Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά με ρέγουλα τις ρομαντικές κομεντί ε. Πολλές επιρροές. χαχαχαχα Τελικά έχω ανοίξει θέματα και θέματα, αυτό είναι το πιο πετυχημένο.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικά, αν η γυναίκα έχει μυαλό θα πάω για το παιχνίδι, αν δεν είναι και πολύ εύστροφη, πολύ ευγενικά και με χιουμορ, θα της κάνω γνωστό πως πάω για σεξ πριν το ραντεβου ώστε να μην έχουμε false expectations. Γενικά βρίσκω πως το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να το δείχνεις λειτουργεί καλυτερα από τις στρατηγικές υποκρισίας που δεν προσφέρουν τίποτε. φυσικα η ειλικρινεια ειναι καλο πραμα. το να θες σεξ απο το 1ο ραντεβου ειναι λιγο λιγουρης-φαση...εκτος και αν δεν σκεφτεσαι την προοπτικη σχεσης με την γκομενα...και επειδη δεν θες να πληρωσεις call-girl , βγαινεις μαζι της. Με την εξυπνη παιζουμε το παιχνιδι επειδη δεν μας παιρνει..με την χαζη της λεμε ποιο ειναι το παιχνιδι για να μην χανουμε χρονο?χαχαχα ...ναι; αρκει να παει και αυτος ....one-way δεν παιζει..λεγεται βιασμος και ειναι ποινικο αδικημα...ακομα και στην ινδια.
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πας για συντροφικότητα με κάποιον που δεν γνωρίζεις; Μήπως είναι το αντίστοιχο του clingy chick αυτό για τις γυναίκες; Και μήπως είναι λίγο creepy? Ε όχι και δεν την γνωρίζεις, πως βγαίνεις δηλαδή ραντεβού!!! Δεν σου έχει τύχει να δεις κάποια κοπέλα και να σου αρέσει πολύ? όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και σαν χαρακτήρας... Ε! πας ραντεβού για να την γνωρίσεις, αν ο θεός θέλει να προχωρήσει τότε το προχωράς και γνωρίζεστε σιγά σιγά...
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αρκει να παει και αυτος ....one-way δεν παιζει.. One way or another, I'm gonna find ya. I'm gonna getcha, getcha, getcha, getcha... 1
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά με ρέγουλα τις ρομαντικές κομεντί ε. Πολλές επιρροές. Σε όσους ασκούν επιρροή, τραβιούνται στα ραντεβού-γνωριμίας για κάνα μήνα ... (αίσχος!)
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 αρκει να παει και αυτος ....one-way δεν παιζει..λεγεται βιασμος και ειναι ποινικο αδικημα...ακομα και στην ινδια. Αυτό ισχύει και στο 2ο και το 3ο και το 8ο ραντεβού και στον 25ο χρόνο γάμου. Your point?
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό ισχύει και στο 2ο και το 3ο και το 8ο ραντεβού και στον 25ο χρόνο γάμου. Your point? στο 2ο,3ο ,8ο και 100ο ραντεβου , λεγεται συναινεση, για αυτο φτανουμε σε τετοια νουμερα ραντεβου...στο 1ο ραντεβου οχι απαραιτητα. My point.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μην βγαίνετε εκτός θέματος, φταίει ότι είμαι αγαπούλης... 1
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στο 2ο,3ο ,8ο και 100ο ραντεβου , λεγεται συναινεση, για αυτο φτανουμε σε τετοια νουμερα ραντεβου...στο 1ο ραντεβου οχι απαραιτητα. My point. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Αν μου στηθεί από το πρώτο και της κάτσω είναι βιασμός αλλά αν γίνει στο 2ο όχι; 2
frenzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 οχι..για αυτο τον γνωριζεις εσυ πας για σεξ με καποιον που μολις γνωρισες? It's known to happen. Με την εξυπνη παιζουμε το παιχνιδι επειδη δεν μας παιρνει..με την χαζη της λεμε ποιο ειναι το παιχνιδι για να μην χανουμε χρονο?χαχαχα . Το "δεν με παίρνει" είναι κάτι που επιλέγεις ο ίδιος να πεις στον εαυτό σου. Δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι. Βασικά το "παιχνίδι" είναι το "ξέρω πως θα πηδηχτούμε, δείξε μου πόσο καλά" και παίζεται από 2 και ανήκει στα προκαταρκτικά. Από εκεί και πέρα όταν το παιχνίδι έχει τελειώσει, μπορείς να σκέφτεσαι για συντροφικότητες, έρωτες κλπ. Αν δεν έχεις περάσει αυτό το στάδιο, δεν γνωρίζεις τον άλλο. Όταν έχει τελειώσει το παιχνίδι, βλέπεις τον άλλο στην ρουτίνα του, οι ορμόνες έχουν κατευναστεί, τα πράγματα είναι πιο καθαρά και για τους δύο. Όταν η άλλη είναι πιο χαζή από εσένα, δεν έχει σημασία να την γνωρίσεις καλύτερα, ας είμαστε ειλικρινείς. Ωραίο κορμί, μυρίζει καλά, σεξ μέχρι να την κοιτάς και να βλέπεις μονάχα το πόσο ηλίθια είναι. στο 2ο,3ο ,8ο και 100ο ραντεβου , λεγεται συναινεση, για αυτο φτανουμε σε τετοια νουμερα ραντεβου...στο 1ο ραντεβου οχι απαραιτητα. My point. Ξέρεις, υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω, που απλά θέλουν να πιουν, να γελάσουν και να γαμηθούν. Διασκέδαση λέγεται και γίνεται συναινετικά ΚΑΙ στο πρώτο ραντεβού. 1
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @μουρλοζ οπως ειπα και προηγουμενως απλα βλεπεις τα σημαδια και κρινεις απο την συμπεριφορα της...και αναλογως πραττεις οπως σου πα..η αλλη μου κλεισε ραντεβου σε ξενοδοχειο...η αλλη εκλασε τον φιλο μου επειδη δεν την φιλησε στο 1ο ραντεβου και μια αλλη εσκασε σε ραντεβου με φιλο μου..μαζι με μια φιλη της...αφου τσεκαρισε τον δικο μου και τον ενεκρινε...εδωσε σημα στην φιλη της να αποχωρησει με καποια βλακωδη δικαιολογια... επισης ειχα φιλο που τα φτιαξε με γκομενα και πηδηχτηκανε μετα απο ενα χρονο... δεν βγαζεις ακρη... βλεπεις..κρινεις πραττεις.... εκτος και αν θες να κανεις αυτο που κανει ο λουσιφερ... "γεια σου....τι κανεις....περασε το μισαωρο...ελα να πηδηχτουμε..." και πες μου ποσες επιτυχιες θα χεις ! @λουσιφερ + φρενζι δεν ειπα κατι τετοιο...εννοειται οτι υπαρχουν και αυτες...οπως περιεγραψα πολυ γλαφυρα... αλλα εγω προσωπικα δεν ξεκιναω μια γνωριμια για να γαμησω μεσα στο τεταρτο...προτιμω την σχεση...ξερεις..διαρκεια στο σεξ και ο,τι αλλο συνεπαγεται σε μια σχεση... αν εσεις ειστε τοσο "players" και σκατε στα ραντεβου με το κβλ στο χερι...νταξ..πασο...εχω καιρο μεχρι να σας φτασω 2
sonyxp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @Topic Starter Δεν μας λες το προφιλ της να δουμε αν αξιζει που ασχολουμαστε? 1
N3k21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 εκτος και αν θες να κανεις αυτο που κανει ο λουσιφερ... "γεια σου....τι κανεις....περασε το μισαωρο...ελα να πηδηχτουμε..." Δεν έχεις καταλάβει τι γράφει.
Mourloz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 It's known to happen. Το "δεν με παίρνει" είναι κάτι που επιλέγεις ο ίδιος να πεις στον εαυτό σου. Δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι. Βασικά το "παιχνίδι" είναι το "ξέρω πως θα πηδηχτούμε, δείξε μου πόσο καλά" και παίζεται από 2 και ανήκει στα προκαταρκτικά. Από εκεί και πέρα όταν το παιχνίδι έχει τελειώσει, μπορείς να σκέφτεσαι για συντροφικότητες, έρωτες κλπ. Αν δεν έχεις περάσει αυτό το στάδιο, δεν γνωρίζεις τον άλλο. Όταν έχει τελειώσει το παιχνίδι, βλέπεις τον άλλο στην ρουτίνα του, οι ορμόνες έχουν κατευναστεί, τα πράγματα είναι πιο καθαρά και για τους δύο. Όταν η άλλη είναι πιο χαζή από εσένα, δεν έχει σημασία να την γνωρίσεις καλύτερα, ας είμαστε ειλικρινείς. Ωραίο κορμί, μυρίζει καλά, σεξ μέχρι να την κοιτάς και να βλέπεις μονάχα το πόσο ηλίθια είναι. Ξέρεις, υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω, που απλά θέλουν να πιουν, να γελάσουν και να γαμηθούν. Διασκέδαση λέγεται και γίνεται συναινετικά ΚΑΙ στο πρώτο ραντεβού. Όντως υπάρχουν, απλώς δεν είμαι κάποιος που θα τους ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη. Για κάποια βράδια ήμουν.
frenzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 @λουσιφερ + φρενζι δεν ειπα κατι τετοιο...εννοειται οτι υπαρχουν και αυτες...οπως περιεγραψα πολυ γλαφυρα... αλλα εγω προσωπικα δεν ξεκιναω μια γνωριμια για να γαμησω μεσα στο τεταρτο...προτιμω την σχεση...ξερεις..διαρκεια στο σεξ και ο,τι αλλο συνεπαγεται σε μια σχεση... αν εσεις ειστε τοσο "players" και σκατε στα ραντεβου με το κβλ στο χερι...νταξ..πασο...εχω καιρο μεχρι να σας φτασω Αν ξεκινάς όλες τις γνωριμίες για σχέση, πάσο. Ψάχνεις για μάνα για τα παιδιά σου, καμία σχέση με έρωτες και σεξ και λουλούδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις