azuli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 πας παρακατω.αν ξανασχοληθεις χαλας την εικονα σου περισσοτερο..Το πιο πιθανο ειναι τα ποστς της να ειναι για αλλον γκομενο 4
zizu10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @ Mourloz Κατά τη διόλου ταπεινή μου άποψη Μάλλον δεν θέλει να προχωρήσει η κοπέλα αν και ο αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το είχες καταλάβει από το πρώτο ραντεβού. Το κοίταγμα και οι κινήσεις, συνήθως, μαρτυρούν πολλά Επομένως, έχεις 2 επιλογές : 1) Κάνεις μία τελευταία προσπάθεια σαν Κύριος και όχι σαν σαλιάρης/ερωτοχτυπημένος. (Δεν θα το πρότεινα) 2) Την κάνεις να ζηλέψει. Αν σε θέλει θα δεις ότι θα αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για σένα! Υ.Γ. 3) ΠΡΟΧΩΡΑΣ παρακάτω!
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά όταν λέω ότι ήταν πάρα πολύ καλό το ραντεβού, το εννοώ. Και τα vibes η γλώσσα του σώματος όλα. Αν το κλείσιμο ήταν καλύτερο, θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο που έχω βγει. Μπα, δεν υπάρχει άλλη προσπάθεια από μένα. Ότι είχα να κάνω, το έκανα και με το παραπάνω. Το 3 θα επιλέξω. Απλώς θέλει λίγο χρόνο, εξ ου και το post match report που κάνουμε...
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....Μην αναλώνεσαι στα γιατί και πως και ήταν σούπερ το ραντεβού και τέτοιες μ@λ@κίες.Προφανώς και αν ήταν δεν θα σε έφτυνε ΤΟΣΟ...προχώρα παρακάτω...και από όσο φαίνεται δεν άξιζε η τύπισσα....σσ. μπορεί να στράβωσε που την άφησες στο σταθμό του μετρό και δεν την πήγες στο σπίτι με το αμάξι( )
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα. Ναι δεν αναλώνομαι, απλώς θέλω να δώσω έμφαση στο ότι την ώρα του ραντεβού φαινόταν να ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Δεν βαριέσαι... Δεν γίνετε να έχουμε ότι θέλουμε όπως το θέλουμε και χωρίς να μας θέλει. Λες ε; Σιγά μην έμπαινα στον δακτύλιο μέρα που απαγορευόταν....
aris1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @ts έκανες χοντρή μα..ια ρε φίλε Μετά από 1.5 μέρα SMS? αυτό δείχνει ότι βιάζεσαι να την πηδήξεις (μην νομίζεις, περνάει από το μυαλό και των 2 αυτό ) Έπρεπε να περιμένεις γύρω στις 2 βδομάδες κατά τη γνώμη μ. 2 εβδοαμαδες το χασες το παιχνιδι... Μια εβδομαδα για μια καυτη γκομενα ισουται ενας μήνας! 3-4 μερες ειναι ιδανικη περιοδος. 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 2 εβδοαμαδες το χασες το παιχνιδι... Μια εβδομαδα για μια καυτη γκομενα ισουται ενας μήνας! Χαχαχαχα. Ορίστε μία νέα εφαρμογή της Θεωρίας της Σχετικότητας. Η αναμονή για επικοινωνία μετά το πρώτο ραντεβού.
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχαχαχα. Ναι δεν αναλώνομαι, απλώς θέλω να δώσω έμφαση στο ότι την ώρα του ραντεβού φαινόταν να ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Δεν βαριέσαι... Δεν γίνετε να έχουμε ότι θέλουμε όπως το θέλουμε και χωρίς να μας θέλει. Λες ε; Σιγά μην έμπαινα στον δακτύλιο μέρα που απαγορευόταν.... Τα φαινόμενα απατούν τις περισσότερες φορές
mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!! Στις 2 βδομαδες εχει ηδη βρεθει άλλος..
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Τα φαινόμενα απατούν τις περισσότερες φορές Ναι, είναι και αυτό μία περίπτωση. Αλλά τότε της αξίζει όσκαρ για τέτοια εμφάνιση.
evabb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά όταν λέω ότι ήταν πάρα πολύ καλό το ραντεβού, το εννοώ. Και τα vibes η γλώσσα του σώματος όλα. Αν το κλείσιμο ήταν καλύτερο, θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο που έχω βγει. Μπα, δεν υπάρχει άλλη προσπάθεια από μένα. Ότι είχα να κάνω, το έκανα και με το παραπάνω. Το 3 θα επιλέξω. Απλώς θέλει λίγο χρόνο, εξ ου και το post match report που κάνουμε... αμφιβαλω αν τα αποκωδικοποιησες σωστα αλλα τεσπα. 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αμφιβαλω αν τα αποκωδικοποιησες σωστα αλλα τεσπα. Μπορεί και αυτό, μπορεί ακόμα και όσα μετέφερα στους άλλους να ήταν μόνο τα καλά. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
aris1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κακο-γ@μημενη γκομενα απο πρώην ειναι γι αυτο κανει τετοια. Καλο ειναι να το παιζεις λιγο bad boy. http://www.dnaindia.com/lifestyle/1822173/report-why-women-love-bad-boys “Bad boys typically are males who live life on their own terms. They are involved in excessive drinking, smoking, gambling, betting or may also be thugs and ‘players’. They are perceived as powerful, self-dependent, charismatic and fearless. These qualities make a man very desirable and attractive in women’s eyes. These characteristics are interpreted as ‘masculine’ and such men as carrying the ability to protect the women regardless of how dangerous the situation may be.” Mετραει και γω ετσι εκανα σε μια 22χρονη και ενα μηνα τωρα περναμε καλα. Πηγε να μου το παιξει ιστορια στην αρχη, να δειξει οτι εχει επιπεδο,γνωσεις,οτι ειναι ξεχωριστη αλλα την εγραψα και την επαιξα μπαλα. Βοηθαει ομως να κερασεις στο 1ο ραντεβου και μετα να την πας βολτα ακούγοντας radio ή κανενα cd με μουσική που σας αρεσει( θα τα χετε συζτησει πριν) και θα την πας σε ενα απομερο μερος (σκεψου το και πιο πρίν που θα την πας) να την χαμουρεψεις. Μετα cool τις επομες μερες και θα σε κηνυγαει.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κακο-γ@μημενη γκομενα απο πρώην ειναι γι αυτο κανει τετοια. Καλο ειναι να το παιζεις λιγο bad boy. http://www.dnaindia.com/lifestyle/1822173/report-why-women-love-bad-boys Mετραει και γω ετσι εκανα σε μια 22χρονη και ενα μηνα τωρα περναμε καλα. Πηγε να μου το παιξει ιστορια στην αρχη, να δειξει οτι εχει επιπεδο,γνωσεις,οτι ειναι ξεχωριστη αλλα την εγραψα και την επαιξα μπαλα. Βοηθαει ομως να κερασεις στο 1ο ραντεβου και μετα να την πας βολτα ακούγοντας radio ή κανενα cd με μουσική που σας αρεσει( θα τα χετε συζτησει πριν) και θα την πας σε ενα απομερο μερος (σκεψου το και πιο πρίν που θα την πας) να την χαμουρεψεις. Μετα cool τις επομες μερες και θα σε κηνυγαει. Πλέον δεν γίνετε να συμβεί κάτι από αυτά... Άσε που δεν μου αρέσει να προσποιούμαι. Αλλά ναι, καταλαβαίνω το ότι τους βρίσκουν ελκυστικούς.
aris1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι αυτη δεν προσποιείται νομιζεις; Στο πρωτο ραντεβου κραταμε τους "τύπους" ολοι. Οπως εκανε και αυτη και σου αρχισε παιχνιδάκια στο fb... Δεν θα σου πει καποια ειμαι ζηλιάρα, εγωιστρια, φωναζω, ουρλιαζω, κανω σαν drama queen, τρωω σοκολατες, βλεπω notebook, κλαίω σαν χαζη εχω ανασφαλειες κτλπ. Δεν σου πα γινεις douchεbag αλλα αμα θες να "σπρώξεις" πρεπει να παιξεις το παιχνιδι. Hate the game not the player. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις