Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να κάνω αγορές μέσω eBay χρησιμοποιώντας το PayPal account μου, αλλά είμαι ανήλικος θέλω να μάθω πως μπορώ να βάλω λεφτά στον λογαριασμό μου ενώ δεν διαθέτω κάρτες κτλ.

Δημοσ.

Δεν μπορείς αν δεν εχεις καποια κάρτα η τραπεζικό λογαριασμό να χρησιμοποιήσεις , μονο με paysafe αλλα δεν ξέρω αν το ebay η το paypal δέχεται

Δημοσ.

Δεν μπορείς αν δεν εχεις καποια κάρτα η τραπεζικό λογαριασμό να χρησιμοποιήσεις , μονο με paysafe αλλα δεν ξέρω αν το ebay η το paypal δέχεται

Το ebay / paypal και το amazon δεν δεχονται paysafe!

Προσοχη οταν καποιος σου πει οτι μπορει να σου κανει μεταφορα γιατι 90% ειναι απατη!

Καλο ειναι να αγορασεις οτι θελεις απο καποιον φιλο σου. η να κανεις ενα λογαριασμο στην τραπεζα πχ στον πατερα σου (ο ιδιος να το κανει) να του πεις γιατι το θες και να εχεις απλα μια ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ καρτα. Θα βαζεις μετα χρηματα μεσα και θα εισαι οκ. 

Δημοσ.

Το ebay / paypal και το amazon δεν δεχονται paysafe!

Προσοχη οταν καποιος σου πει οτι μπορει να σου κανει μεταφορα γιατι 90% ειναι απατη!

Καλο ειναι να αγορασεις οτι θελεις απο καποιον φιλο σου. η να κανεις ενα λογαριασμο στην τραπεζα πχ στον πατερα σου (ο ιδιος να το κανει) να του πεις γιατι το θες και να εχεις απλα μια ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ καρτα. Θα βαζεις μετα χρηματα μεσα και θα εισαι οκ.

Αν βγάλει χρεωστική ο πατέρας μου, θα πρέπει μετά να βάλω τα στοιχεία στον λογαριασμό στην PayPal; Δεν μπορω κατευθείαν να κανω αγορές με αυτήν ή απλά μέσω PayPal ειναι πιο ασφαλές; Επίσης χρήματα στην κάρτα μόνο ο πατέρας μου θα μπορεί να βάζει έτσι;
Δημοσ.

Μπορείς να κανεις και αγορά κατευθείαν χωρίς την κάρτα δεν εχεις πρόβλημα απλα με το paypla θα έλεγα οτι εχεις μια ποιο extra προστασία αν γίνει ποτε κατι ωστε να εξασφαλίσεις τα χρήματα σου

Δημοσ.

Αν βγάλει χρεωστική ο πατέρας μου, θα πρέπει μετά να βάλω τα στοιχεία στον λογαριασμό στην PayPal; Δεν μπορω κατευθείαν να κανω αγορές με αυτήν ή απλά μέσω PayPal ειναι πιο ασφαλές; Επίσης χρήματα στην κάρτα μόνο ο πατέρας μου θα μπορεί να βάζει έτσι;

Ναι ουσιαστικα συνδεεις την καρτα με το paypal. Τα χρηματα μπορεις να τα βαζεις και εσυ. Με paypal ειναι πιο ασφαλες!

• Like 1
Δημοσ.

Κατανοητά όλα ως εδώ. Μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε προ πληρωμένη κάρτα και χρεωστική;

Δημοσ.

Η προπληρωμενη βάζεις π.χ 30€ μεσα και εχει η κάρτα σου 28€ σε κρατάει η τραπεζα 2 ευρω δηλαδή πρεπει να βάλεις λεφτα στην τραπεζα μπορει να την βγαλω ενήλικας κάποιος Μπαμπας σου η κανένας συγκένης δεν εχεις πρόβλημα και μετα κανεις ένα λογαριασμό στην PayPal βάζεις τα στοιχεία σου και ολα ειναι οκ...

Αντίθετος η χρέωστικη ειναι η κάρτα νομίζω που τα περνει μεσα απο το τραπεζικό λογαριασμό

Η καλητερη ειναι η prepaid card προπληρωμενη δηλαδη και απο την τραπεζα Πειραιώς βγαίνουν κατευθειαν και την έλεγες και απο το www.icardonline.gr

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ναι.. Θα σε χρεωσει 1.5€ και μετα θα πας στις κινησεις της καρτας.. Οταν δεις -1.5€ απο διπλα θα λεει εναν τετραψηφιο κωδικο.. Τον δηλωνεις στην paypal και σου επιστρεφουν το 1.5€..

Καρτα χρεωστικη μπορεις να βγαλεις και ανηλικος.. Κι εγω ειχα σε 3 τραπεζες ανηλικος..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ωραία. Τελευταίο και το θέμα κλείνει. Αν θέλω να πουλησω κάτι τα λεφτά θα πανε στο PayPal ή στην χρεωστικη κατευθείαν. Αν μπουν στο PayPal πως τα βάζω στην χρεωστικη; Μετά μπορώ να τα πάρω χρησιμοποιώντας την κάρτα σε κάποιο ΑΤΜ;

Δημοσ.

Στο paypal πανε.. Για να πανε σε λογαριασμο πρεπει να τον δηλωσεις και νομιζω εχει χρεωση..

Δημοσ.

Στο paypal πανε.. Για να πανε σε λογαριασμο πρεπει να τον δηλωσεις και νομιζω εχει χρεωση.. <br><br>

Από το PayPal μετά πως τα βάζω στην κάρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...