Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και χρονια ειχα το gmail μου σαν λογαριασμο για το youtube.

εδω και λιγο καιρο οποτε συνδεομαι με ρωτα αν θελω να συβδεθω σαν

βασιλης (το παλιο μου ονομα)

ή

βασιλης@gmail.com

στο πρωτο υπαρχουν κανονικα αγαπημενα συνδρομες κλπ, στο δευτερο τπτ.

λες και εχω 2 λογαριασμους συνεδεμενους στο ιδιο email.

και επισης παεη κ μου φτιαχνει google+ χωρις να θελω.

ξερει κανεις τι εχει παιχτει με την google?

Δημοσ.

η βλακεια ειναι πως για να εχεις πλεον λογαριασμο στο youtube αν καταλαβα καλα πρεπει υποχρεωτικα να εχεις google +.

και οταν μπαινω με τον λογαριασμο "βασιλης" εχω ολα τα playlist-subscriptions etc αλλα δεν μπορω να κανω share/email γιατι πλεον δεν διαβαζει τις επαφες μου, ενω αν συνδεθω με βασιλης@gmail.com δεν εχω τα βιντεακια, αλλα εχω επαφες.... γτπ

αυτη η εταιρια ειναι τραγικη, την σωζει το gmail...

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα τα έχω πάρει πολύ με τους παλιομ@/κες!! Αυτή η πολιτική τους να σου επιβάλουν το δικό τους είναι πέρα για πέρα φασιστική. Μα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΔΙΑΟΛΟΙ να χρησιμοποιήσω το δικό μου όνομα! Με έχουν ρωτήσει πάνω απο 10 φορές. Λογικά θα αλλάξει απο μόνο του χωρίς προειδοποίηση και όλα θα γίνουν ένα. 

Άλλο άκυρο... Το κανάλι του youtube μου γίνετε σελίδα στο google+! REALY?? Γιατί να θέλω κάτι τέτοιο... ΠΟΥ θα μου χρησιμεύσει μια τέτοια ηλιθιότητα??? 

• Like 1
Δημοσ.

προσπαθουν να επιβαλουν το δικο τους οικοσυστημα μεσα σε ολα τα αλλα, αυτο καταλαβαινω.

κι εγω τα εχω παρει τοσο που θελω να αλλαξω email, αλλα δυστυχως εξακολουθουν να εχουν το καλυτερο client..τραγικο

Δημοσ.

Σοβαρά μόνο το gmail τους είναι χρήσιμο. 

Απο τότε που βγάλαν αυτό το google+ συνέχεια προβλήματα μου δημιουργεί. 

Και εδώ που τα λέμε... Ποιος χρειάζεται το google+ ρε παιδιά? ΕΛΕΟΣ :P

Είναι για γέλια οι τύποι!

Δημοσ.

Κι εμένα έχει αρχίσει να μου τι δίνει  :mad:  :mad:  :mad:  Ας μην χρειαζόταν το gmail για το android και το youtube και δε θα την είχα ούτε στους μηχανισμούς αναζήτησης !! Το ΒΙΝG και το Yahoo! έχουν ανέβει κατά πολύ στη εκτίμησή μου...

Δημοσ.

Είμαστε πολλοί.

http://www.debate.org/opinions/has-google-ruined-youtube

Λύση φυσικά και δεν παίζει.

Μάλλον τους στέλνουμε στο διάολο επιτέλους και ησυχάζουμε. 

Δεν υπάρχουν πια αληθινά "related videos" όπως ήταν παλιά, ζητάει ονόματα, google+, merge, unmerge, αλλαγές επί αλλαγών χωρίς πραγματικό λόγο και σκατασταμουτρατους.

Προφανέστατα ήταν και πριν μαγαζί, αλλά το 'χουν παρακάνει, η εμπειρία χρήσης του site έχει πέσει κατακόρυφα καθώς και η ποιότητα των videos που σου "προτείνει", προωθώντας κυρίως σκουπίδια με views, χειρότερα και από κάτι που θα έβλεπες στην τηλεόραση.

εάσταδιάλα

Δημοσ.

και για οσους θελουν να αποσυνδεσουν τον λογαριασμό του youtube από αυτόν του google+

https://support.google.com/youtube/answer/2657858?hl=en

μετά διεγραψα τον ''ορφανο'' λογαριασμό του google+ και νοικοκυρευτικε το πραγμα

Δημοσ.

Βρήκα τρόπο να διαγράψω αυτό το έκτρωμα που λέγετε και σελίδα. Αλλά....Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?? 

Εάν διαγράψετε αυτή τη σελίδα:

• Οι άλλοι διαχειριστές δεν θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό
  • Όλες οι λειτουργίες κοινωνικών μέσων και το περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτές θα καταργηθεί
  • Θα γίνει παύση των καμπανιών διαφήμισης που διαθέτει
  • Το περιεχόμενο όλων των Υπηρεσιών Google θα διαγραφεί

Έχει πλάκα επειδή δεν θέλω την σελίδα να μου τα διαγράψουν όλα... ΤΡΑΓΙΚΟΙ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως διαγραφεται τελικα αυτο το πραγμα?Κανατε τιποτα?

Μπορείς να το αποσυνδέσεις απο το youtube. Συνδέσου και πήγαινε: Ρυθμίσεις/ και κάπου λέει αποσύνδεση καναλιού απο το Google+ κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έχει νόημα γιατί είναι προσωρινό. Μετά απο κάποιες μέρες επιστρέφει πάλι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...