Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΔΙΤ : τι ωραια που τα λεω..να τα χα πραξει και ποτε μου...θα ταν ακομα ωραιοτερα :)

Εγώ σκεφτόμουν το άλλο, έχω συσσωρεύσει την γνώση 20 αντρών και 5 γυναικών για το επόμενο πρώτο ραντεβού.

Είναι σίγουρο ότι θα κάνω πάλι μλκίες....

Προς τον νηματοθέτη.

Για όλα φταίνε οι γκόμενες.Οι πρωην και οι επόμενες.

Οκ μάλλον έχεις καψούρα με την δεσποινίς μάλλον δεν πολυθέλει αυτή φάση μαζί σου οπότε ξεκόλλα.Υπάρχουν εκατοντάδες ελευθερα και μη δεσποινίς που θα θέλουν να σε γευτούν.

Την αρχή διάβασα.Αν είχαμε άλλες εξελίξεις που αγνοώ τότε.........

Μπα όχι. Η ίδια στασιμότητα. Ναι και εγώ εκεί καταλήγω, όσοι μας είδαν στον γάμο που γνωριστήκαμε με έφαγαν ότι γουστάρει και απλώς παίζει παιχνιδάκια επειδή είναι μικρούλα.

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι σίγουρο ότι θα κάνω πάλι μλκίες....

ε ναι :) σκεψου οσα σου χω γραψει..εεε εχω κανει ακριβως τα αντιθετα στον υπερθετικο βαθμο...καθε φορα :)

Ειπαμε εχουν πεσει χυλοπιτες...με διαφορες ταχυτητες και γωνιες....!!Εχω να φιλοσοφω για μια ζωη :)

Αλλα σκεψου οτι αν μια οντως σε γουσταρει..ο,τι μαλακια και να πεις (μεσα σε ανθρωπινα ορια :)) , οσο γρηγορα και να το πας ,οσο και να ξεφτιλιστεις , ο,τι και να κανεις τελοσπαντων... 99% θα σμπρωχτειτε.

Για αυτο δεν χρειαζεται ιδιαιτερη επιμονη και φορτικη συμπεριφορα...

Δημοσ.

ε ναι :) σκεψου οσα σου χω γραψει..εεε εχω κανει ακριβως τα αντιθετα στον υπερθετικο βαθμο...καθε φορα :)

Ειπαμε εχουν πεσει χυλοπιτες...με διαφορες ταχυτητες και γωνιες....!!Εχω να φιλοσοφω για μια ζωη :)

Αλλα σκεψου οτι αν μια οντως σε γουσταρει..ο,τι μαλακια και να πεις (μεσα σε ανθρωπινα ορια :)) , οσο γρηγορα και να το πας ,οσο και να ξεφτιλιστεις , ο,τι και να κανεις τελοσπαντων... 99% θα σμπρωχτειτε.

Για αυτο δεν χρειαζεται ιδιαιτερη επιμονη και φορτικη συμπεριφορα...

Συμφωνώ με το, αν θέλουν και οι δύο, λίγη σημασία έχει...

Δημοσ.

Φίλε  Mourloz που να δεις και οι μεγάλες τι παιχνίδια θα σου παίξουν.

Οκ να έχεις πίστη στον εαυτό σου  και να σέβεσαι και το ταίρι σου.

Καλές επιτυχίες.

Δημοσ.

Φίλε  Mourloz που να δεις και οι μεγάλες τι παιχνίδια θα σου παίξουν.

Οκ να έχεις πίστη στον εαυτό σου  και να σέβεσαι και το ταίρι σου.

Καλές επιρυχίες.

Να είσαι καλά καπετάνιο. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση θα με φάει... Η επόμενη είπαμε, θα γνωρίσει τον Mourloz με την εμπειρία 50 ανθρώπων... Κάτσε καλά δηλαδή.

Δημοσ.

Τώρα μας εσκασες ΤΣ, θέλουμε να δούμε το κορμί που από το πρωί για αυτήν μιλάμε... Έλα έλα στην ..

Δημοσ.

ναι ισχυει αυτο που λες...για αυτο θεωρω οτι οκ αν και δεν ερθει το φιλι/χαμουρεμα απο το 1ο ραντεβου..τουλαχιστον με την σταση σου να της εχεις δωσει να καταλαβεις οτι (ψιλο)γουσταρεις.

Σε συνδυασμο οτι μετα απο μερικες μερες της ξαναπροτεινεις εξοδο ή και μια χαλαρη επαφη με οιοδηποτε τροπο ολες τις επομενες μερες....νταξ....γινεσαι αντιληπτος τιθες....

Απλα θεωρω οτι δεν θελει υπερβολες...λυσσαρικη συμπεριφορα..και να γινεσαι φορτικος....οσο την σκεφτεσαι εσυ...τοσο σε σκεφτεται και εκεινη (αν γουσταρει)..απλα παιζει το παιχνιδι...

το ιδιο πρεπει να κανεις και συ...

ΕΔΙΤ : τι ωραια που τα λεω..να τα χα πραξει και ποτε μου...θα ταν ακομα ωραιοτερα :)

μαλιστα...και μια αλλη απορια...θεωρητικα παντα δεν ειναι εφικτο να δεις μια φιλη σου διαφορετικα?για παραδειγμα εγω χωρισα πριν απο 4 μηνες και τωρα μια φιλη μου που βγαινουμε ποτε ποτε με παρεα να τα πουμε η και μονοι μας την βλεπω διαφορετικα...αυτη την κατασταση πως την χειριζεσαι?

Δημοσ.

μαλιστα...και μια αλλη απορια...θεωρητικα παντα δεν ειναι εφικτο να δεις μια φιλη σου διαφορετικα?για παραδειγμα εγω χωρισα πριν απο 4 μηνες και τωρα μια φιλη μου που βγαινουμε ποτε ποτε με παρεα να τα πουμε η και μονοι μας την βλεπω διαφορετικα...αυτη την κατασταση πως την χειριζεσαι?

Friend zoned. Τον ήπιαμε βαζελάκο.

Δημοσ.

Τραβάς μια πηχτή πριν και γίνεσαι άνθρωπος που σέβεται τις επιλογές που έκανε νηφάλιος χωρίς να τον σέρνει το πουλί του.

• Like 2
Δημοσ.

Έλα έλα δωστην

Send from Xperia P

Χαχαχα, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν είναι και κανένα μοντέλο. Είναι εγκεφαλικό το ζήτημα.

Δημοσ.
αυτη την κατασταση πως την χειριζεσαι?

Με πιώμα.

Δε σε τρολάρω, έχω βρεθεί στη θέση σου στο παρελθόν.

Δημοσ.

Τραβάς μια πηχτή πριν και γίνεσαι άνθρωπος που σέβεται τις επιλογές που έκανε νηφάλιος χωρίς να τον σέρνει το πουλί του.

Και λένε εμένα κυνικό.

Δημοσ.

ειναι πολυ γενικο αυτο που ρωτας...

αν η φιλη αυτη ειναι καλη/κολλητη φιλη με την πρωην...αποφυγε το...:)

τωρα αν μια φιλια μπορει να εξελιχθει σε κατι παραπανω..κοινως σε σεξ...δεν αποκλειεται και προφανως εχει συμβει σε διαφορους.

Αλλα ειναι λεπτη γραμμη και θελει λεπτους χειρισμους...γιατι αν ειναι καλη σου φιλη και συ κανεις καποια κινηση και αυτη δεν γουσταρει..πλεον εχει αλλαξει τελειως η φιλικη σας σχεση με την "γνωση" που αποκαλυφθηκε οτι εσυ την γουσταρεις...οποτε εκει το τι θα παιχτει μετα...δεν ειναι κατι σιγουρο...μπορει και να χαλασει η φιλικη σας σχεση...ή να ψυχρανθει...

Αν εχεις καποια χειροπιαστα δειγματα/ενδειξεις οτι μπορει και να γουσταρει και αυτη κατι παραπανω...τοτε...go for it και ο θεος μαζι σου :)

Δημοσ.

Friend zoned. Τον ήπιαμε βαζελάκο.

οχι οτι ειχα ελπιδες δηλαδη :P

τελος παντων οπως και να εχει η δικη μου εμπειρια συμφωνει με το οσο φτυνεις κολλαει....τωρα αυτην αστην πισω τελειωσε παμε για την επομενη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...