Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν στο είπε κάποιος αλλά εμένα άμα μου έλεγε τύπισσα "να ξανα βρεθούμε" κτλ θα της πρότεινα 1-2-3. Θα το κυνηγούσα δηλαδή, τώρα αν με έλεγε μαλάκα/πέφτουλα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο του είπατε, στα παπάρια μου. Εγώ εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου. Αν έβλεπα οτι με απέφευγε ευγενικά κτλ, θα το εκλάμβανα ως απόρριψη και θα έψαχνα για κάτι άλλο.

• Like 2
  • Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο απο πανω.. Γιατί να παιδευεσαι με γρίφους και να αναρωτιεσαι τι εννοεί και αν ξύπνησε στραβα;

Παρ την τηλέφωνο και πες της να βγειτε...

Αν για οποιοδήποτε λογο αρνηθεί ,το θέμα λήγει εκεί..

Αν δεχτεί βγειτε και πες της καθαρά αν ενδιαφέρεται για σχέση.

Τα πραγματα είναι απλα,μην τα περιπλεκεις.

Δημοσ.

αυτά τα public posts και το πώς πήγε η φάση μου κάνουν γκομενικές μλκες απο πλευρά της.. βγήκατε σε μέρος που πρότινε αυτή?

btw τηλ. την άλλη μέρα είναι όντος λίγο fall...

Δημοσ.

Όχι ρε π...τη μου! την δάγκωσα!

Τι ήθελα και πήγα στην πόλη να ψωνίσω, δεν μου έκανε το χωριουδάκι μου ? ήταν πολύ ωραία με πολύ ωραία φωνή και ιδιαίτερη ομορφιά... ήταν ... Ahhh ... την πάτησα!

Περαστικά μου!

Δημοσ.

Αδέρφια, αφήστε τα της τεχνολογίας να πιάσουμε τα της καρδιάς. Αφήνω στην άκρη τον σαρκασμό μου για λίγο.

Λοιπόν έχω βγει πάρα πολύ καλό πρώτο ραντεβού (χωρίς φιλί) με ένα ωραίο και έξυπνο κορίτσι. Βγήκαμε μέρα και την άφησα σε ένα σταθμό του μετρό, βγαίνοντας από το αμάξι μου είπε αυτολεξεί "Πέρασα πάρα πολύ ωραία, να ξανακανονίσουμε, όταν μπορούμε και οι 2". Σκέφτηκα κλισέ ατάκα ξεφορτώματος. Δεν έδωσα σημασία, πέρασα ωραία μέχρι εκεί.

Γυρνώντας σπίτι βλέπω ότι έχει ανεβάσει public posts (δεν είχε ούτε ένα public πριν) για έρωτες και αγάπες. Κάνω την μακακία και το εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον. Μετά από περίπου 1,5 μέρα την παίρνω τηλέφωνο (φάουλ 1ο), δεν το σηκώνει. Αφήνω να περάσει κανένα 3ωρο και στέλνω SMS χαλαρό (φάουλ 2ο), απαντάει αμέσως και στέλνω ένα ακόμα με μία ερώτηση για να την κάνω να απαντήσει σε κάτι (φάουλ 3ο). Απαντάει και για 3 μέρες δεν κάνω τίποτα (Πήρα επιθετικό εδώ; ), αυτή συνεχίζει τα public post περί σχέσεων και λοιπών μακακιών αλλά δεν επικοινωνεί. Ε κουράστηκα σήμερα και έστειλα ένα sms πολύ χαλαρό (Φάουλ 4ο; ), όχι μόνο δεν απάντησε αλλά έχει κάνει public posts με τύπου "Μη ψάχνεις απαντήσεις" "Καλώς τον μακάκα" κα.

Προφανώς και δεν θα επικοινωνήσω ξανά πρώτος και σταμάτησα το checkarisma στο fb. Η ερώτηση μου, ρεαλιστικά, είμαι ακόμα στο παιχνίδι ή είμαι εκτός.

Βοηθήστε ένα καλό παιδί να καταλάβει τι γίνετε.

Υ.Γ: Επειδή εγώ άφησα τον σαρκασμό μου δεν σημαίνει ότι δεν τον σηκώνει η κατάσταση...

αυτο το facebook.καταστρεφει κοσμο.χθες ηταν μια φοραδα κατα τις 2 εξω απο το σπιτι και ουρλιαζε που ο αλλος ελεγε στο φβ οτι θα κατσει σπιτι και τον πετυχαν εξω και και και.μιλαμε show κανονικο :P

και να ηταν για σενα ολα αυτα τι τσιμπας?αυτο που ειπε να κανονισουμε οταν μπορουμε και οι δυο.μου φανηκε καπως.πχ εγω συνηθως λεω απλα να κανονισουμε.απο εγκυκλοπαιδικο ενδιαφερον τωρα στο φβ εχει ανεβασει τιποτα σχετικο με τη κατασταση?

• Like 1
Δημοσ.

@ts έκανες χοντρή μα..ια ρε φίλε

Μετά από 1.5 μέρα SMS? αυτό δείχνει ότι βιάζεσαι να την πηδήξεις (μην νομίζεις, περνάει από το μυαλό και των 2 αυτό ;) )

Έπρεπε να περιμένεις γύρω στις 2 βδομάδες κατά τη γνώμη μ.

2ο φαουλ, έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε, για΄τι έστειλες πάλι μετά από μισή-μια ώρα? έπρεπε να περιμένεις την επόμενη μέρα για το 2ο SMS.

Αφού δεν σου απάντησε και στο 2ο, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ έκανες που έστειλες πάλι, αυτό δείχνει ότι εσύ είσαι ο "ΜΑΛΑΚΑΣ".

Προσωπικά φίλε μου, μην ασχολείσαι με μλκιες, αν είναι δυνατόν! 4-5 σμσ χωρις ανταπόκριση!!!!

Γενικά φίλε, νοιώθω ότι σε είχε για μαλάκα, και τέτοια άτομα τα συχαίνομαι!!! ξενερώνω άσχημα!!! (για την συμπεριφορά της άλλης λέω)

Δημοσ.

αυτο το facebook.καταστρεφει κοσμο.χθες ηταν μια φοραδα κατα τις 2 εξω απο το σπιτι και ουρλιαζε που ο αλλος ελεγε στο φβ οτι θα κατσει σπιτι και τον πετυχαν εξω και και και.μιλαμε show κανονικο :P

και να ηταν για σενα ολα αυτα τι τσιμπας?αυτο που ειπε να κανονισουμε οταν μπορουμε και οι δυο.μου φανηκε καπως.πχ εγω συνηθως λεω απλα να κανονισουμε.απο εγκυκλοπαιδικο ενδιαφερον τωρα στο φβ εχει ανεβασει τιποτα σχετικο με τη κατασταση?

:eek:  :mellow:  :ph34r:  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί μπορώ να βγάλω άκρη ποια είναι σχετικά και ποιά όχι; Για κάθε ένα που ίσως να ήταν σχετικό, έχει postarei 2 οτι να ναι.

Γενικά και εγώ από ότι κατάλαβα πάμε για άλλα. Όντως ίσως να μην γούσταρε και να κατάλαβα λάθος. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτά τα θέματα.

Αν την θες για γκόμενα, ψάξε για άλλη καλύτερα. 

Το:

"Πέρασα πάρα πολύ ωραία, να ξανακανονίσουμε, όταν μπορούμε και οι 2"

σημαίνει ότι σε είδε φιλικά για να βγαίνετε μια στο τόσο, χωρίς να της κάνεις κλικ.

Δικαίωμα της όπως το ίδιο δικαίωμα ισχύει και για εσένα αν δεν σου κάνει κάποια.

Btw για να σου ανοιχτεί κάποια παίζεις άμυνα.

Εσύ χώθηκες επίθεση, την στρίμωξες και κλείστηκε.

Περαστικά, στην επόμενη.

/sc

Και εσύ μάλλον δίκιο έχεις. Γιατί να είμαι τόσο άσχετος σε αυτό το παιχνίδι. Δεν γίνετε να παίξουμε Battlefield καλύτερα; http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Mourloz84/stats/197699945/xbox/

Εκεί θα κέρδιζα σίγουρα. :):) :)

@ts έκανες χοντρή μα..ια ρε φίλε

Μετά από 1.5 μέρα SMS? αυτό δείχνει ότι βιάζεσαι να την πηδήξεις (μην νομίζεις, περνάει από το μυαλό και των 2 αυτό ;) )

Έπρεπε να περιμένεις γύρω στις 2 βδομάδες κατά τη γνώμη μ.

2ο φαουλ, έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε, για΄τι έστειλες πάλι μετά από μισή-μια ώρα? έπρεπε να περιμένεις την επόμενη μέρα για το 2ο SMS.

Αφού δεν σου απάντησε και στο 2ο, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ έκανες που έστειλες πάλι, αυτό δείχνει ότι εσύ είσαι ο "ΜΑΛΑΚΑΣ".

Προσωπικά φίλε μου, μην ασχολείσαι με μλκιες, αν είναι δυνατόν! 4-5 σμσ χωρις ανταπόκριση!!!!

Γενικά φίλε, νοιώθω ότι σε είχε για μαλάκα, και τέτοια άτομα τα συχαίνομαι!!! ξενερώνω άσχημα!!! (για την συμπεριφορά της άλλης λέω)

:S Εν των μεταξύ ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό το σεξ. Τόσο αγνές ήταν οι διαθέσεις μου.

Σε όλα τα μηνύματα είχε απαντήσει εκτός από το τελευταίο. Δεν πειράζει, όπως είπαν και τα παιδιά πάμε για άλλα.

Πολλά δίκια, σχεδόν, σε όλους σας. Ίσως να έφταιγε ότι πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοια συμπεριφορά μετά το πρώτο ραντεβού, όλα τα άλλα ήταν normal (στην δική μου κλίμακα). Ίσως να μην της άρεσα τελικά, δεν θα μάθουμε ποτέ :)

Δημοσ.

Αδέρφια, αφήστε τα της τεχνολογίας να πιάσουμε τα της καρδιάς. Αφήνω στην άκρη τον σαρκασμό μου για λίγο.

Λοιπόν έχω βγει πάρα πολύ καλό πρώτο ραντεβού (χωρίς φιλί) με ένα ωραίο και έξυπνο κορίτσι. Βγήκαμε μέρα και την άφησα σε ένα σταθμό του μετρό, βγαίνοντας από το αμάξι μου είπε αυτολεξεί "Πέρασα πάρα πολύ ωραία, να ξανακανονίσουμε, όταν μπορούμε και οι 2". Σκέφτηκα κλισέ ατάκα ξεφορτώματος. Δεν έδωσα σημασία, πέρασα ωραία μέχρι εκεί.

Γυρνώντας σπίτι βλέπω ότι έχει ανεβάσει public posts (δεν είχε ούτε ένα public πριν) για έρωτες και αγάπες. Κάνω την μακακία και το εκλαμβάνω ως ενδιαφέρον. Μετά από περίπου 1,5 μέρα την παίρνω τηλέφωνο (φάουλ 1ο), δεν το σηκώνει. Αφήνω να περάσει κανένα 3ωρο και στέλνω SMS χαλαρό (φάουλ 2ο), απαντάει αμέσως και στέλνω ένα ακόμα με μία ερώτηση για να την κάνω να απαντήσει σε κάτι (φάουλ 3ο). Απαντάει και για 3 μέρες δεν κάνω τίποτα (Πήρα επιθετικό εδώ; ), αυτή συνεχίζει τα public post περί σχέσεων και λοιπών μακακιών αλλά δεν επικοινωνεί. Ε κουράστηκα σήμερα και έστειλα ένα sms πολύ χαλαρό (Φάουλ 4ο; ), όχι μόνο δεν απάντησε αλλά έχει κάνει public posts με τύπου "Μη ψάχνεις απαντήσεις" "Καλώς τον μακάκα" κα.

Προφανώς και δεν θα επικοινωνήσω ξανά πρώτος και σταμάτησα το checkarisma στο fb. Η ερώτηση μου, ρεαλιστικά, είμαι ακόμα στο παιχνίδι ή είμαι εκτός.

Βοηθήστε ένα καλό παιδί να καταλάβει τι γίνετε.

Υ.Γ: Επειδή εγώ άφησα τον σαρκασμό μου δεν σημαίνει ότι δεν τον σηκώνει η κατάσταση...

απορω με καποιους ανθρωπους που δεν καταλαβενουν αν πραγματικα πηγε καλα ενα ραντεβου ή απλα τυπικα ή χαλια. σε εχει κλασμενο 3 μερες; ε δεν θελει φιλοσοφια το πραμα. επισης αλλο καλο παιδι αλλο χαζο παιδι.

• Like 2
Δημοσ.

Μην εισαι τοσο σκληρη ρε ευα.

Καψουρης ειναι το παιδι.

Κατεμε σφαλμα που κοιταγες το δημοσιο προφιλ της στο φμπ. Μλκς της τωρινης νεολαιας...

• Like 1
Δημοσ.

απορω με καποιους ανθρωπους που δεν καταλαβενουν αν πραγματικα πηγε καλα ενα ραντεβου ή απλα τυπικα ή χαλια. σε εχει κλασμενο 3 μερες; ε δεν θελει φιλοσοφια το πραμα. επισης αλλο καλο παιδι αλλο χαζο παιδι.

Καλά τα λες, χαζός έιμαι σε αυτά τα ζητήματα. Δεν χρειάζεται ευθύτητα. Πάντως γενικά, οι φίλες μου που τους περιέγραψα το ραντεβού ενθουσιάστηκαν. Τώρα να έκανα εγώ λάθος μπορεί, αλλά και 3 γυναίκες......

Καψουρης ειναι το παιδι.

Κατεμε σφαλμα που κοιταγες το δημοσιο προφιλ της στο φμπ. Μλκς της τωρινης νεολαιας...

Άστην να τα πει. Αν και τα έχω ακούσει από τον μικρό προσωπικό μου κύκλο... Να το χωνέψω ότι είμαι άμπαλος. Να πεις ότι άνηκα και στην νεολαία.....

Δημοσ.

Καψουρης ειναι το παιδι.

ειμαι σκληρη γτ εχω βαρεθει να ακουω βλακειες και απο αντρες και απο γυναικες. οταν ο αλλος/η δεν εχει επικοινωνησει 3 μερες μαζι σου σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται αρκετα για να το κανει. οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιολογιες του κωλου.

Καλά τα λες, χαζός έιμαι σε αυτά τα ζητήματα. Δεν χρειάζεται ευθύτητα. 

Άστην να τα πει. Αν και τα έχω ακούσει από τον μικρό προσωπικο μου κύκλο... Να το χωνέψω ότι είμαι άμπαλος.

αμπαλος δεν εισαι γι αυτα που εκανες μετα το ραντεβου αλλα για το συμπερασμα που εβγαλες οτι πηγε καλα. αν παει καλα το ραντεβου το βλεπεις στο ματι του αλλου, βλεπεις τον ενθουσιασμο.

• Like 2
Δημοσ.

ειμαι σκληρη γτ εχω βαρεθει να ακουω βλακειες και απο αντρες και απο γυναικες. οταν ο αλλος/η δεν εχει επικοινωνησει 3 μερες μαζι σου σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται αρκετα για να το κανει. οτιδηποτε αλλο ειναι δικαιολογιες του κωλου.

αμπαλος δεν εισαι γι αυτα που εκανες μετα το ραντεβου αλλα για το συμπερασμα που εβγαλες οτι πηγε καλα. αν παει καλα το ραντεβου το βλεπεις στο ματι του αλλου, βλεπεις τον ενθουσιασμο.

Λίγη σημασία έχει το συμπέρασμα του ραντεβού πλέον. Θα μείνω σε αυτό που λες για το 3ήμερο, και εγώ αυτό πιστεύω. Αν και κλασικά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πρώτη θα έπρεπε να πεθάνει.

Δημοσ.

Ε ναι, ποτε ενας ανθρωπος δεν το παιζει δυσκολος επειδη δεν θελει να ριξει την αξια του. ΠΟΤΕ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...