herc_hatz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετώ ! Έχω ένα tablet e-star 7" κ εχει θέμα με την οθόνη .. Έπεσε κ μου εχει βγάλει μια γραμμή ... Ψάχνω να βρω πως θα την αλλάξω κ δν βρίσκω κάποια άκρη.. Η απορία μου είναι , όλες οι 7" οθόνες κάνουν ; Η πρέπει να βρω κάτι συγκεκριμένο; Γτ για αυτο το tablet δν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο ! Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χαιρετώ ! Έχω ένα tablet e-star 7" κ εχει θέμα με την οθόνη .. Έπεσε κ μου εχει βγάλει μια γραμμή ... Ψάχνω να βρω πως θα την αλλάξω κ δν βρίσκω κάποια άκρη.. Η απορία μου είναι , όλες οι 7" οθόνες κάνουν ; Η πρέπει να βρω κάτι συγκεκριμένο; Γτ για αυτο το tablet δν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο ! όχι δεν είναι όλες ίδιες. δεν έχει κάποιο part number επάνω η οθόνη;
herc_hatz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δν το έχω ανοίξει .. Να το ανοίξω κ να δω λες ; Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δν το έχω ανοίξει .. Να το ανοίξω κ να δω λες ; ε ναι.(αν το κατέχεις να το ανοίξεις) αν δεν δείς part number κλπ δεν μπορείς να ξέρεις. θα σε βοήθησει να βρείς την κατάλληλη
herc_hatz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το έχω το θέμα απλά δν έχω ξανα ανοίξει tablet ! Ωραία , θα το ανοίξω ... Μετα κοιτάζω part number η κάτι ανάλογο ... Κ μετα ;;; Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το έχω το θέμα απλά δν έχω ξανα ανοίξει tablet ! Ωραία , θα το ανοίξω ... Μετα κοιτάζω part number η κάτι ανάλογο ... Κ μετα ;;; βρές τον εσύ,και μετά θα πάμε παρακάτω
herc_hatz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει λοιπόν ! Αυτο θα κάνω ! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα