Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλί από το πρώτο ραντεβού?

όχι πως είμαι παλαιών αρχών ... αλλά αυτό πάει πολύ νομίζω!

φιλί στο πρώτο ραντεβού μόνο αν πρόκειται για κάποιο προξενιό, δηλαδή γνωστοί σας, σας κανόνισαν ραντεβού για να δείτε αν αρέσετε ο ένας στον άλλον (σαν αυτά στο MTV :P)

όπου βγαίνεις για να βρεις μια κοπέλα για σχέση (και η κοπέλα κάποιο αγόρι), βγαίνετε για αυτό τον σκοπό δηλαδή!!! αν πάει καλά και φιλιά και γ..ια επιτρέπονται από το 1ο ραντεβού.

Σε ένα ραντεβού κυνήγι πρέπει να γίνουν τα εξής:

βγαίνεις το πρώτο για να γνωριστείτε, να δείτε αν προχωράει...

βγαίνεις το 2ο για να επαληθεύσετε ότι όντως θέλει να βγαίνετε

βγαίνεις το 3ο όπου το προχωράς λίγο παραπέρα να δεις αν σε θέλει για φίλο-κολλητό ή κάτι παραπάνω

ε! στο 4ο της λες πως έχουν τα πράγματα (να τα φτιάξετε), αν πει ΝΑΙ τότε την φιλάς-χουφτώνεις.

Μετά, αφού τα φτιάξετε και επίσημα, μπορείτε να μένετε στο ίδιο σπίτι (την μέρα, όχι να κοιμόσαστε μαζί... νωρίς ακόμα)

Το καλό εδώ είναι ότι θα βλέπεστε καθημερινά, μιας και είστε και επίσημα ζευγάρι.

Ε το σπρώχνετε  2-3 μέρες με τα φιλιά και μετά το γ...ση.

Τα παραπάνω δεν λέω ότι είναι σωστά! απλά δεν βγαίνεις "χυδαίος" από το κυνήγι.

Boy-eating-lollipop-MG-2939.jpg

• Like 11
Δημοσ.

ζητησες το προφιλ της να δεις φωτος της?ρε συ..ελεος...

αφου την ειδες με σαρκα και οστα..τι περιμενες οτι θαχει στο φβ?γυμνες φωτος

σε λιγο θα στησεις και βωμο με φρουτα και φαγητα προσφορες :)

@sonyxp

δηλ την ρωτας "θες να τα φτιαξουμε?" "ναι"

ωραια ας χουφτωθουμε τωρα ...

δεν νομιζω να παιζουν τετοια σκηνικα εκτος και αν ειναι ξεκωλοι και οι 2...

συνηθως θελει και καποια οικειοτητα κατι τετοιο..και το "τα φτιαξαμε" ερχεται πιο πολυ σαν απορροια των πεπραγμενων και οχι τοσο με ερωτοαποκρισεις :)

Spying φίλε μου, καμιά φορά λιγότερα φοράνε σε φωτογραφίες του FB παρά όταν βγαίνουν έξω...

• Like 1
Δημοσ.

@sonyxp

δηλ την ρωτας "θες να τα φτιαξουμε?" "ναι"

Έλα ! καταλαβαίνεις τώρα!!! δεν είπα ακριβώς αυτό... απλά αν τα φτιάξετε ξεκινάει η διαδικασία του "περνάμε ευχάριστα" (χωρίς καμιά χυδαία σκέψη)

Δημοσ.

Boy-eating-lollipop-MG-2939.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

Να λείπουν αυτά.....

Δημοσ.

Ή 15 χρονών... :P

ή λυσσαρα

ειχα κλεισει ραντεβου με γκομενα που νομιζεις? σε ξενοδοχειο ΧΧΧ...δικια της προταση εντωμεταξυ..καλοκαιρι και μου σκασε με ενα φορεμα..χωρις εσωρουχα :)

ειπαμε υπαρχουν...περιπτωσεις εκει εξω :)

Αλλα αν μιλαμε για νορμαλ ατομα (και οταν λεω νορμαλ μιλαω για κοπελες με καποιες σχετικες αναστολες που θελουν να τον γνωρισουν τον αλλον πριν πηδηχτουν μαζι του, που σκεφτονται σχεση και οχι one-night-stand)...τοτε τα πραγματα δεν πανε τοσο γρηγορα οσο νομιζουμε/ετε θελουμε/θελετε :)

@sonyxp

μα αυτο λεω

πρωτα θα περασετε καλα..θα ερθετε "κοντα" και μετα θα καταληξετε οτι θελετε να τα φτιαξετε

Δεν θα το αποφασισετε απο πριν και τωρα θα πειτε..ας περασουμε καλα :)

Δημοσ.

Δεν θέλουμε να πάνε γρήγορα. Αργά θέλουμε να πάνε τα πράγματα. (Όχι με όλες, αλλά καταλαβαίνετε....)

Χωρίς φωτογραφίες, λόγια του αέρα. (Για το φόρεμα χωρίς εσώρουχα)

Δημοσ.

Με τους δικούς μου, ακόμα σπουδάζω.

...

Φοιτητή φοιτητή, για σένα είναι η ζωή....

Οι καλύτερες στιγμές είναι οι φοιτητικές, πόσες και πόσες υπάρχουν (και ανάποδα "πόσοι και πόσοι" [μην έχουν παράπονα τα κορίτσια εδώ μέσα]) για ξεκώλιασμα...

Τι να πω εγώ που σπουδάζω σε σχολή που το ένα τμήμα είναι λίγο για τις γυναίκες (σαν να λέμε Διοιηκηση επιχειρησεων, σαν να λεμε ΔΣ... σαν να λεμε και να μην λεμε...) *(Εγώ σε άλλο τμήμα είμαι, απλά τις έχω :D ... πως και δεν έχω πάει σε κάποιο μάθημά τους .. είμαι  έλεος!!!)

ξέρετε τι είναι στα μαθήματα αυτού του τμήματος, από τα 100 άτομα ξέρω γω σε κάποιο μάθημα (θεωρία) τα 90+ να είναι γυναίκες??? έχει ότι θες, από πατσαβούρες μέχρι θεογκομενες...

Δημοσ.

Ρε ts, άσε τις πολλές πολλές αναλύσεις.

Πάρε την τηλέφωνο τώρα, ούτε sms, ούτε φεϊσμπούκ και μαλακίες. Κάνε λίγο χαβαλέ και ζήτα της να βρεθείτε για καφεδάκι. Μόνο κοίτα μην πεις τίποτα γλυκανάλατο και φανείς χαλβάς, ναι; Αλλά ούτε πολύ tough guy να το παίξεις, ειδικά αν δεν είσαι.

Ειλικρίνεια: Άμα σε γουστάρει θα το εκτιμήσει και θα εκδηλώθει με κάποιο τρόπο. Άμα δε σε γουστάρει, ε, θα σε σουτάρει ευγενικά.

Δημοσ.

Δεν θέλουμε να πάνε γρήγορα. Αργά θέλουμε να πάνε τα πράγματα. (Όχι με όλες, αλλά καταλαβαίνετε....)

Χωρίς φωτογραφίες, λόγια του αέρα. (Για το φόρεμα χωρίς εσώρουχα)

τοτε δεν υπηρχε φβ. ουτε που την ειχα ξαναδει  , ουτε με ειχε ξαναδει...

αλλα επειδη ηθελε να πηδηχτει , ηθελε να συναντηθουμε στο ξενοδοχειο...ο νοω νοητω...

αλλα οπως ειπα..απλα η γκομενα ηθελε σεξ..δεν σκεφτοταν σχεσεις και τετοια.

ΜΟΥΡΛΟΖ

δωσε βαση

οπως εισαι παρε τηλ και πες της

"γεια σου,τι κανεις ? ...σκεφτομουν να παω στο ταδε event" (δες σε κανα αθηνοραμα τπτ...βρες κατι που ξερεις οτι την ενδιαφερει)

"θες να παμε?"

αν πει ναι ---> πλυσου ντυσου και εφυγες

αν πει οχι..δεν μασας...λες την θεικη ατακα "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ?"

χαχααχχαχα :)

• Like 1
Δημοσ.

Πιο γρήγορα από αυτό που κινήθηκα, πάει μετά θα με έλεγε τέρμα λιγούρη....

το ότι θα σε έλεγε τέρμα λιγούρη το λες εσύ.. και παίζει ρόλο το τι θα έστελνες.. 

δε σου πα να της πεις να ξαναβγείτε αμέσως.. αλλά να διατηρήσεις μια επικοινωνία

τώρα το σε αφήνω 3-4 μέρες γιατί έτσι πρέπει, να ψηθεί, τα θεωρώ χαζομάρες..

εμένα όταν μου με η άλλη "πέρασα πολύ ωραία" μετά από μια βδομάδα έσπρωξα 

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση:

Αν δεν πήγαινες για σεξ (είπες πως δεν σου πέρασε καν από το μυαλό), γιατί πήγαινες;

• Like 1
Δημοσ.

τοτε δεν υπηρχε φβ. ουτε που την ειχα ξαναδει  , ουτε με ειχε ξαναδει...

αλλα επειδη ηθελε να πηδηχτει , ηθελε να συναντηθουμε στο ξενοδοχειο...ο νοω νοητω...

αλλα οπως ειπα..απλα η γκομενα ηθελε σεξ..δεν σκεφτοταν σχεσεις και τετοια.

Ναι βρε, αστειευόμουν φυσικά.

Μια ερώτηση:

Αν δεν πήγαινες για σεξ (είπες πως δεν σου πέρασε καν από το μυαλό), γιατί πήγαινες;

Να την γνωρίσω.

Δημοσ.

Σας αγαπώ .Πρέπει να μπουν  τοξο-boy και nicoc να δώσουν συμβουλές στον OP. Δεν πάει άλλο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...