Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ,

μπορει κάποιος να μου προτείνει ενα καλό φροντιστήριο στην Ηλιουπολη για να παει ο γιος μου και να προετοιμαστεί για τις πανελλήνιες?

φετος ξεκινάει β΄ λυκείου και μάλλον σκέφτεται να επιλέξει τεχνολογική κατεύθυνση. 

Εαν έχει κάποιος κάποια εμπειρία από κάποιο φροντιστήριο (καλή ή κακή) ας με ενημερώσει η και να προτείνει.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Συμμετρια +1 ισως και Κεφαλας αλλα παααρα πολυ μεγαλη πιεση...ναι οκ πρεπει! αλλα το παρακανει... πριν τις πανελληνιες 11-1 το βραδυ μαθηματα και κατι τετοια! 

Δημοσ.

Συμμετρια δεν ξερω.. παντως το 'Εψιλον (προς Αργυρουπολη) ειναι παρα πολυ καλο, με καθηγητες-φιλους μεχρι 35 χρονων ολοι και εχει ισως τους καλυτερους φυσικους στα νοτια προαστια..

Επισης ο Ρομβος, εχει φοβερους μαθηματικους και γενικα ακουω καλα λογια..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μακρυά απο τον Ρόμβο οτι χειρότερο σε φροντιστήριο πήγα το παιδί μου γιατί είχα ακούσει καλά λόγια και δεν έκαναν δουλειά 

Στα μαθηματικά επιφανειακή κάλυψη ύλης και φυσικούς χημικούς απλά σαν να δούλευαν σε δημόσιο σχολειό αδιαφορία με την συναίνεση του ιδιοκτήτη 

Και για τις εποχές τα δίδακτρά φωτιά κρίμα και πάλι κρίμα που δεν το πήγα στον Κεφαλά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ την γνώμη μου για τον Ρόμβο...

Έχω μια κόρη που έδωσε φέτος πέρσι τέτοιο καιρό κοίταξα για φροντιστήριο όσους ρωτούσα μου έλεγαν να την πάω στον Κεφαλά ναι μεν μου έλεγαν είναι πιεστικά αλλά τι στο καλό τρίτη Λυκείου είναι πρέπει να πιεστούν.

Πάω στον Κεφαλά απέναντι από το δημαρχείο και γνωρίζω μια ΚΥΡΙΑ όπως το γράφω με όλα τα γράμματα κεφαλαία την κύρια Κεφαλα μου εξηγεί το πλάνο της με τις μελέτες με τις έξτρα ώρες που δεν επιβαρύνουν τα δίδακτρα με τα βιβλία τους με με

Δυστυχώς με το που άκουσε η κόρη μου το πλάνο,μου λέει να δοκιμάσουμε τον Ρόμβο και πάμε στον Ρόμβο στην οδό Ναβαρίνου 

Τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά νωχελικά  αδιάφορα από την γραμματεία μέχρι την κυρία Αλαμπάνου την "υπεύθυνη" γιατί μόνο υπεύθυνη δεν ήταν αλλά με κοιτούσε μόνο σαν χρήματα 

Μας κάνει μια 2 λεπτή αναφορά τι κάνει το φροντιστήριο και μας αποχαιρετάει γιατί λέει είχε δουλειά!!!! ενώ είχα κανονισμένο ραντεβού μαζί της τελόσπαντων η κόρη ενθουσιασμένη να μην ακούει κουβέντα για την "πίεση" του Κεφαλά.

Κάνω το λάθος και την γράφω και εκεί ξεκινάει η μεγαλύτερη εκμετάλλευση που έχω υποστεί 

(εδώ να αναφέρω ότι η κόρη μου ήταν μαθήτρια καλή όχι άριστη αλλά γύρω στο 16 με 17 ) λόγο δουλειάς δεν είχα τον χρόνο να πηγαίνω τακτικά να ρωτάω είμαι χήρα και τους έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτάω πως τα πάει 

Μου μιλούσαν με διθυράμβους άριστη τέλεια φοβερή και εγώ πίστευα δεν είμαι μορφωμένη δεν ξέρω από αυτά μου έφερνε κάτι τεστ 18 19 και έλεγα πάμε καλά

Έρχονται και οι εξετάσεις....και εκεί λοιπόν το 18 έγινε 8 και το 19 έγινε 9 και πάω και τους ρωτάω τι έγινε γιατί τέτοια απόκλιση και μου απαντάνε τα δικά μας διαγωνίσματα είναι εύκολα για να παίρνουν τα πάνω τους τα παιδιά να αποκτούν ψυχολογία άλλωστε μου λένε η κόρη σας όλο αργούσε στο μάθημα και τις περισσότερες φόρες ερχόταν αδιάβαστη 

Και αναρωτιέμαι τότε γιατί μου λέγατε διθυράμβους;;;; και η απάντηση τους ήταν για να μην της πέσει η ψυχολογία

Μπορεί η ψυχολογία να μην έπεσε για να μην χάσετε τα λεφτά σας αλλά η κόρη μου πάτωσε και εσείς 9 μήνες με κοροϊδεύατε ότι πάει καλά

Μια φορά άργησα να σας πληρώσω τα 700 ευρω και με πήρατε τηλέφωνο ότι θα διώχνατε την κόρη μου

Λυπάμαι που υπάρχει αυτό το "φροντιστήριο"  εκμεταλευτήριο θα έπρεπε να λεγόταν πιο σωστά 

Επεξ/σία από Μαρια Καρβουνακη
  • Like 2
Δημοσ.

Συμβουλή - να κοιτάξει να μπει σε κάποια σχολή με αποκατάσταση - στην Ελλάδα η μόνη με αποκτάσταση είναι το εμπορικό ναυτικό πλέον και προφανώς δεν θα χρειαστεί φροντιστηρίο για να μπει εκεί. Από κει και πέρα οτιδήποτε διαλέψει θα έχει αντίκρησμα στο εξωτερικό και μόνο οπότε μακριά από φιλολογίες και σία. Ας προτιμήσει κάτι σε χημεία-μηχανική-φυσική-στατιστική-λογιστική κλπ. Στο εξωτερικό υπάρχει μεγάλος χώρος για τέτοια επαγγέλματα όχι όμως για κλασικά - φιλολογίες κλπ. Να ξεσκιστεί στα αγγλικά - βρετανικά μόνος του κυρίως - ταινίες, σειρές, βιβλία ποιοτικά - σαιξπηρ, μίλτον, ντίκενς κλπ. Και να μπορεί να επικοινωνεί σε γερμανικά. Καλή τύχη να έχετε και όλοι μας να έχουμε γενικότερα  

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητέ brotrainer σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές θα τις μεταφέρω στην κόρη μου 

όμως με θλίβει το γεγονός που ένας "εκπαιδευτικός" οργανισμός όπως θέλει να λέγεται ο Ρόμβος δεν μπορεί να εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη μας ένα παιδί έχω μόνη μου είμαι χωρίς σύζυγο και δεν είμαι άνθρωπος που μοιρολατρησω για πως μου τα έφερε η ζωή αλλά στερήθηκα με χαρά για την μόρφωση της κόρης μου και τελικά εισέπραξα κοροϊδία και εκμετάλλευση απο τον κύριο Ρόμβο 

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με την Κύρια Καρβουνακη ακριβώς τα ίδια περιστατικά έγιναν και στον γιο μου 

όλη την χρόνια ακούγαμε πόσο υπέροχος μαθητής ήταν ο γιος μας και στο τέλος θυμήθηκαν να μας πουν ότι σχεδόν πότε δεν έφερνε ασκήσεις και αρά δεν φταίνε αυτοί αλλά ο κακός μου γιος που πριν λίγες μέρες ήταν ο υπέροχος μαθητής

Δημοσ.

Αν θέλετε καλά φροντιστήρια για Αθήνα να ψάξετε στο κέντρο κάποια γνωστά. Ονόματα με pm.

Το να πάει η βαθμολογία από 16-17 στο 8 και 9 είναι μεγάλη αποτυχία, πιστεύω έπρεπε να είχε προμηθευτεί η κόρη σας από κάπου τα θέματα πανελληνίων παλαιότερων ετών για να δει τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Αγαπητέ Basilis23 υποτίθεται πάντα ότι αυτή ήταν η δουλειά που έπρεπε να κάνουν στο εν λόγο φροντιστήριο πλέον η κόρη μου μου είπε ότι μέσα στο μάθημα οι καθηγητές της έστελναν μηνύματα από τα κινητά τους, μιλούσαν για όλα τα αλλά εκτός μαθήματος και όταν την ρώτησα γιατί δεν μου τα έλεγες αυτά να σε αλλάξω η απάντηση της ήταν ότι δυστυχώς αύτο με βόλευε τουλάχιστον αναγνώριζει ότι και αυτή έχει μερίδιο ευθύνης με την "στήριξη" του Ρόμβου

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρει ο αγαπητός φίλος Basilhs23 για τα περασμένα θέματα πανελλήνιων έχω να αναφέρω ότι όταν άνοιξα το τετράδιο του παιδιού μου να δω τι επαναληπτικά θέματα του έκαναν με έκπληξη διαπίστωσα ότι οι προσπάθειες του μαθηματικού τους όνομα δεν θέλω να πω δεν θέλω ο άνθρωπος να χάσει την δουλειά του εξαντλούνταν στα δευτέρα θέματα ΜΟΝΟ!!!! όταν ρώτησα παιδί γιατί δεν σας κάνουν και τα τρίτα και τέταρτα μου απάντησε ότι τους λένε ότι τόσο δύσκολα αποκλείεται φέτος να μπουν

το αφήνω στην κρίση σας

Δημοσ.

Κυρα Μαρία και κυρ Μάκη όχι άλλο κάρβουνο, please.

~Γραφή με τον ίδιο τρόπο. [Δεν βάζετε τελεία στο τέλος της πρότασης βλέπω...πίσω στο Δημοτικό μπας και μάθετε να βάζετε.]

~0 μηνύματα.

~Πόλεμος ενάντια σε συγκεκριμένο φροντιστήριο.

Yeah right...μας πείσατε και οι 2 σας.

Ερώτηση: εκεί στου Κεφαλά πόσα σας δίνουν έξτρα για προώθηση σε φόρουμ;

• Like 2
Δημοσ.

πόλεμος κανένας πόνος μεγάλος ναι 

Σου εύχομαι ολόψυχα να μην βρεθείς στην θέση μου

Δυστυχώς διακρίνω ένα πνεύμα ειρωνείας καλά κάνεις εύχομαι η ζωή να στα έχει πάει όλα δεξιά

θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα πάω στο δημοτικό πάλι αν αυτό σε κάνει ευτυχισμένη 

όπως βλέπεις εγώ δεν σχολιάζω ανώνυμα αλλά επώνυμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...