*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ριπορτ έχουν ήδη φύγει. Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο δυστυχώς (αν κ είναι λιγακι διασκεδαστικό). Σαν κι εσάς βλεπουμε κι άλλους κατά καιρούς στο φόρουμ μας να μας επισκέπτονται ακριβώς στην αρχή της σχολικής περιόδου είτε για κράξιμο είτε για promotion. Καλά bonus εύχομαι!!
torq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 καλά εντάξει ό,τι να ναι γράφονται στο σαιτ με διαφορά λίγων λεπτών για να απαντήσουν σε αυτό το θέμα, με ίδιο στυλ κι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, μάλλον κάποιοι είναι ηλίθιοι ή θεωρούν ότι είμαστε εμείς ηλίθιοι 1
Tmark Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εντωμεταξύ τελεία δεν έχει μπει εδώ και 14 προτάσεις από τους συγκεκριμένους. Μάλλον οι ίδιοι χρειάζονται φροντιστήριο. 1
brotrainer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπητέ brotrainer σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές θα τις μεταφέρω στην κόρη μου όμως με θλίβει το γεγονός που ένας "εκπαιδευτικός" οργανισμός όπως θέλει να λέγεται ο Ρόμβος δεν μπορεί να εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη μας ένα παιδί έχω μόνη μου είμαι χωρίς σύζυγο και δεν είμαι άνθρωπος που μοιρολατρησω για πως μου τα έφερε η ζωή αλλά στερήθηκα με χαρά για την μόρφωση της κόρης μου και τελικά εισέπραξα κοροϊδία και εκμετάλλευση απο τον κύριο Ρόμβο Κωνσταντίνε να με λες . Πραγματικά συγγνώμη για ότι σου έχει συμβεί στη ζωή σου! Και πραγματικά συγγνώμη που σου φέρθηκαν έτσι! Να περνάς καλά και όμορφα με την κόρη σου γιατί έρχονται άσχημες μέρες και εντός Ελλάδας και εκτός. Με αγάπη
Μαρια Καρβουνακη Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Με θλίψη είδα τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Λυπάμαι που δεν έχω την μόρφωση σας. Το να μιλάτε ανώνυμα σας δίνει την δυνατότητα να βγάζετε κάθε κακία για εσάς μπορεί να είναι παιχνίδι για κάποιους άλλους όμως οχι. Να δυστυχώς έβγαλα μόνο το δημοτικό και συγχωρέστε με που δεν βάζω τελείες. Δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σας δεν είναι ο σκοπός μου αυτός θα σιωπήσω ένα παράπονο είπα και αυτό είναι όλο. καλή σας συνέχεια
Silenzio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παντού υπάρχει τελικά ο ρουφιάνος, σε κάθε έκφανση της ζωής μας και φαντάσου μιλάμε εδώ για ένα τεχνολογικό φόρουμ που ποιος χέστηκε κιόλας. φαντάσου να υπάρχει και όφελος..
nodas_21greek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως από φίλους που πέρασαν όλοι σε καλές σχολές (Οικονομικά, Πολυτεχνείο κτλ)είχαν πάει στο Πρότυπο. Εγώ ήμουν Κεφαλά, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, τότε μια χαρά ήταν για μαθητή(όχι πολλή πίεση)
Mozzie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν 7 χρόνια που είχα δώσει πανελλήνιες, και εγώ στο Πρότυπο είχα πάει. Έχει (ή τουλάχιστον είχε, πάνε και μπόλικα χρόνια από τότε) πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε ΑΕΙ (του στυλ 97%). Βέβαια, είναι λογικό καθώς δέχονται μόνο καλούς μαθητές (παίζει να δέχονται και μέτριους, αφού πρώτα τους βάλουν να γράψουν κάποια τεστ για να δουν το επίπεδό τους).Επίσης, είναι αρκετά ως πολύ απαιτητικοί. Πολύ διάβασμα, πολλή δουλειά για το σπίτι, συχνά (και απαιτητικά) διαγωνίσματα.Γενικά, έμεινα ικανοποιημένος. Οι καθηγητές που είχα (τότε) ήταν πολύ καλοί, τόσο σε γνώσεις και μεταδοτικότητα, όσο και σαν χαρακτήρες. Απλά, για ένα χρόνο θα τραβήξει μεγάλο ζόρι...
kikitsablp89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ Κεφαλά είχα πάει και ναι η πίεση ήταν αρκετή. Αλλά οι καθηγητές πάντα ενδιαφερόντουσαν για εμάς και εάν δεν γράφαμε καλά στα διαγωνίσματα ή αργούσαμε, έπεφτε τηλέφωνο σπίτι! Όσο για το ωράριο κατά τη διάρκεια των πανελληνίων, εγώ δεν θυμάμαι να έχω καθίσει στο φροντιστήριο μετά τις 9-10. Κυρίως γιατί οι καθηγητές ήταν της άποψης ότι μετά από κάποια ώρα να μην διαβάζουμε. Τέλος, εγώ ήμουν στο 16 με 17 στο σχολείο και με τον Κεφαλά έφτασα το 18-19. Για εμένα, καλύτερο παράδειγμα ήταν κάποια άλλα παιδιά από τη χρονιά μου, που ήταν στο 13-14 και ανεβήκαν στο 16+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα