F1spa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πλάκα πλάκα αυτό το μήνυμα μου έβγαινε και μου είχε σπάσει πραγματικά τα νεύρα. Θυμάμαι δεν σβηνόταν και εκλεινα και ανοιγα τη σελιδα παντα. Δεν εχω πατησει ακομα κατι εκει κ ο λογαριασμος εχει μεινει ως εχει με το παλιο όνομα και τις παλιες λιστες.
ribo7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είπα να συνδεθώ στo youtube για να φτιάχνω καμιά playlist και έβαλα ένα gmail account στο οποίο έχω Google+ profile. Επειδή όμως δε θέλω να φαίνεται στο youtube το κανονικό μου όνομα που έχω βρέθηκε καμιά λύση να αποσυνδέσω το youtube από το Google+ profile μου?Κάτι βιντεάκια με λύσεις λένε πως έχει στα settings "disconnect Google+ profile" αλλά ήταν παλιά και δε βλέπω τέτοια επιλογή εγώ. Ξέρουμε κάτι νεότερο? Το να σβήσω το Google+ profile δε μου φαίνεται καλή λύση. Επίσης, αν πάω στο profile μου στο Google+, έχει στα Links το συνδεδεμένο youtube channel με σημείωση "If you no longer wish to have these videos associated with your profile, you can disconnect accounts in your Youtube Settings". Ε και στο youtube settings δεν έχει καν επιλογή!! Edit: Η λύση που βρήκα είναι να φτιάξω ένα channel με ένα nickname που θέλω εγώ και να είναι αυτό το default όταν συνδέομαι στο youtube. Αυτό το κανάλι βέβαια δημιουργείται και ως Google+ page. Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτώ αν θέλω λογαριασμό στο youtube απλά για μουσική. Ας φτιάξω κανα Spotify e? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2015 από ribo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα