caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με αυτο δεν πτωχευσε κανεις ομως... Σωστά. Μόνο οι λαοί. 2
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με αυτο δεν πτωχευσε κανεις ομως... Σε ποιο Σύμπαν ζεις να έρθω και εγώ; 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστά. Μόνο οι λαοί. Δεν μας λες και σε ποιο λαο εφαρμοστηκε να δουμε ποσο απετυχε να γελασουμε λιγο?
michalisv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι "κερδοφόρες" με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις απο το κράτος και την ΕΕ και μονοπώλιο με αυξημένες τιμές για τον καταναλωτή και κακές υπηρεσίες (όπως πχ ο ΟΤΕ πριν την ιδιωτικοποίηση)
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μας λες και σε ποιο λαο εφαρμοστηκε να δουμε ποσο απετυχε να γελασουμε λιγο? Δεν θα αντιστρέψουμε τους όρους τώρα, στα μισά. Εσύ μιλάς - εμείς γελάμε. 1
marios_geo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ποιο Σύμπαν ζεις να έρθω και εγώ; Το μη χείρον, βέλτιστον. Θες να μοίασεις με Δυτική Γερμανία ή Ανατολική Γερμανία; Κούβα ή Ελβετία.
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ποιο Σύμπαν ζεις να έρθω και εγώ; Στο συμπαν που πτωχευει το κρατος και δεν εχει απολυθει ουτε 1 ΔΥ.Αλλα απο αυτο εφυγες γιατι αραγε? μηπως δεν μπορουσες να προσληφθεις στο μαντρι?
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το λιμάνι και το αεροδρόμιο δημόσιο αγαθό; Ο ΟΠΑΠ δημόσιο αγαθό; Τι σε νοίαζει εσένα αν έχεις μια δημόσια εταιρεία (ΟΤΕ) να σου δίνει πρόσβαση στο Internet οι δέκα ιδιωτικές; Σε πηράζουν οι επιλογές; Αγαθό δεν είναι το νοσοκομείο, είναι η υγεία. Αυτό που πληρώνουμε είναι η παροχή υγείας, η οποία κάλλιστα μπορεί να γίνει δε ιδιωτικό χώρο (όπως και γίνεται). Και πολύ επιτυχημένα παρέχεται η υγεία από τους ιδιώτες.Βέβαια εάν είσαι φτωχός θα πάρεις τα @@ σου,αλλά το νεοφιλ μοντέλο ήδη τους γράφει στα @@ του και έτσι ερχόμαστε στα ίδια.
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα αντιστρέψουμε τους όρους τώρα, στα μισά. Εσύ μιλάς - εμείς γελάμε. Ετσι πες δεν εχω τι να πω απλα γραφω αστειακια και ασε τα σοβαρα για κανεναν αλλον. 1
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το μη χείρον, βέλτιστον. Θες να μοίασεις με Δυτική Γερμανία ή Ανατολική Γερμανία; Κούβα ή Ελβετία. Γιατί Ελβετία έχει ιδιωτικοποιήσει τα πάντα;Έχει ξεπουλήσει στο Μπομπολιστάν τα πάντα που είχαν κερδοφορία; Εάν μιλάμε για τέτοια κράτη να μιλάμε με όλα τα στοιχεία και όχι με φανφάρες.
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι πες δεν εχω τι να πω απλα γραφω αστειακια και ασε τα σοβαρα για κανεναν αλλον. Βάζε τόνους βρε αγόρι μου, να βαρύνουν τα μαργαριτάρια σου... και κράτα τις υποδείξεις.
marios_geo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Και πολύ επιτυχημένα παρέχεται η υγεία από τους ιδιώτες.Βέβαια εάν είσαι φτωχός θα πάρεις τα @@ σου,αλλά το νεοφιλ μοντέλο ήδη τους γράφει στα @@ του και έτσι ερχόμαστε στα ίδια. Κατάλαβε ότι στην Ελλάδα (όπως και σε όλη την Ευρώπη άλλωστε) έχουμε σοσιαλιστικό μοντέλο. Πληρώνουν όλοι αναλογικά για να έχουν ασφάλεια όλοι (θεμιτό για εμέ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ όμως. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Για το εξάμβλωμα που λέγεται νεοφιλελευθερισμός, να δεις. Κάτσε με τους αριστερούς και με τους βολεμενους. Φαντάζομαι οτι είστε στο ίδιο μήκος κύματος.
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το λιμάνι και το αεροδρόμιο δημόσιο αγαθό; Ο ΟΠΑΠ δημόσιο αγαθό; Τι σε νοίαζει εσένα αν έχεις μια δημόσια εταιρεία (ΟΤΕ) να σου δίνει πρόσβαση στο Internet οι δέκα ιδιωτικές; Σε πηράζουν οι επιλογές; Αγαθό δεν είναι το νοσοκομείο, είναι η υγεία. Αυτό που πληρώνουμε είναι η παροχή υγείας, η οποία κάλλιστα μπορεί να γίνει δε ιδιωτικό χώρο (όπως και γίνεται). Προφανώς είσαι αντίθετος της έννοιας του κοινωνικού κράτους. Το πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το τοπικ συνοψίζει όλα τα επόμενα.
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτσε με τους αριστερούς και με τους βολεμενους. Φαντάζομαι οτι είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μου έκανες τα μούτρα κρέας που με εξίσωσες με τους αριστερούς. "Φαλακρός" να υποθέσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις