Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα vdsl πριν κανα μηνα. Η ταχυτητα ειναι κορυφη αφου κατεβαζω με 3αρι καθαρο. Το προβλημα ειναι οτι εδω και 2 μερες,μεσα απο τα στατιστικα του router zte, βλεπω οτι ειμαι κλειδωμενος στα 18000. Παρ'ολο που μιλησα με τον ΟΤΕ, μου ειπαν οτι ειμαι σε vdsl 30αρι και οτι δεν εχει καποιο αλλο προβλημα. Τι προτεινετε?

ps. Να πω εδω οτι εχω και ote tv 

Δημοσ.

Εβαλα vdsl πριν κανα μηνα. Η ταχυτητα ειναι κορυφη αφου κατεβαζω με 3αρι καθαρο. Το προβλημα ειναι οτι εδω και 2 μερες,μεσα απο τα στατιστικα του router zte, βλεπω οτι ειμαι κλειδωμενος στα 18000. Παρ'ολο που μιλησα με τον ΟΤΕ, μου ειπαν οτι ειμαι σε vdsl 30αρι και οτι δεν εχει καποιο αλλο προβλημα. Τι προτεινετε?

ps. Να πω εδω οτι εχω και ote tv 

αν συγχρονιζεις στα 18 τοτε σιγουρα υπαρχει προβλημα.κανε ενα Reboot το ρουτερ και γραψε μας τα στατιστικα.επισηςπροσεχε με την καλωδιωση .δεν ειναι σαν το adsl που βαζεις οπου θες τα τηλεφωνα και βαζεις απλα φιλτρα.στο vdsl πρεπει να παει η γραμμη πρωτα στο ρουτερ και μετα ολη η υπολοιπη καλωδιωση να συνδεθει στο Phone του splitter ωστε να εχεις τηλεφωνο στα αλλα δωματια.τα τηλεφωνα δεν θα χρειαστουν φιλτρακι αφου φιλτραρονται απο το splitter.βεβαια πολλες φορες αυτο σε υποχρεωνει να εχεις τον ρουτερ στην κεντρικη πριζα μακρια απο εκει που θες.οποτε εκει η μονη λυση ειναι να μπει ενα τηλεφωνο μαζι με το ρουτερ στο τελικο δωματιο που θες.και απλα στα προηγουμενα πριζακια να μην μπει τιποτα.το vdsl δεν θελει παραλληλη καλωδιωση.η καλωδιωση πρεπει να φτασει ατοφια μεχρι το ρουτερ χωρις παραλληλισμους πισω απο τον τοιχο.το λεω αυτο μηπως ετυχε να βαλεις καμια συσκευη τηλεφωνου η κανα συναγερμο και να εγινε απο τοτε το προβλημα.ο οτε μαλλον δεν ειδε την ταχυτητα συγχρονισμου σου οτι ειναι στα 18 και μαλλον ειδε μονο οτι εχεις το 30αρι πακετο.ελπιζω να πηρες το τεχνικο τμημα και οχι τις πωλησεις .αλλιως αυτος που σε εξυπηρετησε ηταν βλακας.ξανακαλεσε παλι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αργησα να απαντησω..Ευχαριστω πολυ poulinos,τo προβλημα λυθηκε.Ειχε θεμα το splitter και γι'αυτο ο οτε δεν εβλεπε κατι περιεργο.

τελος καλα ολα καλα.δεν πειραζει που αργησες.το βασικο ειναι οτι απαντησες.επισης ασχετα οτι εφτιαξε καλο ειναι καποια στιγμη να φτιαξεις και την καλωδιωση σωστα ωστε να εισαι πιο σταθερος αλλα και σε περιπτωση που πας σε μεγαλυτερο πακετο μελλοντικα να μην εχεις θεμα.το πως παιζει η καλωδιωση το εγραψα πιο πανω.πως ειναι δηλαδη η σωστη καλωδιωση.αν εχεις ορεξη και πιανουν τα χερια σου το κανεις.επειδη συγχρονιζεις στα 30 δεν θα δεις διαφορα στην ταχυτητα συγχρονισμου αλλα θα δεις μεγαλυτερα Margin και μεγαλυτερο attainable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...