Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Topic Starter

Δεν μας λες το προφιλ της να δουμε αν αξιζει που ασχολουμαστε?

Χαχαχα, δεν γίνετε. Είναι προσωπικά στοιχεία.

Δημοσ.

@μουρλοζ

οπως ειπα και προηγουμενως απλα βλεπεις τα σημαδια και κρινεις απο την συμπεριφορα της...και αναλογως πραττεις

οπως σου πα..η αλλη μου κλεισε ραντεβου σε ξενοδοχειο...η αλλη εκλασε τον φιλο μου επειδη δεν την φιλησε στο 1ο ραντεβου

και μια αλλη εσκασε σε ραντεβου με φιλο μου..μαζι με μια φιλη της...αφου τσεκαρισε τον δικο μου και τον ενεκρινε...εδωσε σημα στην φιλη της να αποχωρησει με καποια βλακωδη δικαιολογια...

επισης ειχα φιλο που τα φτιαξε με γκομενα και πηδηχτηκανε μετα απο ενα χρονο...

δεν βγαζεις ακρη...

βλεπεις..κρινεις πραττεις....

εκτος και αν θες να κανεις αυτο που κανει ο λουσιφερ...

"γεια σου....τι κανεις....περασε το μισαωρο...ελα να πηδηχτουμε..."

και πες μου ποσες επιτυχιες θα χεις ! :)

@λουσιφερ + φρενζι

δεν ειπα κατι τετοιο...εννοειται οτι υπαρχουν και αυτες...οπως περιεγραψα πολυ γλαφυρα...

αλλα εγω προσωπικα δεν ξεκιναω μια γνωριμια για να γαμησω μεσα στο τεταρτο...προτιμω την σχεση...ξερεις..διαρκεια στο σεξ και ο,τι αλλο συνεπαγεται σε μια σχεση...

αν εσεις ειστε τοσο "players" και σκατε στα ραντεβου με το κβλ στο χερι...νταξ..πασο...εχω καιρο μεχρι να σας φτασω :)

Μην γινόμαστε εριστικοί. Η μία παρέα μου είναι ακριβώς οι τύποι που δεν θέλουν δεσμεύσεις και έχουν αρκετές επιτυχίες.

Δημοσ.

Αν ξεκινάς όλες τις γνωριμίες για σχέση, πάσο.  Ψάχνεις για μάνα για τα παιδιά σου, καμία σχέση με έρωτες και σεξ και λουλούδια.

Δεν είναι όλες, όλοι θέλαμε να πηδήξουμε κάποιο βράδυ. Άλλοι έχουν πιο πολλές άλλοι πιο λίγες τέτοιες μέρες...

Είναι ωραία? έχει ωραία ...?

Είναι αρκετά ωραία και έχει και ωραίο σώμα. Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως...

Δημοσ.

Αν ξεκινάς όλες τις γνωριμίες για σχέση, πάσο.  Ψάχνεις για μάνα για τα παιδιά σου, καμία σχέση με έρωτες και σεξ και λουλούδια.

βασικα δεν ξεκιναω καν γνωριμιες εδω και καποια χρονια.Αλλα οοοταν επαιζα "μπαλα"...πριν χιλιαδες χρονια...οχι δεν ξεκιναγα ολες τις γνωριμιες για σχεση...αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ημουν ωμος ή προκλητικος ή να εκβιασω καταστασεις στα γρηγορα.

δηλ δεν ηταν σε βλεπω σημερα..ο,τι αρπαξει ο κωλος μας γιατι φευγω στα καραβια...

δηλ αν σπρωξεις στο 2ο ή 3ο ή 4ο ραντεβου χαθηκε ο κοσμος?

την βιασυνη δεν καταλαβαινω....

Δημοσ.

βασικα δεν ξεκιναω καν γνωριμιες εδω και καποια χρονια.Αλλα οοοταν επαιζα "μπαλα"...πριν χιλιαδες χρονια...οχι δεν ξεκιναγα ολες τις γνωριμιες για σχεση...αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ημουν ωμος ή προκλητικος ή να εκβιασω καταστασεις στα γρηγορα.

δηλ δεν ηταν σε βλεπω σημερα..ο,τι αρπαξει ο κωλος μας γιατι φευγω στα καραβια...

δηλ αν σπρωξεις στο 2ο ή 3ο ή 4ο ραντεβου χαθηκε ο κοσμος?

την βιασυνη δεν καταλαβαινω....

Δεν είναι βιασύνη, είναι η ανάγκη για σεξ. Την έχεις; Αν ναι, σου βγαίνει και στο άλλο φύλο. Που και αυτές σίγουρα κάτι θα νιώθουν.

Ποιός μίλησε για βιασύνη; Κάνε μου παράθεση γιατί μάλλον παρεξήγησες κάτι.

Μην κολλάτε σε λέξεις. Διαφορετικοί τύποι είμαστε όλοι, ο ένας πιο ευθύς, άλλος πιο ντροπαλός, άλλος καυλιάρης ,άλλος μαλακούλης (παρών)...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι βιασύνη, είναι η ανάγκη για σεξ. Την έχεις; Αν ναι, σου βγαίνει και στο άλλο φύλο. Που και αυτές σίγουρα κάτι θα νιώθουν.

Μην κολλάτε σε λέξεις. Διαφορετικοί τύποι είμαστε όλοι, ο ένας πιο ευθύς, άλλος πιο ντροπαλός, άλλος καυλιάρης ,άλλος μαλακούλης (παρών)...

η αναγκη για σεξ πρεπει να συνοδευεται απο εγκρατεια στο πως θα την εκδηλωσεις...το σεξ κανεις δεν το εμισησε..τον λυγουρη πολλες.

Οι περισσοτερες γουσταρουν σεξ..και δεν αποκλειεται και με το καλημερα...αλλα λιγες θα το δειξουν απροκαλυπτα...εκτος και ειναι ξεκωλες/λυσσαρες και αγαμητες για χρονια...

Και αν φυσικα δεν τους ενδιαφερει το παραπερα....

Δεν αποκλειονται φυσικα και οι εξαιρεσεις σε ολα τα παραπανω...

Ποιός μίλησε για βιασύνη; Κάνε μου παράθεση γιατί μάλλον παρεξήγησες κάτι.

Στο ποστ #130 δεν μιλας για ενα παιχνιδι προκαταρκτικων κλπ κλπ..και στην περιπτωση δε που η αλλη δεν στροφαρει και πολλα..της το πας και πιο αμεσα/γρηγορα/ωμα το θεμα?

Ολα αυτα τα εννοεις στο 4ο ? ή στο 10ο ραντεβου?

μαλλον απο το 1ο ε?...σιγουρα παρεξηγησα..

Τι να πω ρε παιδια...μπορει να ειστε δον ζουαν....και να βραζει το αιμα σας...εγω εχω γερασει πια :)

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδια...μπορει να ειστε δον ζουαν....και να βραζει το αιμα σας...εγω εχω γερασει πια :)

Τι δον ζουαν, εγώ είμαι νιώθω λες και είμαι στην δύση της καριέρας μου...

Δημοσ.

Παιδιά, έχετε δαιμονοποιήσει το σεξ και αντί να το θεωρείτε ως κάτι σχετικά δεδομένο, έχετε φτάσει να το θεωρείτε πιο μακροπρόθεσμη κατάληξη από την εγκεφαλική/πνευματική/συναισθηματική σύνδεση 2 ανθρώπων. Εγώ αυτό λέω και μπορεί και να 'χω δίκιο.

• Like 3
Δημοσ.

Τι δον ζουαν, εγώ είμαι νιώθω λες και είμαι στην δύση της καριέρας μου...

χαχαχαχα αραξε ρε

εχω φαει χυλοπιτες εγω στην ζωη μου...τοσο απροκαλυπτα..που το δικο σου σκηνικο φανταζει σαν να πηδηξες :)

Παιδιά, έχετε δαιμονοποιήσει το σεξ και αντί να το θεωρείτε ως κάτι σχετικά δεδομένο, έχετε φτάσει να το θεωρείτε πιο μακροπρόθεσμη κατάληξη από την εγκεφαλική/πνευματική/συναισθηματική σύνδεση 2 ανθρώπων. Εγώ αυτό λέω και μπορεί και να 'χω δίκιο.

καμμια σχεση (οσον αφορα εμενα τουλαχιστον)..απλα δεν το θεωρω οτι με αυτο πρεπει να ξεκιναει μια γνωριμια..αλλα οτι ειναι κατι που θα συμβει στην πορεια...σε οποιο σημειο αυτης..εφοσον τα πραγματα εξελιχθουν θετικα...

Αν αυτο (το σεξ) συμβει στην αρχη ή σχετικα γρηγορα..καλοδεχουμενο..προσωπικα δεν λυσσαω για να το επιτυχω γρηγορα..

overrated if you ask me...

Δημοσ.

Κανένας δεν το δαιμονοποιεί. Ακόμα και εγώ που είμαι ο πιο πουριτανός από όλους εδώ μέσα, κάποια βράδια ήθελα μόνο να πηδήξω. Το πρόβλημα είναι στο ότι, ακόμα και αν γίνει, μετά ο καθένας βγάζει συμπεράσματα βασισμένα στο γεγονός ότι κάνατε σεξ την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε.

Δημοσ.

καμμια σχεση (οσον αφορα εμενα τουλαχιστον)..απλα δεν το θεωρω οτι με αυτο πρεπει να ξεκιναει μια γνωριμια..αλλα οτι ειναι κατι που θα συμβει στην πορεια...σε οποιο σημειο αυτης..εφοσον τα πραγματα εξελιχθουν θετικα...

Αν αυτο (το σεξ) συμβει στην αρχη ή σχετικα γρηγορα..καλοδεχουμενο..προσωπικα δεν λυσσαω για να το επιτυχω γρηγορα..

Μίλησε κανείς για λύσσα και βιασύνη μωρέ, απλώς δεν είναι ούτε κάτι τόσο σπάνιο ούτε ιδιαιτέρως ενδεικτικό. 2013 είναι.

overrated if you ask me...

Καρφώνεσαι.

Κανένας δεν το δαιμονοποιεί. Ακόμα και εγώ που είμαι ο πιο πουριτανός από όλους εδώ μέσα, κάποια βράδια ήθελα μόνο να πηδήξω. Το πρόβλημα είναι στο ότι, ακόμα και αν γίνει, μετά ο καθένας βγάζει συμπεράσματα βασισμένα στο γεγονός ότι κάνατε σεξ την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε.

Αν είσαι ο καθένας, δε νοιάζομαι. Αν δεν είσαι, δε θα πρεπε να νοιάζεσαι τι λέει ο καθένας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...