chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ραντεβού χωρίς φιλί δεν θα το έλεγα πετυχημένο. Επιπλέον το stalking στο fbook δεν βοηθάει, μετα απο ενα ραντεβού γιατι θεωρούμε λανθασμένα πως όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν εμάς. Μπορει να την πετυχες την εβδομάδα που κατεβαίνουν οι Ρώσοι στην womancave της οπότε πιάσε το αβγό και κουρευτο. Anyway μην το πολυαναλύεις και μην χαλιέσαι. Αν είναι να έρθει κάτι καλώς να ρθει αν όχι ντου για ξανθιά!!!! 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 και πως βλέπεις τι ανεβάζει ? Μόνο τα public βλέπω. Πριν της πω να μου πει το προφίλ της, δεν είχε ούτε ένα public σε 2 χρόνια, μόλις της είπα να δω καμία φωτό της. Σε 4 μέρες έχει κάνει ήδη 10 public posts. Μαλακίες, she is fucking with me. Άλλο λάθος και αυτό, τί ήθελα και το είπα;;;;; Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι είμαι μεγάλο ζώο....
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @ts Έχει δίκιο η evabb απλά και μόνο γιατί ό,τι posts γίναν που δεν σε συνέφεραν έκανες σαν να μην υπήρχαν. Την ίδια διαστρέβλωση πραγματικότητας έκανες και με την τύπισσα. Χώρια που εάν ήταν έξυπνη κοπέλα δεν έκανε λαλακίες σε facebook κτλ. Άρα, και εκεί είσαι εκτός πραγματικότητας. 2
evabb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ραντεβού χωρίς φιλί δεν θα το έλεγα πετυχημένο. Επιπλέον το stalking στο fbook δεν βοηθάει, μετα απο ενα ραντεβού γιατι θεωρούμε λανθασμένα πως όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν εμάς. Μπορει να την πετυχες την εβδομάδα που κατεβαίνουν οι Ρώσοι στην womancave της οπότε πιάσε το αβγό και κουρευτο. Anyway μην το πολυαναλύεις και μην χαλιέσαι. Αν είναι να έρθει κάτι καλώς να ρθει αν όχι ντου για ξανθιά!!!! ρωσοι πολωνοι δεν ξερω αλλα αμα η αλλη γουσταρει φιλι θα δωσει και αγκαλια θα κανει. στην τελικη αν φτασει το πραμα κοντα στο σεξ (λιγο δυσκολο για πρωτο ραντεβου αλλα οχι απιθανο) τοτε απλα το λεει ρε παιδι.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Έξυπνη λόγω ιδιότητας την είπα. Δεν την ξέρω και από χτες...
evabb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Έξυπνη λόγω ιδιότητας την είπα. Δεν την ξέρω και από χτες... τι ιδιοτητα εχει; (βραζει στους 100 βαθμους; χουχ αστειακι μην το παρεις στραβα) 2
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παραπάει ε; Κρίμα τότε. Το κακό είναι ότι σε αυτά τα λίγα ραντεβού που είχα στην ζωή μου, είναι το πρώτο που διακρίνω τέτοια κρυάδα την μέρα μετά το ραντεβού. Γενικά η δεύτερη μέρα είναι πάντα chatty. Άρα στο μέλλον μετά από 3-4 μέρες η επικοινωνία.... Θα το έχω υπόψη μου. Ε ναι! Κοίτα φίλε! καταρχάς μην στεναχωριέσαι για την ανάγκη σου, αν και διαφορετικά είναι να πηδάς κάποια που γουστάρεις ... Εσύ ήσουν-είσαι ερωτευμένος ή απλά είναι μια ωραία κοπέλα και σου αρέσει επειδή είναι ωραία? γιατί αν απλά σου αρέσει επειδή είναι ωραία, τζάμπα ασχολούμαστε!!! Δεν είμαι κακός, ίσως μιλάω λίγο σκληρά! Μόνο τα public βλέπω. Πριν της πω να μου πει το προφίλ της, δεν είχε ούτε ένα public σε 2 χρόνια, μόλις της είπα να δω καμία φωτό της. Σε 4 μέρες έχει κάνει ήδη 10 public posts. Μαλακίες, she is fucking with me. Άλλο λάθος και αυτό, τί ήθελα και το είπα;;;;; Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι είμαι μεγάλο ζώο.... γιατί δεν κάνεις ένα προφιλ, δεν είσαι υποχρεωμένος να βάλεις πραγματικά σου στοιχεία και φωτογραφία, κανε της friend-request. Μα έλεος! δεν είναι κάτι δύσκολο.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι! Κοίτα φίλε! καταρχάς μην στεναχωριέσαι για την ανάγκη σου, αν και διαφορετικά είναι να πηδάς κάποια που γουστάρεις ... Εσύ ήσουν-είσαι ερωτευμένος ή απλά είναι μια ωραία κοπέλα και σου αρέσει επειδή είναι ωραία? γιατί αν απλά σου αρέσει επειδή είναι ωραία, τζάμπα ασχολούμαστε!!! Δεν είμαι κακός, ίσως μιλάω λίγο σκληρά! Δεν είναι στεναχώρια, είναι μια απογοήτευση. Ο ενθουσιασμός μου με συνεπήρε, κλασικά. Δεν είναι το σεξ το ζητούμενο, η συντροφιά. Όχι του δαχτυλιδιού. τι ιδιοτητα εχει; (βραζει στους 100 βαθμους; χουχ αστειακι μην το παρεις στραβα) χαχαχαχαχα Είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού. Πάντως ραντεβού χωρίς φιλί δεν θα το έλεγα πετυχημένο. Επιπλέον το stalking στο fbook δεν βοηθάει, μετα απο ενα ραντεβού γιατι θεωρούμε λανθασμένα πως όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν εμάς. Μπορει να την πετυχες την εβδομάδα που κατεβαίνουν οι Ρώσοι στην womancave της οπότε πιάσε το αβγό και κουρευτο. Anyway μην το πολυαναλύεις και μην χαλιέσαι. Αν είναι να έρθει κάτι καλώς να ρθει αν όχι ντου για ξανθιά!!!! Ναι δεν βοηθάει, ισχύει. Φαγώθηκες με τις ξανθιές... Μας αρέσουν οι μελαχρινές.... 1
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @ts Έχει δίκιο η evabb απλά και μόνο γιατί ό,τι posts γίναν που δεν σε συνέφεραν έκανες σαν να μην υπήρχαν. Την ίδια διαστρέβλωση πραγματικότητας έκανες και με την τύπισσα. Χώρια που εάν ήταν έξυπνη κοπέλα δεν έκανε λαλακίες σε facebook κτλ. Άρα, και εκεί είσαι εκτός πραγματικότητας. Υπάρχει και ο παράγοντας της ωριμότητας, αν κάποιος/κάποια δεν είναι τόσο ώριμος/ώριμη , μπορεί να είναι έξυπνος/έξυπνη και να κάνει χαζομάρες...
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει και ο παράγοντας της ωριμότητας, αν κάποιος/κάποια δεν είναι τόσο ώριμος/ώριμη , μπορεί να είναι έξυπνος/έξυπνη και να κάνει χαζομάρες... Ναι το γνωρίζω, η εξυπνάδα και η ωριμότητα είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είμαι ζωντανό παράδειγμα.
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 φιλί από το πρώτο ραντεβού? όχι πως είμαι παλαιών αρχών ... αλλά αυτό πάει πολύ νομίζω! φιλί στο πρώτο ραντεβού μόνο αν πρόκειται για κάποιο προξενιό, δηλαδή γνωστοί σας, σας κανόνισαν ραντεβού για να δείτε αν αρέσετε ο ένας στον άλλον (σαν αυτά στο MTV ) όπου βγαίνεις για να βρεις μια κοπέλα για σχέση (και η κοπέλα κάποιο αγόρι), βγαίνετε για αυτό τον σκοπό δηλαδή!!! αν πάει καλά και φιλιά και γ..ια επιτρέπονται από το 1ο ραντεβού. Σε ένα ραντεβού κυνήγι πρέπει να γίνουν τα εξής: βγαίνεις το πρώτο για να γνωριστείτε, να δείτε αν προχωράει... βγαίνεις το 2ο για να επαληθεύσετε ότι όντως θέλει να βγαίνετε βγαίνεις το 3ο όπου το προχωράς λίγο παραπέρα να δεις αν σε θέλει για φίλο-κολλητό ή κάτι παραπάνω ε! στο 4ο της λες πως έχουν τα πράγματα (να τα φτιάξετε), αν πει ΝΑΙ τότε την φιλάς-χουφτώνεις. Μετά, αφού τα φτιάξετε και επίσημα, μπορείτε να μένετε στο ίδιο σπίτι (την μέρα, όχι να κοιμόσαστε μαζί... νωρίς ακόμα) Το καλό εδώ είναι ότι θα βλέπεστε καθημερινά, μιας και είστε και επίσημα ζευγάρι. Ε το σπρώχνετε 2-3 μέρες με τα φιλιά και μετά το γ...ση. Τα παραπάνω δεν λέω ότι είναι σωστά! απλά δεν βγαίνεις "χυδαίος" από το κυνήγι.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ζητησες το προφιλ της να δεις φωτος της?ρε συ..ελεος... αφου την ειδες με σαρκα και οστα..τι περιμενες οτι θαχει στο φβ?γυμνες φωτος σε λιγο θα στησεις και βωμο με φρουτα και φαγητα προσφορες @sonyxp δηλ την ρωτας "θες να τα φτιαξουμε?" "ναι" ωραια ας χουφτωθουμε τωρα ... δεν νομιζω να παιζουν τετοια σκηνικα εκτος και αν ειναι ξεκωλοι και οι 2... συνηθως θελει και καποια οικειοτητα κατι τετοιο..και το "τα φτιαξαμε" ερχεται πιο πολυ σαν απορροια των πεπραγμενων και οχι τοσο με ερωτοαποκρισεις 1
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ζητησες το προφιλ της να δεις φωτος της?ρε συ..ελεος... αφου την ειδες με σαρκα και οστα..τι περιμενες οτι θαχει στο φβ?γυμνες φωτος σε λιγο θα στησεις και βωμο με φρουτα και φαγητα προσφορες Χαχαχαχαχαχαχαχα Γαμάτο.... Ναι ήταν λάθος, εκ των υστέρων το αναγνωρίζω. φιλί από το πρώτο ραντεβού? όχι πως είμαι παλαιών αρχών ... αλλά αυτό πάει πολύ νομίζω! φιλί στο πρώτο ραντεβού μόνο αν πρόκειται για κάποιο προξενιό, δηλαδή γνωστοί σας, σας κανόνισαν ραντεβού για να δείτε αν αρέσετε ο ένας στον άλλον (σαν αυτά στο MTV ) όπου βγαίνεις για να βρεις μια κοπέλα για σχέση (και η κοπέλα κάποιο αγόρι), βγαίνετε για αυτό τον σκοπό δηλαδή!!! αν πάει καλά και φιλιά και γ..ια επιτρέπονται από το 1ο ραντεβού. Σε ένα ραντεβού κυνήγι πρέπει να γίνουν τα εξής: βγαίνεις το πρώτο για να γνωριστείτε, να δείτε αν προχωράει... βγαίνεις το 2ο για να επαληθεύσετε ότι όντως θέλει να βγαίνετε βγαίνεις το 3ο όπου το προχωράς λίγο παραπέρα να δεις αν σε θέλει για φίλο-κολλητό ή κάτι παραπάνω ε! στο 4ο της λες πως έχουν τα πράγματα (να τα φτιάξετε), αν πει ΝΑΙ τότε την φιλάς-χουφτώνεις. Μετά, αφού τα φτιάξετε και επίσημα, μπορείτε να μένετε στο ίδιο σπίτι (την μέρα, όχι να κοιμόσαστε μαζί... νωρίς ακόμα) Το καλό εδώ είναι ότι θα βλέπεστε καθημερινά, μιας και είστε και επίσημα ζευγάρι. Ε το σπρώχνετε 2-3 μέρες με τα φιλιά και μετά το γ...ση. Τα παραπάνω δεν λέω ότι είναι σωστά! απλά δεν βγαίνεις "χυδαίος" από το κυνήγι. Δεν πάω τόσο αργά αλλά σε αυτά τα πλαίσια κινούμαι και εγώ.
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι δεν βοηθάει, ισχύει. Φαγώθηκες με τις ξανθιές... Μας αρέσουν οι μελαχρινές.... Εγώ φταίω ρε που προσπαθώ να σε κάνω καλόγουστο Μένεις μόνος ή με τους δικούς σου; Γιατί στην δεύτερη περίπτωση μπορείς να καταλάβεις σχεδόν τα πάντα από το πρώτο ραντεβού, προτείνοντας της να σε ακολουθήσει σπίτι. Όποια γκόμενα γουστάρει πραγματικά θα σε ακολουθήσει (χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα τον βρέξεις). Δεν χρειάζεται δεύτερη ημέρα, δεν χρειάζονται sms, δεν χρειάζεται fbook stalking.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Με τους δικούς μου, ακόμα σπουδάζω. Λες ε; Θα το δοκιμάσω στην επόμενη. Να δω τι θα πει. Ίσως να είμαι και τυχερός....
Προτεινόμενες αναρτήσεις