Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια πρεπι να βγαλω αμεσα μια πιστωτικη καρτα. Πηγα στην αλφαμπανκ αλλα μουπαν θελουν μινιμουμ εισοδημα 15000 ενω εγω εχω 13.500 και μου απορριψανε την αιτηση. Με πηρε τηλ η κοσμοτε που ειμαι συνδρομητης και μουπε να μου βγαλουν πιστωτικη σε συνεργασια με eurobank και θαχω καποιες εκπτωσεις στο λογαριασμο μου και κατι τετοια. αξιζει να δοκιμασω να παρω αυτη τη πιστωτικη ή καλυτερα να παω απευθειας σε αλλη τραπεζα; γενικα δε θα τη χρησιμοποιω,θελω μονο να την εχω για ταξιδια στο εξωτερικο να κλεινω κανα ενοικιαζομενο αμαξι και πολυ σπανια αν κανω καμια αγορα με 2-3 δοσεις οπως πχ ναλλαξω λαστιχα στο αμαξι. 1
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις για τις κάρτες της Eurobank είναι ότι χρεώνουν προμήθεια 2% στι αγορές σε συνάλλαγμα !!!
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το αλλο που πρεπει να γνωριζεις για τις καρτες τις εθνικης ...δεν υποστηριζουν παντα δοσεις...εχω φαει πολλες φορες ακυρα και αναγκαστηκα να βαλω το ποσο μια και εξω.... κατα τα αλλα καλη καρτα
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ξερετε ρε παιδια αν καποια τραπεζα βγαζει ευκολα πιστωτικη επειδη βιαζομαι να βγαλω πολυ αμεσα καιδ ενε χω χρονο να γυρισω τυχαια οελς τις τραπεζες
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 κανε αιτηση στην πειραιως https://www.ebanking.winbank.gr/frmngr/form/11677/creditcardappl.asp και ετοιμασε τα χαρτια για να τα προσκομμισεις... αλλη λυση ειναι να πας με τα χαρτια ανα χειρας σβαρνα σε ολες τις τραπεζες...και οποια σε εγκρινει...αμεσα πραγματα δηλ...
capten- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Θέλω επιβεβαίωση. Ζητούν τώρα 15.000 μίνιουμ εισόδημα στην Αλφα?Και στις άλλες? Κατανοητό οτι θέλουν μια προστασία αλλά πολύ δυσκολα στους επόμενους μήνες για να μην γράψω στην επόμενη διετία να κινηθεί η αγορά των πιστωτικών. Αλλη λύση ίσως αποτελούν οι χρεωστικές κάρτες αν και εγώ δεν τις χρησιμοποιώ.
mphxths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 δεν εχω ιδεα ποσα ζητανε...την δικη μου την ειχα βγαλει πριν την κριση και χωρις συνδρομη...και οταν μπηκαμε στην κριση δεν με ενοχλησανε να μου αλλαξουν καποια απαιτηση οποτε πραγματικα δεν ξερω τι παιζει πλεον. αλλα με την κριση οι τραπεζες εχουν γινει σφιχτοκωλες..ειχανε θεματα με την ρευστοτητα οποτε δανεια και πιστωτικες βγαζανε με το σταγονομετρο και μετα απο χιλιους δυο ελεγχους..για να εξασφαλισουν την αποπληρωμη τους. Η χρεωστικη ειναι λυση εφοσον εχεις διαθεσιμα λεφτα...συνηθως οι πιστωτικες βολευουν για δοσεις σε μια μεγαλη/αναγκαια/απροσμενη αγορα και σε αγορες σε ακυρη στιγμη που ισως δεν εχεις το χρημα διαθεσιμο... Τεσπα οι περισσοτερες χρεωστικες ειναι σε φαση visa electron/maestro κλπ και 99% υποστηριζονται παντου..οποτε αν υπαρχει το χρημα...καλυπτεσαι και με τετοια.
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 για να νοικιασεις αμαξι δε μπορεις με χρεωστικη
kage Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) οτι αιτησεις κανεις καταγραφονται και οι αποριψεις τους!!! θα πας σε αυτη που εχεις λογαριασμο-χρηματα-μισθοδοσια.αλλιως βρες κανα μαγαζι στυλ mediamarkt,εταιρεια κινητης,Eshop,zara ή οποια αλλη δινει πιστωτικη και θα βγει πιο ευκολα... Μηπως αποπληρωνεις και κανα δανειο ή στεγαστικο? <<Σε γενικές γραμμές οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος είναι οι μηνιαίες δόσεις για εξυπηρέτηση του δανεισμού σου να μη ξεπερνά το 40% του εισοδήματος σου. Οι τράπεζες με το συντηρητισμό που τις διακρίνει στη χορήγηση δανείων τελευταία μπορεί να χρησιμοποιούν ακόμα και μικρότερο ποσοστό 30-35%. Για να βρεις τη μηνιαία δόση για εξυπηρέτηση του δανεισμού σου προσθέτεις τη δόση του στεγαστικού σου + 2.5% * όριο κάθε πιστωτικής σου κάρτας.>> http://www.adslgr.com/forum/threads/462218-Η-Alpha-Bank-είναι-σφιχτή-στην-έκδοση-καρτών Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2013 από kage
achilles_g_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν 15.000 εισόδημα πλέον Η πιστωτική πλέον έχει γίνει είδος πολυτελείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα