Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί κατά την συνεννόηση, μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο ο πατέρας για να κάνεις ιδιαίτερο στο παιδί του και μόλις πας στο σπίτι τους να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει τελικά παιδί ξέρω γω. <_<

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντάξει, συμφωνώ με το "από στόμα σε στόμα" αλλά κι αυτό κάπως πρέπει να ξεκινήσει, έτσι δεν είναι; Όπως και με την προϋπηρεσία, όλοι την ζητούν, αλλά εφόσον κανείς δεν την δίνει από που θα την πάρεις;! Και τέλος πάντων, θα το κάνω πιο πολύ για μένα, για να ξέρω ότι έχω προσπαθήσει πάνω σε αυτό που θέλω και δεν έμεινα απλά σε στόχους και σχέδια. Αν τύχει κάτι, θα το κάνω με πολύ μεράκι και ύστερα βλέπουμε.

Τώρα για τις αποδείξεις, είμαι φοιτήτρια ακόμα, στο τελευταίο έτος, δεν θα ζητάω κιόλας τις τιμές που συνήθως ζητούν, αλλά γύρω στα 5-7 ευρώ, ίσα ίσα για κανένα χαρτζιλίκι. Οπότε μου φαίνεται χλωμό. Όσο για το θέμα της πιστοποίησης, πραγματικά έχει περάσει απ' το μυαλό μου και πρέπει όντως να είμαστε υποψιασμένοι στις μέρες μας. Αυτό που μπορώ να κάνω σίγουρα, είναι να δείξω πρόσφατο και επικυρωμένο πιστοποιητικό φοίτησης απ' το πανεπιστήμιο.

Επίσης, caution, o Κοκκινόπουλος έκανε μεγάλη και ανεπανόρθωτη ζημιά. :P

δυστυχως αν δεν συστησει καποιος δυσκολα να ξεκινησεις, μετα ομως παει μονο του. θελει κωλοφαρδια για βρεις το πρωτο. 5-7 παντως ειναι χωμα τιμη.

και όλα αυτά γιατί ?αν ειναι μεγάλος το καταλαβαίνω οτι δεν ξέρεις που θα παίσεις αλλα γιατι ιδικά αν ειναι παιδιά ?

πρώτα απόλα αν ειναι για παιδιά  θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς και ίσως να ειναι και αυτοί στο σπίτι κατα την διάρκεια των ιδιαίτερων (έστω στα πρώτα) (μια φίλη μου παλιά έκανε ιδιαίτερα και ήταν και κάποιος γονιός σπίτι ).

συνηθως οντως ετσι ειναι. δεν αφηνουν το παιδι μονο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...