Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αδέρφια, αφήστε τα της τεχνολογίας να πιάσουμε τα της καρδιάς. Αφήνω στην άκρη τον σαρκασμό μου για λίγο. Λοιπόν έχω βγει πάρα πολύ καλό πρώτο ραντεβού (χωρίς φιλί) με ένα ωραίο και έξυπνο κορίτσι. Βγήκαμε μέρα και την άφησα σε ένα σταθμό του μετρό, βγαίνοντας από το αμάξι μου είπε αυτολεξεί "Πέρασα πάρα πολύ ωραία, να ξανακανονίσουμε, όταν μπορούμε και οι 2". Σκέφτηκα κλισέ ατάκα ξεφορτώματος. Δεν έδωσα σημασία, πέρασα ωραία μέχρι εκεί. Γυρνώντας σπίτι βλέπω ότι έχει ανεβάσει public posts (δεν είχε ούτε ένα public πριν) για έρωτες και αγάπες. Κάνω την μακακία και το εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον. Μετά από περίπου 1,5 μέρα την παίρνω τηλέφωνο (φάουλ 1ο), δεν το σηκώνει. Αφήνω να περάσει κανένα 3ωρο και στέλνω SMS χαλαρό (φάουλ 2ο), απαντάει αμέσως και στέλνω ένα ακόμα με μία ερώτηση για να την κάνω να απαντήσει σε κάτι (φάουλ 3ο). Απαντάει και για 3 μέρες δεν κάνω τίποτα (Πήρα επιθετικό εδώ; ), αυτή συνεχίζει τα public post περί σχέσεων και λοιπών μακακιών αλλά δεν επικοινωνεί. Ε κουράστηκα σήμερα και έστειλα ένα sms πολύ χαλαρό (Φάουλ 4ο; ), όχι μόνο δεν απάντησε αλλά έχει κάνει public posts με τύπου "Μη ψάχνεις απαντήσεις" "Καλώς τον μακάκα" κα. Προφανώς και δεν θα επικοινωνήσω ξανά πρώτος και σταμάτησα το checkarisma στο fb. Η ερώτηση μου, ρεαλιστικά, είμαι ακόμα στο παιχνίδι ή είμαι εκτός. Βοηθήστε ένα καλό παιδί να καταλάβει τι γίνετε. Υ.Γ: Επειδή εγώ άφησα τον σαρκασμό μου δεν σημαίνει ότι δεν τον σηκώνει η κατάσταση... 1
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 κανεις δεν θελει αυτο που ξερει οτι μπορει να εχει. οσο το αναλυεις τοσο θα χειροτερευεις την διαθεση σου. Αλλα, ξερω πως θα εκανα σχεδον τα ιδια με οτι εκανες και εσυ. 11
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 κανεις δεν θελει αυτο που ξερει οτι μπορει να εχει. Φάνηκα πολύ σίγουρος λες ε; Και αυτά ήταν τα χαλαρά μου...... Ευτυχώς δεν γνώρισε τον ερωτοχτυπημένο.....
Adon1s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κοίτα , η σιγουριά , ή μάλλον η αυτοπεποίθηση είναι καλό αν υπάρχει , που υπάρχει . Τώρα το κατα πόσο αυτή το είπε για ξεφόρτωμα , δεν το ξέρω . Απο την άλλη υπάρχουν και πολλές μουρλές , που ενω δεν θέλουν , αν ο άλλος (εσυ) επιμένει είτε επειδή δεν ψιλιάστηκε το "άκυρο" είτε επειδη το ψιλο-ψιλιάστηκε και απλά επιμένει έχοντας κατα νου οτι δε θέλει αλλα δε βαριέσαι , ε αυτές οι μουρλές μερικές φορές τους κάνει κάτι το κλίκ και γουστάρουν , επειδή επιμένεις το κυνήγι . Το θέμα στην προκειμένη ( πως θα το χειριζόμουν εγω τουλάχιστον ) . Τι είχαμε τι χάσαμε . Ούτε θα την κυνηγήσω με το όποιο "δεδομένο" ( δε θα νομιζω οτι είναι θερμή γενικότερα , δηλαδή ) ούτε θα την αφήσω κιόλας . Σε κανα 2 βδόμαδο ξανα κανα μήνυμα , χωρις πολλά πολλά εκ μέρους μου ( "ψηνεται το γκομενάκι , ή μπα;; " ) . Στην υπερδιέγερση του θέματος και κυρίως τώρα που είναι φρέσκο , μιας που βγήκατε κιόλας , πολλές φορές υπερερμηνεύεις και παραερμηνεύεις τις αντιδράσεις και τα λεγόμενα λανθασμένα . (εξα΄ρεση τα εξόφθαλμα φαινόμενα ( ειτε άκυρο είτε άγριο ψήσιμο ) Αστο να ησυχάσει το θέμα , να καθαρίσει το μυαλό , και βλέπεις . Να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο . 1
Superuser Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν την ρωτάς ευθέως αν εννοεί εσένα;
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί δεν την ρωτάς ευθέως αν εννοεί εσένα; Γιατί θα του πει όχι. Θα φανεί μαλάκας. Θα φάει και τη πίτα. Edit: Και η άλλη η μαλάκω θα χαρεί. Edit 2°: Και ο δικός μας μπορεί μετά να κωλώσει, να μη ξαναμιλήσει αφού θα νομίζει ότι η άλλη δεν ενδιαφέρεται, και να χάσει για πάντα το γκομενέτο. Edit 3°: Α. Ναι. 3
balander10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θα γνωρίσεις αρκετές γυναίκες που φέρονται πολύ περίεργα μην ξαφνιάζεσαι. Γνώμη μου είναι αν η τύπισσα θέλει τρελό κυνήγι παιχνιδάκια και λοιπές μαλακιές να μην ασχοληθείς και ιδιαίτερα. Όταν θα δεις κάτι καλό γενικά θα το καταλάβεις και θα δεις ανταπόκριση από νωρίς χωρίς παιχνίδια και αηδίες. Σε πολλές απλά αρέσει να κρατάνε καβάτζες και να παίζουν με διάφορους (άσχετα αν σε γουστάρουν ή όχι ή αν κάνουν κάτι με κάποιον άλλο). Μπορεί η κοπελιά να σε γουστάρει τρελά αλλά το μυαλό της να έχει κολλήσει πχ στο Μητσάρα που είναι μεν χαμένο κορμί και άθλιος σε όλους τους τομείς αλλά για κάποιο λόγο της έκανε το κλικ. Μην ψάχνεις να βρεις άκρη μερικές φορές απλά είναι τρελές ή θέλουν να τους τονώνεις την αυτοπεποίθηση κλπ. Αλλά όπως σου είπα κάτι πραγματικά καλό θα το καταλάβεις και δεν θα μπεις στη διαδικασία που μπήκες τώρα. 9
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το παιχνιδι χαθηκε λιγο με τα σμσ...επρεπε να συνεχισεις με τηλεφωνα.... οπως εγιναν τα πραγματα τωρα....κλαστην για μερικες μερες....σκαστης ενα τηλεφωνο και προτεινε της εξοδο αν την δεις ζεστη να βγειτε και δεν αρχισει τις μαλακιες (=βλακωδεις δικαιολογιες)....πας στο ραντεβου και κανεις κινησεις ματ για να ξεκαθαρισει η δουλεια αλλιως...χεσε ψηλα και αγναντευε..κλαστην τελειως ...και αν κανει αυτη κινηση εχει καλως..αλλιως.....χεστην..απλα 5
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καταρχάς, σας αγαπάω όλους. Είναι γνωστό ότι σε καψουροκαταστάσεις η χωριτηκότητα για αγάπη αυξάνεται κατακόρυφα. Μόνο αυτό μπορώ να κάνω εν τέλει, να την κλάσω. Διάβασα πολλά σωστά. Θέλω να σταθώ στο ότι η τελευταία που γνωριστήκαμε και δεν κάναμε αυτά τα χαζοπαιχνιδάκια τα είχαμε για 6 χρόνια, αλλά δεν γίνετε να ψάχνω μια τέτοια. Μόνο κλάσιμο ήταν η λύση, αλλά αναρωτιέμαι, έχει κανέναν βγάλει σε κάτι καλό παρόμοια κατάσταση;
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 it's not your fault... απο τι κατάλαβα παίζεις σε ηλικία 18-22 σωστά; ξεκαθάρισε γρήγορα . Ασε λιγες μέρες 1 τηλέφωνο αποφασιστικό κλείνεις ραντεβού μπαίνεις στο ψητό. Don;t let her react. αν δεις οτι είναι αλλού ξέχασε τη. Κι εγώ την εχω πατήσει όπως κι όλοι μας με κάτι μαλακισμένα και αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος.. Συνήθως στο οριο ηλικίας 18-22 εκεί ειναι το υπερχάος στο μυαλό τους .. μετα τα 22 ειναι απλά το χάος..
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο κλάσιμο ήταν η λύση, αλλά αναρωτιέμαι, έχει κανέναν βγάλει σε κάτι καλό παρόμοια κατάσταση; 7 χρόνια σκαλωμένος με μία εδώ, χωρίς να το έχω πει, και βγαίνω και κάθε μέρα μαζί της λόγω παρέας. Δε μας γαμάς λέωγώ βραδιάτικα. 6
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 7 χρόνια σκαλωμένος με μία εδώ, χωρίς να το έχω πει, και βγαίνω και κάθε μέρα μαζί της λόγω παρέας. Δε μας γαμάς λέωγώ βραδιάτικα. Είπαμε αγάπη, όχι και έτσι.....
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εσύ είσαι στο FRIEND ZONE μάλλον μετα απο 7 χρόνια στο brother and sister zone... μα καλά τις εκπομπές του MTV δεν τις βλέπει κανείς; 23
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 it's not your fault... απο τι κατάλαβα παίζεις σε ηλικία 18-22 σωστά; ξεκαθάρισε γρήγορα . Ασε λιγες μέρες 1 τηλέφωνο αποφασιστικό κλείνεις ραντεβού μπαίνεις στο ψητό. Don;t let her react. αν δεις οτι είναι αλλού ξέχασε τη. Κι εγώ την εχω πατήσει όπως κι όλοι μας με κάτι μαλακισμένα και αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος.. Συνήθως στο οριο ηλικίας 18-22 εκεί ειναι το υπερχάος στο μυαλό τους .. μετα τα 22 ειναι απλά το χάος.. Ναι, 22 είναι... εσύ είσαι στο FRIEND ZONE μάλλον μετα απο 7 χρόνια στο brother and sister zone... μα καλά τις εκπομπές του MTV δεν τις βλέπει κανείς; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 οταν βλεπεις μια γκομενα να ψιλογουσταρει να ψιλοδινει πατηματα..σε πιανει η καβλα..και θες να σκας τηλεφωνα/σμσ αυτο ανεβαζει την ψυχολογια της γκομενας...και σε εχει στο σταντ-μπαι γιατι γουσταρει την τοσο προσοχη που της δινεις και δεν ενδιδει αμεσα....με σκοπο εσυ να εντεινεις τις προσπαθειες και να διαιωνιζεις την κατασταση αυτη. Ειπαμε , λιγο κλασιμο δεν εβλαψε κανεναν....ισως καταλαβει οτι δεν ασχολεισαι πρωι μεσημερι και βραδυ με αυτην ....δεν ειναι η πρωτη σου προτεραιοτητα...και αμα θελει να συνεχισει το παιχνιδι ή αν οντως γουσταρει θα πρεπει να κανει και αυτη καποια κινηση καποια στιγμη. Βεβαια αν ολο αυτο ειναι ενα παιχνιδι....αναλογισου οτι ισως σου πρηξει τα @@ και στην συνεχεια αν υπαρξει συνεχεια.. Μια που γουσταρει και δεν ντρεπεται να το δειξει..δεν θα αναλωθει σε τετοιες μαλακιες...τουλαχιστον οχι για παρα πολυ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις