Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι "κερδοφόρες" με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις απο το κράτος και την ΕΕ και μονοπώλιο με αυξημένες τιμές για τον καταναλωτή και κακές υπηρεσίες (όπως πχ ο ΟΤΕ πριν την ιδιωτικοποίηση)

Δημοσ.

Δεν μας λες και σε ποιο λαο εφαρμοστηκε να δουμε ποσο απετυχε να γελασουμε λιγο?

Δεν θα αντιστρέψουμε τους όρους τώρα, στα μισά. Εσύ μιλάς - εμείς γελάμε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο Σύμπαν ζεις να έρθω και εγώ;

Το μη χείρον, βέλτιστον.

Θες να μοίασεις με Δυτική Γερμανία ή Ανατολική Γερμανία; Κούβα ή Ελβετία. 

Δημοσ.

Σε ποιο Σύμπαν ζεις να έρθω και εγώ;

Στο συμπαν που πτωχευει το κρατος και δεν εχει απολυθει ουτε 1 ΔΥ.Αλλα απο αυτο εφυγες γιατι αραγε? μηπως δεν μπορουσες να προσληφθεις στο μαντρι?

Δημοσ.

Το λιμάνι και το αεροδρόμιο δημόσιο αγαθό; Ο ΟΠΑΠ δημόσιο αγαθό;

Τι σε νοίαζει εσένα αν έχεις μια δημόσια εταιρεία (ΟΤΕ) να σου δίνει πρόσβαση στο Internet οι δέκα ιδιωτικές; Σε πηράζουν οι επιλογές;

Αγαθό δεν είναι το νοσοκομείο, είναι η υγεία. Αυτό που πληρώνουμε είναι η παροχή υγείας, η οποία κάλλιστα μπορεί να γίνει δε ιδιωτικό χώρο (όπως και γίνεται). 

Και πολύ επιτυχημένα παρέχεται η υγεία από τους ιδιώτες.Βέβαια εάν είσαι φτωχός θα πάρεις τα @@ σου,αλλά το νεοφιλ μοντέλο ήδη τους γράφει στα @@ του και έτσι ερχόμαστε στα ίδια.

Δημοσ.

Δεν θα αντιστρέψουμε τους όρους τώρα, στα μισά. Εσύ μιλάς - εμείς γελάμε.

Ετσι πες δεν εχω τι να πω απλα γραφω αστειακια και ασε τα σοβαρα για κανεναν αλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Το μη χείρον, βέλτιστον.

Θες να μοίασεις με Δυτική Γερμανία ή Ανατολική Γερμανία; Κούβα ή Ελβετία. 

Γιατί Ελβετία έχει ιδιωτικοποιήσει τα πάντα;Έχει ξεπουλήσει στο Μπομπολιστάν τα πάντα που είχαν κερδοφορία;

Εάν μιλάμε για τέτοια κράτη να μιλάμε με όλα τα στοιχεία και όχι με φανφάρες.

Δημοσ.

Ετσι πες δεν εχω τι να πω απλα γραφω αστειακια και ασε τα σοβαρα για κανεναν αλλον.

Βάζε τόνους βρε αγόρι μου, να βαρύνουν τα μαργαριτάρια σου... και κράτα τις υποδείξεις.

Δημοσ.

Και πολύ επιτυχημένα παρέχεται η υγεία από τους ιδιώτες.Βέβαια εάν είσαι φτωχός θα πάρεις τα @@ σου,αλλά το νεοφιλ μοντέλο ήδη τους γράφει στα @@ του και έτσι ερχόμαστε στα ίδια.

Κατάλαβε ότι στην Ελλάδα (όπως και σε όλη την Ευρώπη άλλωστε) έχουμε σοσιαλιστικό μοντέλο. Πληρώνουν όλοι αναλογικά για να έχουν ασφάλεια όλοι (θεμιτό για εμέ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ όμως.

• Like 1
Δημοσ.

^ Για το εξάμβλωμα που λέγεται νεοφιλελευθερισμός, να δεις.

Κάτσε με τους αριστερούς και με τους βολεμενους. Φαντάζομαι οτι είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Δημοσ.

Το λιμάνι και το αεροδρόμιο δημόσιο αγαθό; Ο ΟΠΑΠ δημόσιο αγαθό;

Τι σε νοίαζει εσένα αν έχεις μια δημόσια εταιρεία (ΟΤΕ) να σου δίνει πρόσβαση στο Internet οι δέκα ιδιωτικές; Σε πηράζουν οι επιλογές;

Αγαθό δεν είναι το νοσοκομείο, είναι η υγεία. Αυτό που πληρώνουμε είναι η παροχή υγείας, η οποία κάλλιστα μπορεί να γίνει δε ιδιωτικό χώρο (όπως και γίνεται). 

Προφανώς είσαι αντίθετος της έννοιας του κοινωνικού κράτους. Το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το τοπικ συνοψίζει όλα τα επόμενα.

Δημοσ.

Κάτσε με τους αριστερούς και με τους βολεμενους. Φαντάζομαι οτι είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Μου έκανες τα μούτρα κρέας που με εξίσωσες με τους αριστερούς. "Φαλακρός" να υποθέσω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...