basilis5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 εδω και χρονια ειχα το gmail μου σαν λογαριασμο για το youtube. εδω και λιγο καιρο οποτε συνδεομαι με ρωτα αν θελω να συβδεθω σαν βασιλης (το παλιο μου ονομα) ή βασιλης@gmail.com στο πρωτο υπαρχουν κανονικα αγαπημενα συνδρομες κλπ, στο δευτερο τπτ. λες και εχω 2 λογαριασμους συνεδεμενους στο ιδιο email. και επισης παεη κ μου φτιαχνει google+ χωρις να θελω. ξερει κανεις τι εχει παιχτει με την google?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 τα ίδια και 'δω, κάθε λίγο και λιγάκι κάτι αλλάζουν. αυτό το τελευταίο που αναφέρεις είναι άκρως εκνευριστικό, δεν έχω βρει πως λύνεται ακόμα.
basilis5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 η βλακεια ειναι πως για να εχεις πλεον λογαριασμο στο youtube αν καταλαβα καλα πρεπει υποχρεωτικα να εχεις google +. και οταν μπαινω με τον λογαριασμο "βασιλης" εχω ολα τα playlist-subscriptions etc αλλα δεν μπορω να κανω share/email γιατι πλεον δεν διαβαζει τις επαφες μου, ενω αν συνδεθω με βασιλης@gmail.com δεν εχω τα βιντεακια, αλλα εχω επαφες.... γτπ αυτη η εταιρια ειναι τραγικη, την σωζει το gmail...
Mr.Etherium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς πλάκα τα έχω πάρει πολύ με τους παλιομ@/κες!! Αυτή η πολιτική τους να σου επιβάλουν το δικό τους είναι πέρα για πέρα φασιστική. Μα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΔΙΑΟΛΟΙ να χρησιμοποιήσω το δικό μου όνομα! Με έχουν ρωτήσει πάνω απο 10 φορές. Λογικά θα αλλάξει απο μόνο του χωρίς προειδοποίηση και όλα θα γίνουν ένα. Άλλο άκυρο... Το κανάλι του youtube μου γίνετε σελίδα στο google+! REALY?? Γιατί να θέλω κάτι τέτοιο... ΠΟΥ θα μου χρησιμεύσει μια τέτοια ηλιθιότητα??? 1
basilis5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 προσπαθουν να επιβαλουν το δικο τους οικοσυστημα μεσα σε ολα τα αλλα, αυτο καταλαβαινω. κι εγω τα εχω παρει τοσο που θελω να αλλαξω email, αλλα δυστυχως εξακολουθουν να εχουν το καλυτερο client..τραγικο
Mr.Etherium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Σοβαρά μόνο το gmail τους είναι χρήσιμο. Απο τότε που βγάλαν αυτό το google+ συνέχεια προβλήματα μου δημιουργεί. Και εδώ που τα λέμε... Ποιος χρειάζεται το google+ ρε παιδιά? ΕΛΕΟΣ Είναι για γέλια οι τύποι!
JamesSP472 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εμένα έχει αρχίσει να μου τι δίνει Ας μην χρειαζόταν το gmail για το android και το youtube και δε θα την είχα ούτε στους μηχανισμούς αναζήτησης !! Το ΒΙΝG και το Yahoo! έχουν ανέβει κατά πολύ στη εκτίμησή μου...
Mr.Etherium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλάχιστον αν βρει κάποιος πως επαναφέρετε το εικονίδιο που είχαμε στο youtube να μας πει και εμάς.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαστε πολλοί. http://www.debate.org/opinions/has-google-ruined-youtube Λύση φυσικά και δεν παίζει. Μάλλον τους στέλνουμε στο διάολο επιτέλους και ησυχάζουμε. Δεν υπάρχουν πια αληθινά "related videos" όπως ήταν παλιά, ζητάει ονόματα, google+, merge, unmerge, αλλαγές επί αλλαγών χωρίς πραγματικό λόγο και σκατασταμουτρατους. Προφανέστατα ήταν και πριν μαγαζί, αλλά το 'χουν παρακάνει, η εμπειρία χρήσης του site έχει πέσει κατακόρυφα καθώς και η ποιότητα των videos που σου "προτείνει", προωθώντας κυρίως σκουπίδια με views, χειρότερα και από κάτι που θα έβλεπες στην τηλεόραση. εάσταδιάλα
mixalis@ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το Google+ μπορείς να το διαγράψης https://productforums.google.com/forum/#!topic/google-plus-discuss/oBtcj6ePiBg[1-25-false]
ksessalonikios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 και για οσους θελουν να αποσυνδεσουν τον λογαριασμό του youtube από αυτόν του google+ https://support.google.com/youtube/answer/2657858?hl=en μετά διεγραψα τον ''ορφανο'' λογαριασμό του google+ και νοικοκυρευτικε το πραγμα
Mr.Etherium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Βρήκα τρόπο να διαγράψω αυτό το έκτρωμα που λέγετε και σελίδα. Αλλά....Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?? Εάν διαγράψετε αυτή τη σελίδα: Οι άλλοι διαχειριστές δεν θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό Όλες οι λειτουργίες κοινωνικών μέσων και το περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτές θα καταργηθεί Θα γίνει παύση των καμπανιών διαφήμισης που διαθέτει Το περιεχόμενο όλων των Υπηρεσιών Google θα διαγραφεί Έχει πλάκα επειδή δεν θέλω την σελίδα να μου τα διαγράψουν όλα... ΤΡΑΓΙΚΟΙ
basilis5 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω το εχω κανει, αλλα οταν κανω share/email πλεον δεν διαβαζει τις επαφες μου... μπορω να το επαναφερω καπως;
anwnymh29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πως διαγραφεται τελικα αυτο το πραγμα?Κανατε τιποτα?
Mr.Etherium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Πως διαγραφεται τελικα αυτο το πραγμα?Κανατε τιποτα? Μπορείς να το αποσυνδέσεις απο το youtube. Συνδέσου και πήγαινε: Ρυθμίσεις/ και κάπου λέει αποσύνδεση καναλιού απο το Google+ κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έχει νόημα γιατί είναι προσωρινό. Μετά απο κάποιες μέρες επιστρέφει πάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα