sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως αρκετοί έχω και εγώ αυτό το θέμα, έχω αρκετά κιλά και δεν μου αρέσει που έχω κάνει κοιλίτσα. φανταστείτε μερικές μπλούζες XXL που φοράω δεν μου κάνουν γιατί είναι λίγο στενές, δεν μου αρέσει τώρα να έχω κοιλιά, να κάθεται η μπλουζα στην κοιλιά, δύσκολα βρίσκω μπλούζες που κρύβουν την κοιλιά. 1.80 και βάρος 103 κιλά περίπου. Με ενδιαφέρει κυρίως να χάσω 3-4 κιλά στην κοιλιά γιατί μου δημιουργεί το παραπάνω πρόβλημα (με τα ρούχα). δεν βιάζομαι, μέσα σε 1 μήνα θέλω να τα χάσω 3-4 κιλά στην κοιλιά. Εκτός από το πολύ νερο, τι άλλο να κάνω? Δεν προτίθμομαι να κάνω αυστηρή δίαιτα, τα γεύματα θα μείνουν 3+ τα ενδιάμεσα, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσέξω όσο μπορώ το τι τρώω Το σημαντικότερο: Τι ασκήσεις να κάνω για να χάσω λίπος στην κοιλιά?
mad-proffessor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μη τρώς το βράδυ κανονικό φαγητό, τρώγε τίποτα δημητριακά | γιαούρτι | κονσέρβα | σαλάτα χωρίς ψωμί, αμα είσαι όλη την ώρα πανω στο pc και μασουλας αυτά έχει. 1
John323 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορεις να χασεις κιλα μονο απο μια περιοχη, χανωντας κιλα χανεις ομοιομορφα τα κιλα. Βεβαια χανωντας κιλα χανεις πιο πολυ απο περιοχες που συσσωρευεις κιλα οπως πχ η κοιλια, ο κωλος η τα μπουτια, αναλογα με τον σωματοτυπο σου. Η συνταγη ειναι κλασικη, τρως μικροτερες ποσοστητες φαγητου και γινεσαι πιο δραστηροπς σωματικα. Παντως για θεμα υγειας καλο θα ηταν να σασεις τουλαχιστον ενα 10αρι κιλα. 2
TheOneGandalf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αερόβια γυμναστική και διατροφή. Δεν χρειάζεται κάτι τρελό. Ούτε το γυμναστήριο είναι απαραίτητο, αν και θα ήταν καλό να πας. Τσέκαρε στο google για αερόβιες ασκήσεις και φτιάξε ένα προγραμματάκι για 3-4ς φορές την εβδομάδα. 1-1μιση ώρα. Τώρα απο διατροφή τα βασικά είναι να μην τρως μεγάλες ποσότητες από τροφές που έχουν πολλούς υδατάνθρακες(όπως ψωμί, ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, τηγανήτα φαγητά κλπ). Το βραδύ να τρως ελαφρά και όχι κατευθείαν πριν τον ύπνο. Προσπάθησε στο βραδυνό σου να ελαχιστοποιήσεις τους υδατάνθρακες και να τρως φαγητά με πρωτείνες, οπώς κανα γιαουρτακι κλπ. Επίσης φρόντισε να τρως γύρω στα 4 γεύματα/ημέρα. Δεν πρόκειται να σου πω να κάτσεις να μετρήσεις θερμίδες ποσο καις κλπ γιατι εκεί θα μπεις σε άλλο τρυπάκι και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται κιόλας, αφου το μόνο που θες είναι να χάσεις κάποια κιλά.. Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε στο γουγλι. 1
sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 στενες οι XXL = "κοιλιτσα" ? δεν είναι στενές, απλά δεν κρύβουν την κοιλιά και τόσο ρε παιδί μου. Όσο για τα νούμερα φίλε, έχω μπερδευτεί!!! στο ένα μαγαζί το ΧΧL μου κάθεται καλά και σε άλλο είναι στενές οι μπλούζες Ούτε που ξέρω τι φοράω!!! Με ενδιαφέρει κυρίως να κάνω κάποιες ασκήσεις, θέλω να συνδυάσω γυμναστική με χάσιμο κιλών στην κοιλιά. Είμαι βαρύς και αγύμναστος, για να φανταστείς... το παγκάκι στο πάρκο της γειτονιάς δεν μπορώ να το πηδήξω (με φόρα να το περάσω από πάνω) Αερόβια γυμναστική και διατροφή. Δεν χρειάζεται κάτι τρελό. Ούτε το γυμναστήριο είναι απαραίτητο, αν και θα ήταν καλό να πας. Τσέκαρε στο google για αερόβιες ασκήσεις και φτιάξε ένα προγραμματάκι για 3-4ς φορές την εβδομάδα. 1-1μιση ώρα. .... πολύ είναι, κάτι στο 20αλεπτο άντε μισή ώρα?
Sargath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι βαρύς και αγύμναστος ασήκωτος, για να φανταστείς... το παγκάκι στο πάρκο της γειτονιάς δεν μπορώ να το πηδήξω (με φόρα να το περάσω από πάνω) Σε παρακαλώ βάλε κάποιον να σε τραβάει βίντεο ενώ προσπαθείς,θα γίνεις ο προσωπικός μου ήρωας. 3
sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 έχω όρεξη πάντως να εξαντληθώ στην γυμναστική για γρήγορα αποτελέσματα... αφού κάθομαι με τις ώρες...
TheOneGandalf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 δεν είναι στενές, απλά δεν κρύβουν την κοιλιά και τόσο ρε παιδί μου. Όσο για τα νούμερα φίλε, έχω μπερδευτεί!!! στο ένα μαγαζί το ΧΧL μου κάθεται καλά και σε άλλο είναι στενές οι μπλούζες Ούτε που ξέρω τι φοράω!!! Με ενδιαφέρει κυρίως να κάνω κάποιες ασκήσεις, θέλω να συνδυάσω γυμναστική με χάσιμο κιλών στην κοιλιά. Είμαι βαρύς και αγύμναστος, για να φανταστείς... το παγκάκι στο πάρκο της γειτονιάς δεν μπορώ να το πηδήξω (με φόρα να το περάσω από πάνω) πολύ είναι, κάτι στο 20αλεπτο άντε μισή ώρα? Άντε να στο κάνω 1 ώρα . Παρακάτω δεν γίνεται δουλειά. Βέβαια γι αυτά καλύτερα να μπεις σε κανένα ειδικό φόρουμ προκειμένου να σου απαντήσουν ποιο ειδικοί με το άθλημα. bodybuilding dot gr Το έβαλα σε spoiler για να μην θεωρηθεί διαφήμιση
mathsrule Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, είναι να το πάρεις απόφαση. Εάν το πάρεις πατριωτικά το θέμα τότε και λιγότερο θα τρως, και θα ασκείσαι, και τα πάντα. Επίσης τώρα που έχει ακόμα καλό καιρό είναι ευκαιρία να πηγαίνεις στην θάλασσα για αν ασκηθείς λιγάκι. κατά τα άλλα φρόντισε να πίνεις αρκετά νερά αλλά και γάλα. Εκτός αυτού κάνε μικρά γεύματα κάθε 3 ώρες περίπου (πχ ένα φρούτο, μισό τοστ ή κάτι τέτοιο) για να αρχίζει να ξαναλειτουργεί ο μεταβολισμός σου. Μίκρυνε τις μερίδες των κυρίων γευμάτων σου (μεσημεριανό) και προσπάθησε να αποφεύγεις τηγανητά, κρέμες γάλακτος κτλ καθώς επίσης φρόντισε να περιορίσεις την κατανάλωση γλυκών. Εάν ακολουθήσεις αυτά θα χάσεις κιλά αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πόσα και σε πόσο χρόνο. Αυτά εξαρτώνται από εσένα αποκλειστικά. Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία με το εγχείρημά σου! Υ.Γ. Πρόσθεσε σαλάτες στο μενού σου. 1
sonyxp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, είναι να το πάρεις απόφαση. Εάν το πάρεις πατριωτικά το θέμα τότε και λιγότερο θα τρως, και θα ασκείσαι, και τα πάντα. Επίσης τώρα που έχει ακόμα καλό καιρό είναι ευκαιρία να πηγαίνεις στην θάλασσα για αν ασκηθείς λιγάκι. κατά τα άλλα φρόντισε να πίνεις αρκετά νερά αλλά και γάλα. Εκτός αυτού κάνε μικρά γεύματα κάθε 3 ώρες περίπου (πχ ένα φρούτο, μισό τοστ ή κάτι τέτοιο) για να αρχίζει να ξαναλειτουργεί ο μεταβολισμός σου. Μίκρυνε τις μερίδες των κυρίων γευμάτων σου (μεσημεριανό) και προσπάθησε να αποφεύγεις τηγανητά, κρέμες γάλακτος κτλ καθώς επίσης φρόντισε να περιορίσεις την κατανάλωση γλυκών. Εάν ακολουθήσεις αυτά θα χάσεις κιλά αλλά δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πόσα και σε πόσο χρόνο. Αυτά εξαρτώνται από εσένα αποκλειστικά. Κατά τα άλλα, καλή επιτυχία με το εγχείρημά σου! Υ.Γ. Πρόσθεσε σαλάτες στο μενού σου. Δεν θα φτάσω στο σημείο να γουργουρίζει η κοιλιά μου από την πείνα ... Παιδιά! δεν θέλω άμεσα αποτελέσματα, ούτε τίποτα ειδικά προγράμματα... Δεν βιάζομαι καθόλου, αν ο 1 μήνας είναι λίγος τότε δεν έχω πρόβλημα να περιμένω και 2 μήνες... Συνοψίζοντας 2 Κανονικά γεύματα (χωρίς καμιά αλλαγή, ότι τρωω συνήθως) απλά πριν τον ύπνο να φάω λίγο και προσεγμένα πράγματα. 20-30αλεπτες ασκήσεις 4-5 φορές την εβδομάδα Τι φαγητά χορταίνουν και δεν παχαίνουν?
John323 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Συνοψίζοντας 2 Κανονικά γεύματα (χωρίς καμιά αλλαγή, ότι τρωω συνήθως) απλά πριν τον ύπνο να φάω λίγο και προσεγμένα πράγματα. 20-30αλεπτες ασκήσεις 4-5 φορές την εβδομάδα Ρε φιλε δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, απλα θελει λιγο μαζεμα. Σε σχεση με αυτα που τρως τωρα μειωσε κατα το 1/5 την ποσοτητα και περιορισε τις ηλιθιες θερμιδες. Πχ περιορισε η κοψε αναψυκτικα, γλυκα, ποτο. Πχ αν πας να φας πιτες μην βαλεις γυρο χοιρινο βαλε ενα σουβλακι κοτοπουλο. Απο γυμναστικη οσο βαρυς και να εισαι θελει κινηση. Ξεκινα με γρηγορο περπατημα για τουλαχιστον μιση ωρα τη μερα μερα παρα μερα. Με λιγη κινηση και μειωση ποσοτητας τροφης επειδη εχεις αρκετα παραπανισια κιλα τα 4 κιλα ανετα τα χανεις σε 40 μερες. Ισως βεβαια θα επρεπε να το κοιταξεις να πεσεις κατω απο τα 90 κιλα για το υψος σου.
Ntinaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 παρε ποδηλατο. καιει λιπος αντι για βενζινη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα