Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση των windows


panos_vas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, παιδιά! Φέτος το καλοκαίρι άλλαξα την μητρική, τον επεξεργαστή και τις ραμ της υπογραφής μου. Μερικές φορές, όχι πάντα, καθώς ανοίγουν τα windows 7 μαυρίζει η οθόνη για 1 2 δευτερόλεπτα, ακόμα και η οθόνη δεν παίρνει σήμα, αυτό για ποιο λόγο μπορεί να το κάνει? τα 7 είναι πλήρως ενημερωμένα, από αντιικο έχω το eset επίσης την τελευταία έκδοση και ενημερωμένο. Δλδ, για να γίνω πιο σαφής δεν μου δείχνει το "καλωσορίσατε" αυτή την μπλε οθόνη και αντί αυτής βλέπω μια μαυρίλα και την οθόνη να μην παίρνει σήμα, για 1 με 2 δεύτερα, αυτό δεν το κάνει πάντα αλλά μια με 2 φορές την εβδομάδα. Κάποιο μήνυμα από τα windows δεν παίρνω, ανοίγουν και λειτουργούν κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? να καθυστερεί το αντιικο κάποιο εκτελέσιμο αρχείο των windows? του driver της κάρτας γραφικών? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα ειναι το εκανε και πριν το φορματ, παντα με τον ιδιο driver της nvidia, δεν ξερω αν επιρρεαζει κατι καποιος driver της intel, με το προηγουμενο συστημα που ειχα εναν 1090 amd και μια msi 970 δεν ειχα παρατηρησει τετοιο πραγμα. Αυτος ο driver της nvidia εχει βγει απο τις αρχες Ιουλιου, οποτε τον ειχα πριν την αλλαγη του συστηματος μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμμ για δες τοτε μερικά αλλα πράγματα οπως την υγεία του δίσκου με το hdsentinel , και ενα test στις μνήμες για μια ωρίτσα με το memtest.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν είχαν πρόβλημα οι ραμ ή ο σκληρός δεν θα το έκανε και άλλες στιγμές και γενικά δεν θα είχα και άλλα προβλήματα? 



επανακινησεις μπλε οθόνες κρασαρισματα παγώματα, τίποτα από όλα αυτά δεν έχω. Μόνο αυτό που ανέφερα στην αρχή και για αυτό άνοιξα το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...