Προς το περιεχόμενο

Η HTC παρουσιάζει τα Desire 601 και Desire 300


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο νέα smartphones ανακοίνωσε σήμερα η HTC τα οποία ανήκουν στη σειρά Desire που αποτελείται από οικονομικά android smartphones.Το πρώτο είναι το Desire 601 το οποίο αποτελεί και το πρώτο μοντέλο της σειράς με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE 4ης γενιάς. Διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών με την αγαπημένη qHD ανάλυση 960 x 540. Οι επιδόσεις του αναμένονται ικανοποιητικές εξαιτίας του Snapdragon 400 και του διπύρηνου επεξεργαστή στο 1.4 GHz με 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικό χώρο.

 

Υπάρχει θύρα microSD ενώ και η μπαταρία είναι αποσπώμενη. Το Desire 601 με κάμερα 5mp είναι το πρώτο Desire που διαθέτει τη λειτουργία BlinkFeed και Zoe που γνωρίσαμε στο HTC One.

 

Με το Desire 300 η HTC απευθύνεται σε χαμηλότερα βαλάντια με συμπαθητικά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη 4.3' ιντσών, διπύρηνος επεξεργαστής στο 1 GHz, κάμερα 5mp και 4 GB αποθηκευτικός χώρος.

Παραμένει να δούμε κατά πόσο το Sense 5, το γραφικό περιβάλλον της HTC για το Android και το BlinkFeed επηρεάζουν την ταχύτητα απόκρισης.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν την έκδοση 4.2.2 Android Jelly Bean και το μεν Desire 601 θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα ενώ το Desire 300 τον Οκτώβριο. Για τις τιμές θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μιας και η HTC δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση.

 

Link.png Site: TheNextWeb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ όμορφα εμφάνισιακα. Θυμίζουν λίγο τη σειρά One. Στο θέμα κάμερα διακρίνω μια στασιμότητα,αλλά να μου πεις,τι να βάλουν. Το κυριότερο πρόβλημα με τις οικονομικές συσκευές είναι ότι έχουν 4 γίγα μνήμη η οποία γεμίζει με τα "υποχρεωτικά" apps που πάνε μαζί με το λογισμικό και καθιστούν τη μνήμη ανεπαρκέστατη. Μιλάω από προσωπική πείρα,που έχω βαρεθεί να σβηνω εφαρμογές κ να κάνω χώρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...