Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα και θα ξεκινήσω κολλώντας χαρτάκια - αγγελίες σε διάφορα σημεία στην πόλη. Το θέμα είναι πως επειδή ακούμε πολλά - γιατί πολλά γίνονται - δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να τα παραδίδω στον χώρο των μαθητών ή στον δικό μου χώρο; Έχω κάποιες ανησυχίες σχετικά με το ότι δεν ξέρεις σε ποιο σπίτι μπαίνεις και τι προθέσεις υπάρχουν. Απ' την άλλη ο χώρος μου είναι πολύ φοιτητικός και δεν μένω και μόνη μου.

Εσείς τι λέτε; Υπάρχει κανείς που να έχει εμπειρίες πάνω στο θέμα;

Δημοσ.

Εγώ έχω πολύ μικρή εμπειρία, είχα κάνει μάθημα σε δύο κοπελίτσες, στον χώρο τους, όντας φοιτητής.

Τα ψάρωσα με το καλημέρα (γιατί η διαφορά ηλικίας δεν ήταν και μεγάλη), ήταν και καλά παιδιά, μια χαρά τα πήγαμε...

Αλλά εγώ είμαι και άντρακλας* με μούσια. Εσύ; Γιατί αν πέσεις σε αγοράκια - έχουν ξεφύγει τα μικρά, θα σε χεριάσουν! :D

* ΚΑΙ μετριόφρων!

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω πολύ μικρή εμπειρία, είχα κάνει μάθημα σε δύο κοπελίτσες, στον χώρο τους, όντας φοιτητής.

Τα ψάρωσα με το καλημέρα (γιατί η διαφορά ηλικίας δεν ήταν και μεγάλη), ήταν και καλά παιδιά. μια χαρά τα πήγαμε...

Αλλά εγώ είμαι και άντρακλας* με μούσια. Εσύ; Γιατί αν πέσεις σε αγοράκια - έχουν ξεφύγει τα μικρά, θα σε χεριάσουν! :D

* ΚΑΙ μετριόφρον!

αυτο γινοτανε παλαια. τωρα τα πραγματα ειναι καπως χειροτερα...

• Like 2
Δημοσ.

Τα ψάρωσα με το καλημέρα (γιατί η διαφορά ηλικίας δεν ήταν και μεγάλη), ήταν και καλά παιδιά, μια χαρά τα πήγαμε...

* ΚΑΙ μετριόφρων!

Και με ανηλικα ρε συ; Και μαλιστα 2; Ανεβάζεις πολύ ψηλά τον πήχη! 

Οντοπικ, ειτε εντός έδρας είτε εκτός εδρας το ιδιο πράγμα ειναι. Στα εκτός εδρας απλως θα σε κερνανε γλυκα, χυμους κλπ αλλά θα πρέπει να επιβληθεις περισσότερο στα παιδια, στα εντός εδρας κόβονται τα γλύκα αλλά κανεις παιχνίδι στο χώρο σου. Επίσης η ολη φαση με τα χαρτακια δεν βοηθαει παρα πολυ. 

• Like 2
Δημοσ.

Και με ανηλικα ρε συ; Και μαλιστα 2; Ανεβάζεις πολύ ψηλά τον πήχη! 

Οντοπικ, ειτε εντός έδρας είτε εκτός εδρας το ιδιο πράγμα ειναι. Στα εκτός εδρας απλως θα σε κερνανε γλυκα, χυμους κλπ αλλά θα πρέπει να επιβληθεις περισσότερο στα παιδια, στα εντός εδρας κόβονται τα γλύκα αλλά κανεις παιχνίδι στο χώρο σου. Επίσης η ολη φαση με τα χαρτακια δεν βοηθαει παρα πολυ. 

Πριν κάτι χρονάκια, έκανε ιδιαίτερα σε κάποια από την Βηθλεέμ, εκεί να δεις, Κρίνος έγινε..;ρ

Δημοσ.

Ρε σαχλαμάρες...! Ρε ολοκληρώματα τα μάθαινα - όχι να ολοκληρώνουν.

Αυτό δεν το ξέρουμε...δεν έχουμε τις συστάσεις των μαθητριών σου

Δημοσ.

Ρε σαχλαμάρες...! Ρε ολοκληρώματα τα μάθαινα - όχι να ολοκληρώνουν.

Αλλου αυτα! Και βαθυ ντεκολτε μέσα στο καταχείμωνο και παραπονιαρικο υφάκι αυτοοοο δεν το καταλαβαίνωωωωω και όλο σκυψιμο μπροστα στο γραφείο να μας πεταχτουνταματιαεξω και έχω αγχος πηγαινε με μια βολτα! Καναμε και μεις ιδιαιτερα καποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Bασικά εγώ είμαι κοπέλα, τελειόφοιτη. Δεν με προβληματίζει τόσο το αν θα μου πάρουν τον αέρα οι μαθητές ή αν δεν θα υπάρχει σεβασμός, κλπ, όσο το ότι θα είναι τελείως άγνωστοι αυτοί που θα με καλούν απ' την αγγελία (λογικό) και δεν θα μπορώ να ξέρω αν είναι σοβαρές οι προτάσεις ή τίποτα φάρσες, όπως και αν μπω σε ένα ξένο σπίτι, τι θα ανιμετωπίσω μέσα σε αυτό. Δηλαδή πιο πολύ με τέτοια θέματα κωλύομαι και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Βέβαια έχω φίλο άντρακλα με μούσια :P που μπορεί να με συνοδεύει στις αρχές τουλάχιστον μέχρι έξω, αλλά και πάλι, δεν είναι κάπως; Και οκ, με συνοδεύει έξω, αλλά μέσα;

Υ.Γ. Πφφφ, αν ήμουν άντρας δεν θα είχα τέτοια θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ζητα τους την 1η φορα το ραντεβου να γίνεται στο χώρο σου (νταξει ακουστηκε καπως αυτο). Μετα βλέποντας και κάνοντας. Θα με ανησυχούσε περισσότερο αν μου παρουν τον αερα οι μαθητες μου παντως. 

Δημοσ.

'Η και πρώτο ραντεβού έξω, σε καμία καφετέρια για τις συστάσεις.

Ψάρεψε και από το τηλέφωνο τι φάση είναι. Ρώτα για το παιδί και τέτοια. Πλάτιασε λίγο την κουβέντα να δεις τι παίζει.

Και αν είναι σε κανένα κατσάβραχο πάρε άντρα μαζί, και τον εμφανίζεις τύπου "ήρθα να τα πούμε για το μάθημα - αλλά έχω και μια δουλειά με τον κύριο με τα μπράτσα αργότερα. Ναι τον κύριο με το πιστόλι λέω. Και τις χειροβομβίδες. Όχι, επιθετικές είναι."

Ε και μην ψαρώνεις με τις μαλακίες του Κοκκινόπουλου - δεν θέλουν όλοι εκεί έξω να σε βιάσουν και να σου κλέψουν την σπλήνα.

Καλή αρχή :)

• Like 1
Δημοσ.

Bασικά εγώ είμαι κοπέλα, τελειόφοιτη. Δεν με προβληματίζει τόσο το αν θα μου πάρουν τον αέρα οι μαθητές ή αν δεν θα υπάρχει σεβασμός, κλπ, όσο το ότι θα είναι τελείως άγνωστοι αυτοί που θα με καλούν απ' την αγγελία (λογικό) και δεν θα μπορώ να ξέρω αν είναι σοβαρές οι προτάσεις ή τίποτα φάρσες, όπως και αν μπω σε ένα ξένο σπίτι, τι θα ανιμετωπίσω μέσα σε αυτό. Δηλαδή πιο πολύ με τέτοια θέματα κωλύομαι και δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Βέβαια έχω φίλο άντρακλα με μούσια :P που μπορεί να με συνοδεύει στις αρχές τουλάχιστον μέχρι έξω, αλλά και πάλι, δεν είναι κάπως; Και οκ, με συνοδεύει έξω, αλλά μέσα;

Υ.Γ. Πφφφ, αν ήμουν άντρας δεν θα είχα τέτοια θέματα.

Μηπως γινεσαι υπερβολικη?Σε παιδια  Γυμνασιου-Λυκειου θα κανεις μαθημα και αυτοι που θα σου τηλεφωνουν θα ειναι οι γονεις τους,αλλα εσυ καλυτερα να δινεις ενα 2ο νουμερο(κινητο) που θα ειναι αποκλειστικα για  αυτο το λογο και οχι τον κανονικο νουμερο σου..

Ριξε μια ματια  εδω:

http://www.pde.gr/index.php?board=9.0

(μηπως εχει κατι που σε ενδιαφερει)

Δημοσ.

Ψαξε για σπιτια χωρις μπανιερες...ετσι δεν θα σκεφτουν να σου παρουν κανα συκωτι...που θα σε βαλουν μετα με τον παγο ? :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...