Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μίλησε κανείς για λύσσα και βιασύνη μωρέ, απλώς δεν είναι ούτε κάτι τόσο σπάνιο ούτε ιδιαιτέρως ενδεικτικό. 2013 είναι. Καρφώνεσαι. Χαχαχαχαχα. 007 style?
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με τόσο "σπρώξιμο" θα το γκρεμίσουμε το φόρουμ 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μίλησε κανείς για λύσσα και βιασύνη μωρέ, απλώς δεν είναι ούτε κάτι τόσο σπάνιο ούτε ιδιαιτέρως ενδεικτικό. 2013 είναι. Καρφώνεσαι. Αν είσαι ο καθένας, δε νοιάζομαι. Αν δεν είσαι, δε θα πρεπε να νοιάζεσαι τι λέει ο καθένας. Εννοώ για τους δυο εμπλεκόμενους. Προσωπικά είτε έκαναν σεξ είτε όχι στο πρώτο ραντεβού δεν έχει να μου δώσει κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα της άλλης. Η άλλη όμως δεν θα σκέφτεται έτσι (το πιθανότερο).
Muchacho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μου στειλε,σου στειλα,εκανα υπομονη,περιμενα,να κανω να δειξω μπλα μπλα μπλα γιατι κανεις τα πραγματα περιπλοκα?Προχωρα για την επομενη,οσο προχωρας αμα δειξει ενδιαφερον(οχι τις μακακιες που αναφερεις) επιστρεφεις..
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με τόσο "σπρώξιμο" θα το γκρεμίσουμε το φόρουμ Μην πέσουν οι servers, σπρώξε σπρώξε... Μου στειλε,σου στειλα,εκανα υπομονη,περιμενα,να κανω να δειξω μπλα μπλα μπλα γιατι κανεις τα πραγματα περιπλοκα?Προχωρα για την επομενη,οσο προχωρας αμα δειξει ενδιαφερον(οχι τις μακακιες που αναφερεις) επιστρεφεις.. Ναι αυτό θα κάνω, αλλά κάτσε να το συζητήσουμε λίγο ρε αδερφέ...
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα. 007 style? Γιατί παίζεις τόσο στα άκρα ρε μαν, όχι. Μια από της τελευταίες χυλόπιτες που έφαγα κατέληξε στο να πίνουμε μπύρες και να τα λέμε μια χαρά, όπως και αρκετές από τις φορές που έπεσε φυστίκι την πρώτη νύχτα κατέληξε σε πολύ-πολύ όμορφες σχέσεις. 1
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καρφώνεσαι. ως προς τι ?ως ποσο συχνα σμπρωχνω? εχω ζησει χρονιες που δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απο το σεξ...και χρονιες που υπηρχαν ξηρασιες...δεν τραβαω ιδιαιτερα ζορια με το θεμα..ουτε ντρεπομαι μην χαρακτηριστω καπως... δεν νοιωθω οτι δεν ειχα το μεριδιο μου στο "αθλημα".... το θεμα ειναι οταν τελειωνουν οι καβλες και το σεξ ,τι απομενει μεταξυ εσου και του ετερου ημισυ... για αυτο λεω "overrated"... εκτος και αν μιλαμε για ξεπετες...one night stand..και fuck buddies σκηνικα...τοτε μιλαμε σε αλλο επιπεδο.
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοώ για τους δυο εμπλεκόμενους. Προσωπικά είτε έκαναν σεξ είτε όχι στο πρώτο ραντεβού δεν έχει να μου δώσει κάποια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα της άλλης. Η άλλη όμως δεν θα σκέφτεται έτσι (το πιθανότερο). Δε σε πιάνω, θα σου κάτσει μία από το πρώτο ραντεβού αλλά θα εξάγει αρνητικά συμπεράσματα για εσένα που έκανες ακριβώς ό,τι και αυτή; ως προς τι ?ως ποσο συχνα σμπρωχνω? Όχι. Η συχνότητα είναι το δεκανίκι της απόδοσης.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί παίζεις τόσο στα άκρα ρε μαν, όχι. Μια από της τελευταίες χυλόπιτες που έφαγα κατέληξε στο να πίνουμε μπύρες και να τα λέμε μια χαρά, όπως και αρκετές από τις φορές που έπεσε φυστίκι την πρώτη νύχτα κατέληξε σε πολύ-πολύ όμορφες σχέσεις. To σχόλιο μου πήγαινε στο καρφώνεσαι που είπες στον mphxths. Σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει αύριο... Δε σε πιάνω, θα σου κάτσει μία από το πρώτο ραντεβού αλλά θα εξάγει αρνητικά συμπεράσματα για εσένα που έκανες ακριβώς ό,τι και αυτή; Σου φαίνεται περίεργο, αλλά μου έχει συμβεί. Όπως και το αντίθετο έχει συμβεί σε πολλούς. Να μην κάνεις τίποτα και να σε πει και μλκ.
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σου φαίνεται περίεργο, αλλά μου έχει συμβεί. Όπως και το αντίθετο έχει συμβεί σε πολλούς. Να μην κάνεις τίποτα και να σε πει και μλκ. Ε αυτό το καταλαβαίνω. Εδώ ο άλλος έλεγε για μεθοδολογία σε βάθος 4 ραντεβού και μετά της ζητάει ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ. Μετά λογικά ανταλλάζουνε χαρτάκια θάντερκατς και τη νύχτα του γάμου τη φιλάει. 7
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε αυτό το καταλαβαίνω. Εδώ ο άλλος έλεγε για μεθοδολογία σε βάθος 4 ραντεβού και μετά της ζητάει ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ. Μετά λογικά ανταλλάζουνε χαρτάκια θάντερκατς και τη νύχτα του γάμου τη φιλάει. χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Γίνεσαι εριστικός. Δεν είπε αυτό. Καταλαβαίνεις τι εννοούσε.
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε έλεγε ότι στο πρώτο ραντεβού είναι του ματς να πέσει φιλάκι. Και ότι μετά το τέταρτο, ΑΦΟΥ της ζητήσεις "να τα φτιάξετε" τη φασώνεις. Και ΜΕΤΑ παίζει μπιφτέκι. Δηλαδή κλαίει ο Δαρβίνος. 2
evabb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα δεν ξεκιναω καν γνωριμιες εδω και καποια χρονια.Αλλα οοοταν επαιζα "μπαλα"...πριν χιλιαδες χρονια...οχι δεν ξεκιναγα ολες τις γνωριμιες για σχεση...αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ημουν ωμος ή προκλητικος ή να εκβιασω καταστασεις στα γρηγορα. δηλ δεν ηταν σε βλεπω σημερα..ο,τι αρπαξει ο κωλος μας γιατι φευγω στα καραβια... δηλ αν σπρωξεις στο 2ο ή 3ο ή 4ο ραντεβου χαθηκε ο κοσμος? την βιασυνη δεν καταλαβαινω.... 1o 1o 1o
Kakashi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ως προς τι ?ως ποσο συχνα σμπρωχνω? εχω ζησει χρονιες που δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απο το σεξ...και χρονιες που υπηρχαν ξηρασιες...δεν τραβαω ιδιαιτερα ζορια με το θεμα..ουτε ντρεπομαι μην χαρακτηριστω καπως... δεν νοιωθω οτι δεν ειχα το μεριδιο μου στο "αθλημα".... το θεμα ειναι οταν τελειωνουν οι καβλες και το σεξ ,τι απομενει μεταξυ εσου και του ετερου ημισυ... για αυτο λεω "overrated"... εκτος και αν μιλαμε για ξεπετες...one night stand..και fuck buddies σκηνικα...τοτε μιλαμε σε αλλο επιπεδο. Τότε έφτιαξες το account; 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 1o 1o 1o Ναι αλλά ξέχασα το σημαντικότερο. Το ραντεβού ήταν πρωινό. (facepalm)
Προτεινόμενες αναρτήσεις