IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπρα παιδια,εχω εναν εκτυπωτη που εχει μεινει αχρησιμοποιητος 3 χρονια,ειναι ο canon mp540,να του αγορασω καινουρια μελανια ἥ μπορει να εχει ξεραθει και να πανε χαμενα τα λεφτα?? με ενδιαφερει περισσοτερο η γνωμη οσων εχουν canon Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2013 από IKARIWTHS
tenyson123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον τα λεφτα σου δεν θα πανε ακριβως χαμενα.Σιγουρα η κεφαλη εχει βουλωσει.Οταν αγορασεις τα μελανια,λογικα στον εκτυπωτη εχει στις ρυθμισεις ''Καθαρισμο κεφαλης" η Καθαρισμος ακροφυσιων".Αν το κανεις αυτο εξαντλεις μεν τα μελανια αλλα καθαριζει.Δηλαδη προτεινω να παρεις ιμιτασιον μελανια για να σου βγει πιο φθηνα.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν πήρα αυθεντικά μελανια και εκτυπωνει μια χαρα , οταν καταφερει και παρει το χαρτι ομωs , εχω οδηγηθεί σε άσχημα συμπεράσματα ,ο εκτύπωσης έχει πρόβλημα στη τροφοδοσία του χαρτιού ,και στα δυο σημεία που του βάζεις χαρτί,το παίρνει με τα χίλια ζόρια !!! ,ο εκτύπωτης λοιπόν έχει εκτύπωσει το πολυ 100 σελίδες και μετα ξεχάστηκε σε μια ντουλάπα , ,είναι φυσιολογικό να μη μπορεί να μαζέψει το χαρτί ; Είναι κάτι το οποίο το παθαίνουν όπως πχ το να ξεραίνονται τα μελανια ;η είναι σχεδιασμενοι να χαλάνε μετα απο κάποιο διάστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα