mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ένα γάμο του ξαδέρφου της γνωριστήκαμε, την κοίταξα με κοίταξε. Μετά από κάνα δίωρο ματιές, πήγα εκεί που χόρευε. Μιλήσαμε καμία ώρα και της ζήτησα το τηλέφωνο της, μου το έδωσε αμέσως. Σάββατο βράδυ αυτό. Ε Κυριακή την πήρα τηλέφωνο και της είπα διάλεξε μία μέρα να βγούμε. Μου είπε μόνη της Δευτέρα, που τελικά δεν μπόρεσε και κανονίσαμε για Τετάρτη, γιατί ήθελα να δω τον ΠΑΟΚ την Τρίτη. Τετάρτη πρωί βγήκαμε, Πέμπτη βράδυ είπα να την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω τι κάνει πώς πέρασε κτλ (λάθος σύμφωνα με τους ινσομνιακς) δεν το σήκωσε. Μετά από κανένα 3ωρο της έστειλα ένα sms σε φάση, (τί κάνεις; πώς είσαι Απολογηθηκε που δεν το σήκωσε με ρώτησε κάτι, απάντησα και την ρώτησα που δουλεύει αύριο, μου απάντησε και μετά μέχρι χτες το πρωί δεν έστειλα τίποτα. Χτες έστειλα και το κλάσιμο συνεχίζεται. Παίζεις μαζί μας και εσύ ρε; τα bold..ειναι λαθη...αποφυγε τα στο μελλον.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τα bold..ειναι λαθη...αποφυγε τα στο μελλον. I will try master Yoda. Και να ήταν μόνο αυτά.
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως τα λες ένα πράγμα καταλαβαινω ως κοπέλα κι εγώ...αυτή δν είναι ενθουσιασμένη κ ίσως προσπαθεί να ρίξει τους τόνους κ να σε αποφύγει. Μην το πάρεις όμως στραβά αυτό. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Που σίγουρα θα σου ταιριάζουν και καλύτερα.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως τα λες ένα πράγμα καταλαβαινω ως κοπέλα κι εγώ...αυτή δν είναι ενθουσιασμένη κ ίσως προσπαθεί να ρίξει τους τόνους κ να σε αποφύγει. Μην το πάρεις όμως στραβά αυτό. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Που σίγουρα θα σου ταιριάζουν και καλύτερα. Αυτό καταλαβαίνω και εγώ.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τραβα στο studio 121 , καπου στην πειραιως το πηρε το ματι μου...νοικιασε μια κοπελα και ανεβασε φωτος σας στο φβ...(ναι φτιαξε ενα)..... ειτε η λεγαμενη θα σου κατσει..ειτε η κοπελα απο το στουντιο...χαμενος δεν βγαινεις 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 τραβα στο studio 121 , καπου στην πειραιως το πηρε το ματι μου...νοικιασε μια κοπελα και ανεβασε φωτος σας στο φβ...(ναι φτιαξε ενα)..... ειτε η λεγαμενη θα σου κατσει..ειτε η κοπελα απο το στουντιο...χαμενος δεν βγαινεις Χαχαχα. Είπαμε ρε αλάνι, όχι και τέτοια χάλια... Στην τελική αν είναι τέτοια κοπέλα, που θέλει ζήλιες και παιχνίδια, δεν τρελαίνομαι εγώ.
aris1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα πιστευω εχει λήξει... Και απο μεριας thread. Απλα σβησε το κινητο της για να μην της στείλεις. Κανεις καμια "λουλιά"δλδ. Και αν ειναι ποτε μπορει και να σου στειλει αλλα τοτε θα την παιξεις μπαλα και οταν κανονισεις ΕΣΥ την μερα που θα βγειτε χωσου στεγνα. Αν στο παιξει Ντιβα ή οτιδηποτε αλλο κραξτην και πες νομιζα οτι ειχα να κανω με γυναικα 22 χρονων, μαλλον δεν εισαι, καληνυχτα σου... ΤΗΕ ΕΝD. 2
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχα. Είπαμε ρε αλάνι, όχι και τέτοια χάλια... Στην τελική αν είναι τέτοια κοπέλα, που θέλει ζήλιες και παιχνίδια, δεν τρελαίνομαι εγώ. ε οχι και χαλια..ξερεις τι θεες εχει εκει μεσα?πηγαινε στο σαιτ να διαλεξεις και ασε τα ζοριλικια
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα πιστευω εχει λήξει... Και απο μεριας thread. Απλα σβησε το κινητο της για να μην της στείλεις. Κανεις καμια "λουλιά"δλδ. Και αν ειναι ποτε μπορει και να σου στειλει αλλα τοτε θα την παιξεις μπαλα και οταν κανονισεις ΕΣΥ την μερα που θα βγειτε χωσου στεγνα. Αν στο παιξει Ντιβα ή οτιδηποτε αλλο κραξτην και πες νομιζα οτι ειχα να κανω με γυναικα 22 χρονων, μαλλον δεν εισαι, καληνυχτα σου... ΤΗΕ ΕΝD. Το κινητό έχει σβηστεί προ πολλού. Όντως, ευχαριστώ τους ινσομνιακς για την κουβέντα. Moderatos, να κλειδωθεί το θέμα και να χαθεί στα βάθη του φόρουμ και της καρδιάς μας. Καλό απόγευμα σε όλους.
Phoenix7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Το κινητό έχει σβηστεί προ πολλού. Όντως, ευχαριστώ τους ινσομνιακς για την κουβέντα. Moderatos, να κλειδωθεί το θέμα και να χαθεί στα βάθη του φόρουμ και της καρδιάς μας. Καλό απόγευμα σε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις