mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μασας , εμπειριες ειναι αυτες ουλες στην σεξουαλικη σου ζωη...οσο περισσοτερες ..τοσο πιο εμπειρος
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μην μασας , εμπειριες ειναι αυτες ουλες στην σεξουαλικη σου ζωη...οσο περισσοτερες ..τοσο πιο εμπειρος Ε για αυτό είπα να ρωτήσω και τα τζιμάνια του insomnia, να μάθουμε 5 πράγματα. Μας βοήθησαν και τα κορίτσια μας. Νομίζω ότι κατάλαβα 2-3 πράγματα. Θα φανεί στο μέλλον. Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε και τον εκφυλισμό του θέματος ελεύθερα.
evabb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, δεν καταλαβαίνω πώς σκατά είναι παράμετρος το ποια μέρα της εβδομάδας θα σφυρίξει κανείς. Πώς είναι κριτήριο αυτό το πράγμα είτε για να σκεφτεί σχέση είτε για να απορρίψει. Είναι σα να μου λέτε "άμα παραγγείλει άμστελ αντί για χάηνεκεν εγώ ξενερώνω". άμα "παρειγγελνες" κάποια από αυτές τις δυο σίγουρα θα έχανα πασα ιδέα για σένα
batistapao13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδη για να καταλαβω υποστιριζετε οτι κανονικα εφοσον υπαρχει ενδιαφερον και τα λοιπα να γινουν 4 ραντεβου οπου στο 1ο ουτε φιλι?για βοηθηστε με λιγο...η σωστη σειρα-μεθοδολογια ποια ειναι?
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Στειλτης σμσ και πες της να γραφτει στο ινσομνια...και να περασει μια βολτα απο το παρον νημα...νομιζω...θα χει ενδιαφερον περισσοτερο μετα
frenzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, δεν καταλαβαίνω πώς σκατά είναι παράμετρος το ποια μέρα της εβδομάδας θα σφυρίξει κανείς. Πώς είναι κριτήριο αυτό το πράγμα είτε για να σκεφτεί σχέση είτε για να απορρίψει. Είναι σα να μου λέτε "άμα παραγγείλει άμστελ αντί για χάηνεκεν εγώ ξενερώνω". Γιατί μοιράζονται την νοοτροπία "αν δώσω το αιδοίο μου, δεν θα θέλει παραπάνω" και "αν μου δώσει το αιδοίο της είναι ξεκωλιάρα και δεν έχω να πάρω κάτι άλλο". Άντε το είπα να τελειώνουμε. Φαύλος κύκλος είναι με αντιλήψεις που έχουν σχηματιστεί για να μετατοπίσουν τα αρνητικά συναισθήματα της απόρριψης/ανεπάρκειας στην απέναντι πλευρά. Και δεδομένης της ιστορίας των δύο φύλων μάλλον από άνδρες ξεκίνησε. Μικροπρεπείς άνδρες. 3
N3k21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε για αυτό είπα να ρωτήσω και τα τζιμάνια του insomnia, να μάθουμε 5 πράγματα. Τώρα σώθηκες... 1
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδη για να καταλαβω υποστιριζετε οτι κανονικα εφοσον υπαρχει ενδιαφερον και τα λοιπα να γινουν 4 ραντεβου οπου στο 1ο ουτε φιλι?για βοηθηστε με λιγο...η σωστη σειρα-μεθοδολογια ποια ειναι? δεν υπαρχει μεθοδολογια...δεν υπαρχει φορμουλα... οπως τα φερει η στιγμη..και η κατασταση...μπορει και να φιληθεις στο 1ο μπορει και στο 3ο ...τι να σου πω... εγω απλα ειμαι υπερμαχος του "δεν εκβιαζω καταστασεις"...κρινεις απο την συμπεριφορα , την εν γενει σταση της κοπελας..και παιρνεις διακριτικες πρωτοβουλιες... Τωρα αν ολα γινουν στο 1ο ή στο 10ο....δεν υπαρχει στανταρ μεθοδος Εδω λεμε ειχα φιλο που ειχε σχεση κανονικη..και του κατσε η αλλη μετα απο ενα χρονο....αντε βγαλε ακρη τωρα...
De@th L0rd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!! Στις 2 βδομαδες εχει ηδη βρεθει άλλος.. Είμαι σίγουρος πως τη συμπεριφορά που έχει η συγκεκριμένη γκόμενα την έχει κ με άλλους. Αυτό πάντως πως με το κλάσιμο οι γκόμενες τους κάνουν να σέρνουν σα σκύλοι απο πίσω ποτέ δε το κατάλαβα. Την έχω πατήσει κι εγώ στο παρελθόν ως πιτσιρικάς, άλλα ρε γμτ αυτές οι κλανιές από τις γκόμενες, φερορμόνες έχουν ;
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί μοιράζονται την νοοτροπία "αν δώσω το αιδοίο μου, δεν θα θέλει παραπάνω" και "αν μου δώσει το αιδοίο της είναι ξεκωλιάρα και δεν έχω να πάρω κάτι άλλο". Άντε το είπα να τελειώνουμε. Φαύλος κύκλος είναι με αντιλήψεις που έχουν σχηματιστεί για να μετατοπίσουν τα αρνητικά συναισθήματα της απόρριψης/ανεπάρκειας στην απέναντι πλευρά. Και δεδομένης της ιστορίας των δύο φύλων μάλλον από άνδρες ξεκίνησε. Μικροπρεπείς άνδρες. Εσύ, δεν ξέρω ποιο είναι το φύλο σου αλλά συμφωνώ. +1 Είμαι σίγουρος πως τη συμπεριφορά που έχει η συγκεκριμένη γκόμενα την έχει κ με άλλους. Αυτό πάντως πως με το κλάσιμο οι γκόμενες τους κάνουν να σέρνουν σα σκύλοι απο πίσω ποτέ δε το κατάλαβα. Την έχω πατήσει κι εγώ στο παρελθόν ως πιτσιρικάς, άλλα ρε γμτ αυτές οι κλανιές από τις γκόμενες, φερορμόνες έχουν ; Δεν έχω ιδέα. Εγώ έδωσα 3 ευκαιρίες και κακώς. Δεν θα υπάρξει 4η. Στειλτης σμσ και πες της να γραφτει στο ινσομνια...και να περασει μια βολτα απο το παρον νημα...νομιζω...θα χει ενδιαφερον περισσοτερο μετα Χαχαχαχα. φαντάζεσαι; Θα φρικάρει εντελώς....
batistapao13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπαρχει μεθοδολογια...δεν υπαρχει φορμουλα... οπως τα φερει η στιγμη..και η κατασταση...μπορει και να φιληθεις στο 1ο μπορει και στο 3ο ...τι να σου πω... εγω απλα ειμαι υπερμαχος του "δεν εκβιαζω καταστασεις"...κρινεις απο την συμπεριφορα , την εν γενει σταση της κοπελας..και παιρνεις διακριτικες πρωτοβουλιες... Τωρα αν ολα γινουν στο 1ο ή στο 10ο....δεν υπαρχει στανταρ μεθοδος Εδω λεμε ειχα φιλο που ειχε σχεση κανονικη..και του κατσε η αλλη μετα απο ενα χρονο....αντε βγαλε ακρη τωρα... μαλιστα....δεν θεωρειται ομως οτι εφοσον βγειτε 1 φορα ξερω γω χωρις να κανεις κινηση οτι σιγα σιγα μπαινεις στο friend zone? δεν μιλαω για κοπελες ξερω γω που εχεις βγει αρκετες φορες μαζι της λογο παρεας που και παλι εκει θεωρω οτι τα ιδια πρεπει να γινουν...αλλα σε γενικοτερες γραμμες δεν ισχυει οτι μπαινεις friend zone?
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Why do we fall Bruce? χαχαχαχαχα Ηρέμησε λίγο εσύ. Αν και ταιριάζει... μαλιστα....δεν θεωρειται ομως οτι εφοσον βγειτε 1 φορα ξερω γω χωρις να κανεις κινηση οτι σιγα σιγα μπαινεις στο friend zone? δεν μιλαω για κοπελες ξερω γω που εχεις βγει αρκετες φορες μαζι της λογο παρεας που και παλι εκει θεωρω οτι τα ιδια πρεπει να γινουν...αλλα σε γενικοτερες γραμμες δεν ισχυει οτι μπαινεις friend zone? Με την 1η φορά; Ούτε καν ρε.... (ή όχι; )
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 μαλιστα....δεν θεωρειται ομως οτι εφοσον βγειτε 1 φορα ξερω γω χωρις να κανεις κινηση οτι σιγα σιγα μπαινεις στο friend zone? δεν μιλαω για κοπελες ξερω γω που εχεις βγει αρκετες φορες μαζι της λογο παρεας που και παλι εκει θεωρω οτι τα ιδια πρεπει να γινουν...αλλα σε γενικοτερες γραμμες δεν ισχυει οτι μπαινεις friend zone? ναι ισχυει αυτο που λες...για αυτο θεωρω οτι οκ αν και δεν ερθει το φιλι/χαμουρεμα απο το 1ο ραντεβου..τουλαχιστον με την σταση σου να της εχεις δωσει να καταλαβεις οτι (ψιλο)γουσταρεις. Σε συνδυασμο οτι μετα απο μερικες μερες της ξαναπροτεινεις εξοδο ή και μια χαλαρη επαφη με οιοδηποτε τροπο ολες τις επομενες μερες....νταξ....γινεσαι αντιληπτος τιθες.... Απλα θεωρω οτι δεν θελει υπερβολες...λυσσαρικη συμπεριφορα..και να γινεσαι φορτικος....οσο την σκεφτεσαι εσυ...τοσο σε σκεφτεται και εκεινη (αν γουσταρει)..απλα παιζει το παιχνιδι... το ιδιο πρεπει να κανεις και συ... ΕΔΙΤ : τι ωραια που τα λεω..να τα χα πραξει και ποτε μου...θα ταν ακομα ωραιοτερα
capten- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Προς τον νηματοθέτη. Για όλα φταίνε οι γκόμενες.Οι πρωην και οι επόμενες. Οκ μάλλον έχεις καψούρα με την δεσποινίς και μάλλον δεν πολυθέλει αυτή φάση μαζί σου οπότε ξεκόλλα.Υπάρχουν εκατοντάδες ελευθερες και μη δεσποινίς που θα θέλουν να σε γευτούν. Την αρχή διάβασα.Αν είχαμε άλλες εξελίξεις που αγνοώ τότε.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις