Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1o 1o 1o  -_-  -_-  -_-

στο 111ο ?? νταξ..τοχεσες ;)

Τότε έφτιαξες το account; :-)

χαχα

μπα...το 2000 που φτιαχτηκε το account δεν θυμαμαι να σπρωχνα διολου :)

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε έλεγε ότι στο πρώτο ραντεβού είναι του ματς να πέσει φιλάκι.

Και ότι μετά το τέταρτο, ΑΦΟΥ της ζητήσεις "να τα φτιάξετε" τη φασώνεις.

Και ΜΕΤΑ παίζει μπιφτέκι.

Δηλαδή κλαίει ο Δαρβίνος.

Εγώ προτιμώ στο πρώτο, αλλά αν ο άνθρωπος προτιμά πιο μετά, δεν μας πειράζει.

Δημοσ.

Ναι αλλά ξέχασα το σημαντικότερο. Το ραντεβού ήταν πρωινό. (facepalm)

πρωι....νταξ...και μη χειροτερα που λενε....:)

Δημοσ.

πρωι....νταξ...και μη χειροτερα που λενε.... :)

Γάμησε με. Αλλά έχε χάρη που λέω ναι στην αρχή για να φαίνομαι καλός.

Δημοσ.

Γιατί παίζεις τόσο στα άκρα ρε μαν, όχι. Μια από της τελευταίες χυλόπιτες που έφαγα κατέληξε στο να πίνουμε μπύρες και να τα λέμε μια χαρά, όπως και αρκετές από τις φορές που έπεσε φυστίκι την πρώτη νύχτα κατέληξε σε πολύ-πολύ όμορφες σχέσεις.

Μισο γιατι τα εχετε μπερδεψει νομιζω.

Ναι υπαρχουν καποιοι+καποιες που θελουν σωνει και καλα σεξ απο το πρωτο ραντεβου.

Υπαρχουν και άλλοι/ες που αν κατσει απο το πρωτο ραντεβου, αυτο ειναι και το μοναδικο που θελουν. No strings attached.

Υπαρχουν και άλλοι/ες πχ Λουσι που αν κατσει απο το πρωτο ραντεβου το σκεφτονται για σχεση. Απλα νομιζω πως ειναι πιο λίγοι....

Δημοσ.

τουλάχιστον φάγατε τίποτα;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω....

Ναι υπαρχουν καποιοι+καποιες που θελουν σωνει και καλα σεξ απο το πρωτο ραντεβου.

Υπαρχουν και άλλοι/ες που αν κατσει απο το πρωτο ραντεβου, αυτο ειναι και το μοναδικο που θελουν. No strings attached.

Υπαρχουν και άλλοι/ες πχ Λουσι που αν κατσει απο το πρωτο ραντεβου το σκεφτονται για σχεση. Απλα νομιζω πως ειναι πιο λίγοι....

Ακριβώς αυτό λέω και εγώ τόση ώρα, αλλά δεν ακούνε...

Δημοσ.

άμα υπάρχει το συναίσθημα όλα τα αλλα είναι λεπτομέρειες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μακάρι να μπορούσα να απαντήσω....

Ακριβώς αυτό λέω και εγώ τόση ώρα, αλλά δεν ακούνε...

γιατί δεν μπορείς να πεις; δεν ρώτησα και τι χρώμα βρακί φοράς

• Like 1
Δημοσ.

άμα υπάρχει το συναίσθημα όλα τα αλλα είναι λεπτομέρειες

Η χημεία θα έλεγα, το συναίσθημα μπορεί να έρθει και μετά. Αν γίνει το κλικ όλα τα άλλα είναι απλά. 

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πιστευω αναλογως τι θελει ο καθενας και πως το θελει 

αν και οι 2 θελουν εναν πηδο και ουτε που σε ξερω αυριο..οκ..δεκτο...σπρωχτειτε πριν ξημερωσει

αν καποιος απο τους 2 θελει σχεση..κατι μακροχρονιο ρε παιδι μου...η "βιασυνη" κατ'εμε δεν ειναι ο βελτιστος τροπος να το πετυχεις.

βεβαια αν ο ενας ανηκει στην μια κατηγορια και ο αλλος στην αλλη..υπαρχει συγκρουση "συμφεροντων" και πολλες φορες δημιουργουνται παρεξηγησεις

"πηδηχτηκαμε και δεν με πηρε τηλεφωνο ξανα...."

ναι κοπελα μου..γιατι αυτος δεν ηθελε κατι παραπανω....

αντιστοιχα και οι αντρες "μα αφου περασαμε καλα...κλπ κλπ..γιατι δεν θελει να ξαναβγουμε"...γιατι απλα..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, δεν καταλαβαίνω πώς σκατά είναι παράμετρος το ποια μέρα της εβδομάδας θα σφυρίξει κανείς.

Πώς είναι κριτήριο αυτό το πράγμα είτε για να σκεφτεί σχέση είτε για να απορρίψει.

Είναι σα να μου λέτε "άμα παραγγείλει άμστελ αντί για χάηνεκεν εγώ ξενερώνω".

• Like 1
Δημοσ.

γιατί δεν μπορείς να πεις; δεν ρώτησα και τι χρώμα βρακί φοράς

Γιατί η απάντηση μου θα ήταν σαρκαστική και απρεπής προς μια κυρία. Όχι δεν φάγαμε κάτι.

Ναι, δεν καταλαβαίνω πώς σκατά είναι παράμετρος το ποια μέρα της εβδομάδας θα σφυρίξει κανείς.

Πώς είναι κριτήριο αυτό το πράγμα είτε για να σκεφτεί σχέση είτε για να απορρίψει.

Είναι σα να μου λέτε "άμα παραγγείλει άμστελ αντί για χάηνεκεν εγώ ξενερώνω".

Αυτό που λένε όλοι αν παρατήρησες είναι για περιπτώσεις χαζοθυληκών, που δεν ξέρουν τι θέλουν. Αυτές που νιώθουν και ξέρουν τι θέλουν, δεν έχει καμία σημασία το πότε θα στείλεις ή θα πιάσεις ή θα κοιμηθείτε μαζί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...