Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ελπιζω να ειμαι στο σωστο μερος.

Λοιπον,αυτην την στιγμη εχω το πακετο nova full pack στο ονομα μου και στην διευθυνση που μενω(Αττικη).Αλλα τον εξοπλισμο τον εχω αρκετα μακρια,για την ακριβεια σε αλλο νομο.Απλα εκει εχω καποιο συγγενικο ατομο,το οποιο δεν τα πηγαινει καλα με αυτα και απλα θελει να βλεπει nova,οποτε αναλαβα να τα κανω ολα εγω και ερχονται ολα σε εμενα.

Σημερα με πηραν τηλεφωνο για να μου προτεινουν να παω σε σταθερο και internet forthnet σε συνδυασμο με το πακετο της nova που ηδη εχω.Ψηθηκα λοιπον,τα εβαλα κατω,ειδα οτι με συμφερει στο φουλ και πηρα τηλεφωνο να το κανω.Περνω λοιπον τηλεφωνο,ρωταω καποια πραγματα για το πακετο.

Μαζι με αυτα ρωτησα εαν,επειδη ουσιαστικα αλλαζω υπηρεσια,υπαρχει πιθανοτητα να κοπει για λιγο το nova και μετα να θελει ρυθμισεις κλπ και οτι το ατομο το οποιο εχει το nova δεν μπορει να το φτιαξει.(παλια που αλλαξαμε σε hd ηθελε κατι εξτρα ρυθμισεις και μου βγηκε η πιστη να καθοθηγω απο το τηλεφωνο να το φτιαξουμε).

Και εκει ερχεται η ρουκετα.Ωπα μου λεει,εαν το nova ειναι σε αλλο σπιτι δεν ισχυει η προσφορα.Της λεω γιατι,τα λεφτα απο εμενα δεν θα τα παιρνετε αφου και το σταθερο και το nova ειναι στο ονομα μου;Μετα ζηταει το αφμ μου να το διεκπεραιωσει οπως μου ειπε κλπ.Τεσπα με τα πολλα μου λεει δεν γινεται,μονο εαν ειναι στην ιδια διευθυνση και το σταθερο και το nova.

Και ρωταω εγω,το nova κλειδωνει στο ονομα μου ή στην διευθυνση μου;Δηλαδη εαν εγω για παραδειγα ειχα εδω το νοβα κανονικα και το καλοκαιρι ηθελα να το παω στο χωριο,στο οποιο ας πουμε ειχα κανονικα πιατο κλπ(δλδ απλα μεταφεροντας τον δεκτη),θα ειχα προβλημα;Τωρα που ουσιαστικα τους "καρφωσα" οτι τον δεκτη τον εχω σε αλλο σπιτι υπαρχει περιπτωση να μου κανουν κατι;Διακοπη nova,προστιμο ή τιποτα τετοιο;

Πραγματικα φοβαμαι εκει που ολα τα ειχαμε κομπλε να υπαρξει καποιο θεμα τωρα απο δικη μου μ@λακια.

Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.

Δημοσ.

Είναι ενεδεχόμενο, με το που έδωσες το ΑΦΜ σου, εκτός από πιστοποίηση, όπως νομίζεις, να σημείωσε στο σύστημα ότι ο εξοπλισμός βρίσκεται σε άλλο χώρο από εκείνο της διεύθυνσης που έχεις δώσει αρχικά.

Ένας τρόπος για να εξακριβώσεις αν έγινε καμιά στραβή είναι να πας σε ένα κατάστημα Forthnet, να τους πεις ότι έχεις Νόβα και ότι σου έγινε τηλεφωνικά προσφορά για τηλεφωνία-ίντερνετ και να τους ζητήσεις να προχωρήσουν. Εάν έχει καταχωρηθεί η αλλαγή που φοβάσαι, θα το βρουν και στο κατάστημα. Εάν δεν έχει καταχωρηθεί, που είναι το πιθανότερο, προχωράς στην αγορά του πακέτου, όπως έχεις αποφασίσει.

Να προσέχεις, όμως, γιατί η Forthnet κάνει πολλές προσφορές και μάλιστα στους παλιούς πελάτες είτε Forthnet είτε Νόβα, οπότε να εξασφαλίσεις την καλλίτερη προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Και να καταχωρηθει στο συστημα οτι εχω αλλου τον εξοπλισμο μπορουν να μου κανουν τιποτα;Πες οκ δεν παιρνω την προσφορα,αλλα παιζει τιποτα προστιμα και τετοια;

Λιγο στο ιντερνετ που εψαξα λενε οτι ο εξοπλισμος δενεται με το ονομα σου και οχι με την διευθυνση σου.Αυτο θελω να μαθω εαν ισχυει.

Ουσιαστικα αυτην την στιγμη θελω να μαθω αρχικα εαν ειμαι "παρανομος" συμφωνα με την πολιτικη της εταιριας και λιγοτερο με νοιαζει εαν μπορω ή οχι να παρω την προσφορα.

Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Δημοσ.

Παράνομος δεν είσαι, με την ερμηνεία της λέξης, παράτυπος ίσως, αλλά και αυτό δεν έχει σημασία για τη συνέχιση παροχής της υπηρεσίας από τη Νόβα.

Νομίζω ότι ο δέκτης καταχωρείται στο όνομα του πελάτη και όχι στη διεύθυνση. Στη περίπτωση, όμως, του συνδυαστικού πακέτου (τηλεφωνία+ίντερνετ και Νόβα) τότε παίζει και η έκπτωση 20% και θεωρούν ότι όλος ο εξοπλισμός βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Αλλά και αυτό καταστρατηγείται αφού όταν έβαλα πριν από 3 μήνες την προσφορά 3play και είπα στον τεχνικό ότι έχω έτοιμη εγκατάσταση πιάτου/καλωδίου για το δέκτη μου πρότεινε αν θέλω να εγκαταστήσει το νέο εξοπλισμό σε άλλο χώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Παρανομος εννοω συμφωνα με την πολιτικη της εταιριας,για αυτο και το εβαλα σε εισαγωγικα.Αρα απο τα λεγομενα σου δεν εχω καποιο προβλημα.

Οποτε θα τηλεφωνησω καμια μερα χωρις να τους πω οτι εξοπλισμος ειναι σε αλλο χωρο.Εαν δεν το εχει καταχωρησει η τηλεφωνητρια συνεχιζω κανονικα,αλλιως το χασαμε.

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.Οποιος αλλος γνωριζει κατι παραπανω,ευχαριστως να τον ακουσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εdit:ειχα γραψει αλλα...

τεσπα δεν ειναι παρανομο αυτο που κανεις(π.χ. το εχω στο χωριο.παλια ετσι και αλλιως σου δειναν 2 πιατα γι αυτο τον λογο) και παρε τηλ.μονος σου και πες μου προσφερατε την ταδε προσφορα μπορουμε να την ενεργοποιησουμε?

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...