SoToS99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Εδώ και 2 μήνες περίπου έχω περάσει στο κόσμο του VDSL. Συγχρονίζω στα 4,098 up και down 37 με 41. Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6.2 / 16.6 SN Margin (Up/Down) [dB]: 15.4 / 7.9 Με ρούτερ Technicolor TG788 vn μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος όπου μία μέρα χωρίς λόγω ξεκίνησαν τα προβλήματα.. Αρχικά είχαμε πολύ χαμηλό συγχρονισμό.. ( 100kbps up / 14 down ). Πήγαμε σε αντικατάσταση ρούτερ.. Μετά από αυτό πάλι συγχρόνιζε 28 με 29. Άλλαξα και τηλέφωνο.. Το πρόβλημα λύθηκε. Άλλα δε σταματήσαμε εκεί!! Το πρόβλημα μου είναι τώρα το εξής!! Κάθε μέρα μετά της 20:00 πέφτει το ίντερνετ και συγχρονίζει γύρω στα 28. Δεν είναι ο χαμηλός συγχρονισμός. Είναι ότι αυτό γίνετε μέχρι τις 2-3 το βράδυ!!!! Δηλαδή κάθε 3-4 λεπτά σβήνει το λαμπάκι του ίντερνετ και ξανακάνει συγχρονισμό η γραμμή!! Το ανέφερα στη Forthnet, η λύση τους είναι να μου λένε πάντα θα σας καλέσει ο τεχνικός.. Με καλεί ο τεχνικός και κάθε μέρα μου λέει θα σας ξανακαλέσουμε.. λύση μηδέν.. Να διευκρινίσω ότι τις πρώτες μέρες ήταν όλα καλά. :/
gridinio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο λογικό είναι ότι φταίει το ρούτερ σου και μάλλον για αυτό έχεις αυτές τις μικρές αποσυνδέσεις με τη forthnet
SoToS99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξέρω αν φταίει το ρούτερ.. Γιατί δε το κάνει όλη μέρα και συμβαίνει μετά από μία συγκεκριμένη ώρα όμως??
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει να γινεται κατι απεξω εκεινες τις ωρες αμα το κανει εκεινη την στιγμη αυτο.το εχω δει σε adsl.ολη μερα μια χαρα εκτος απο 9 το πρωι με μια το μεσημερι που η γραμμη φρικαρε.τελικα εγινε αλλαγη ζευγαριου απο τον οτε.μεχρι και καποιο φως μεσα στο σπιτι μπορει να ειναι.ο αλλος ανοιγε φως στο μπανιο επεφτε το ιντερνετ.ο αλλος εβαζε προβληματικο φορτιστη λαπτοπ στην πριζα επεφτε το ιντερνετ.ο αλλος ειχε σουβλατζιδικο απο κατω εβαζε μπροστα ενα μοτερ και το ιντερνετ τρελενοταν.ο αλλος με φωτεινη πινακιδα τα ιδια προβληματα.αναβε η πινακιδα το ιντερνετ παρτο κατω. εγω θα πω στον φιλο.αν πιανουν τα χερια του λυνει το κεντρικο πριζακι αφηνει μονο τα 2 καλωδια (1 ζευγαρι )που ερχεται απο τον οτε και δοκιμαζει εκει.επισης η καλωδιωση στο vdsl ειναι διαφορετικη απο το adsl.η γραμμη πρεπει να ερχεται στο κεντρικο πριζακι να πηγαινει στο σπλιττερ εκει να ειναι το adsl router και μετα πανω στο Phone του splitter γυρνας ολη την υπολοιπη καλωδιωση του σπιτιου και βαζεις τα τηλεφωνα χωρις φιλτρο αφου ειναι φιλτραρισμενα απο το splitter.δεν ειναι σαν το adsl που βαζεις οπου θες το ρουτερ και μετα τα τηλεφωνα με φιλτρο.στο vdsl η γραμμη πρεπει να παει πρωτα στο ρουτερ αλλιως χανεις σε ταχυτητα και εχεις θεματα.οποτε αν εχεις μεσα στο σπιτι τηλεφωνο με φιλτρακι σε καποιο πριζακι ηδη υπαρχει λαθος στην καλωδιωση.ισως να μην φταιει αυτο αλλα κοιταξε το και αυτο ασχετα με τα υπολοιπα μην χανεις τζαμπα σε ταχυτητα.
SoToS99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Μετά από επίσκεψη 2!!! τεχνικών σπίτι μου, αφού ελέγξανε τη γραμμή και τη καλωδίωση,. μου είπαν ότι θα πάνε να δούνε και στο αστικό κέντρο τι γίνετε.. Αφού πέρασαν περίπου 6-7 ώρες με καλέσανε από τη forthnet και μου είπαν ότι το πρόβλημα δε το έχουν αυτοί και να καλέσω λέει ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει τη γραμμή τηλεφώνου που έρχετε σπίτι.. Τι προτείνετε να κάνω? Έχει κουράσει το θέμα και πρώτη φορά σκέφτομαι να πάω σε ΟΤΕ..
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Μετά από επίσκεψη 2!!! τεχνικών σπίτι μου, αφού ελέγξανε τη γραμμή και τη καλωδίωση,. μου είπαν ότι θα πάνε να δούνε και στο αστικό κέντρο τι γίνετε.. Αφού πέρασαν περίπου 6-7 ώρες με καλέσανε από τη forthnet και μου είπαν ότι το πρόβλημα δε το έχουν αυτοί και να καλέσω λέει ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει τη γραμμή τηλεφώνου που έρχετε σπίτι.. Τι προτείνετε να κάνω? Έχει κουράσει το θέμα και πρώτη φορά σκέφτομαι να πάω σε ΟΤΕ.. πρεπει να δοκιμασεις εκεινη την ωρα το ρουτερ κατω στον κατανεμητη για να δεις αν το κανει η οχι.για να δεις αν ειναι πραγματι θεμα οτε η αν ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης.αλλιως σιγουρα κανεις δεν μπορει να ξερει τι ειναι απο τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα