Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να διακόψω τη σύνδεσή μου και μου είπαν ότι παίρνει κανά 15νθήμενο όμως εγώ φύγει από το σπίτι και η σύνδεση υπάρχει. Μου είπαν πως αν έχω πάρει το ρουτερ δεν υπάρχει θέμα καθώς μόνο με εκείνο μπορεί να λειτουργήσει το τηλέφωνο. Ισχύει ή μου παν πίπες??

Τι με συμβουλεύετε να κάνω γιατί ένα άγχος το έχω.

Δημοσ.

Ναι ετσι ειναι, οπως στα ειπαν.

Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι θέλουν 15 ολόκληρες μέρες για να κόψουν μια συνδεση, μάλλον εχουν πολύ δουλεια εκει στην cyta :-D

Δημοσ.

Να μη φοβάμαι τίποτα δηλαδή? Γιατί μου ανέφεραν και αυτοί πως πρέπει να μπει μόνο το δικό μου ρούτερ αλλά σε άλλη σύνδεση cyta που είχα βάλει δοκιμαστικά το δικό μου δούλευε. Επίσης όταν μου το άλλαξαν μέσα στην εγγύηση δε θυμάμαι να έβαλα κωδικούς και ήταν συσκευασμένο και το πήρα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση οπότε δεν παίζει να μου το σέταραν αυτοί.

Δημοσ.

α.κανε αιτηση μην το πεις προφορικα οτι διακοψτε με κτλ.

β.οχι δεν υπαρχει θεμα επειδη η τηλεφωνια ειναι voip.τωρα αν βαλει καποιος αλλος αλλο ρουτερ πανω της cyta και η cyta το κανει autoconfigure τοτε ναι θα μπορουσε καποιος να κανει τηλ.αλλα ειναι λιγακι δυσκολο.επισης αυτο που δεν ξερω ειναι αν η cyta κανει autoconfigure με βαση την γραμμη και το οριο που πεφτεις η αν κανει με βαση κανα σειριακο του ρουτερ κτλ.συνηθως γινεται το πρωτο αλλα τωρα να βρεθει καποιος σε 10-15 μερες να βαλει πανω cyta ρουτερ και να κανει τηλεφωνα ε το θεωρω δυσκολο.και δεν ξερω αν μπορεις να ζητησεις καμια φραγη η να κανεις εσυ φραγη πριν φυγεις.αν εχουν φραγη στην cyta.

Δημοσ.

α. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο για να κάνω αίτηση με κάποιον τρόπο.

β. Ναι και γω έτσι πιστεύω τι διάλο, απλά είναι εκτεθειμένο και δεν θέλω.

Δημοσ.

α.ναι λογικα θα γινει γραπτα.

β.ε δεν νομιζω .δενμπορεις να κανεις κατι αλλωστε.αν θες αποσυνδεσε την γραμμη απο τον κατανεμητη η πισω απο το πριζακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...