Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολο είναι να καταλάβεις; είναι πολύ απλό, δεν ψωνιζεις από πλανόδιους, κινέζους και πακιστανούς

Δύσκολο είναι να καταλάβεις; είναι πολύ απλό, δεν ψωνιζεις από πλανόδιους, κινέζους και πακιστανούς

Δημοσ.

Το παραπανω σαιτ παντως δεν πουλαει μουφα ετσι?

Ξερω χαζη ερωτηση αλλα

πολυ καλες τιμες βλεπω και σε συνδυασμο με τον τιτλο του τοπικ θελω να ειμαι σιγουρος :)

Δημοσ.

Αποφευγετε τις μουφες και τσεκαρετε για προσφορες.....εχω φιλο που επαθε ζημια στο ποδι απο τα χρωματα (?) τις κολλες (?) και διαφορα αλλα καλουδια που ηταν ποτισμενα τα μαιμου "παπουτσια" , του δημιουργησαν προβλημα στο δερμα του ποδιου κατι σαν χημικο εγκαυμα....και πιστεψτε με αλλο να ακους μια ιστοριουλα στο ινσομνια και αλλο να το βλεπεις σε φιλο σου...Προσφορες και παλι προσφορες....το sports direct πχ εχει πολυ καλες τιμες....  B)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αποφευγετε τις μουφες και τσεκαρετε για προσφορες.....εχω φιλο που επαθε ζημια στο ποδι απο τα χρωματα (?) τις κολλες (?) και διαφορα αλλα καλουδια που ηταν ποτισμενα τα μαιμου "παπουτσια" , του δημιουργησαν προβλημα στο δερμα του ποδιου κατι σαν χημικο εγκαυμα....και πιστεψτε με αλλο να ακους μια ιστοριουλα στο ινσομνια και αλλο να το βλεπεις σε φιλο σου...Προσφορες και παλι προσφορες....το sports direct πχ εχει πολυ καλες τιμες....  B)

αν ο αλλος δεν φοραει καλτσες..

Παντως λενε και για αγια βαρβαρα αλλα δεν ειχα συγκρατησει την οδο..

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 7 χρόνια πήρα κάτι Nike από Αγία Βαρβάρα. 4 χρόνια κράτησαν και ακόμα τα φοράω όταν θέλω να κάνω καμιά βρωμοδουλειά για να μην χαλάσω παπούτσια που φοράω καθημερινά.

Επίσης είχα πάρει και κάτι μποτάκια prada ( 40 ευρώ έκαναν) τα οποία τα φοράω ακόμα και ουδέποτε δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα.

Πριν 3 μήνες πάντως λόγω έλλειψης χρημάτων πήρα ένα ζευγάρι απο το jumbo 11 ευρώ. μάρκα lead. κάθε μέρα τα φοράω και είναι μια χαρά.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ!

Γράφτε και άλλα αν ξέρετε...!

Η έστω κάνα Online shop σαν του φίλου πιο πάνω αλλά με ανάλογες τιμές για μαϊμού παπούτσια....

Μοναστηράκι παίζει τπτ;;; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι βρίσκεις ότι θες....

φίλε μου,εγώ έχω αγοράσει πολλά μαϊμού παπούτσια και τα έχω 3-4 χρόνια,έχουν λιώσει από κάτω κυριολεκτικά!

εγώ σου προτείνω ή σχιστό (είναι παζάρι κάθε κυριακή,πας προς κορυδαλλό ή πέραμα) έχουν όόόλα τα είδη παπουτσιών (all star,nike air max,nike air force,nike millenium,adidas και άλλα).

εγώ-μετά από σκληρό παζάρι-πήρα τα air force και τα air max 50 ευρώ :-D 

Στο μοναστηράκι δεν συμφέρει,είναι όλα τα ακριβά,όπως τα everlast,στρατηγός,και άλλα :fear: 

Μετά,αν πάς Αγίου Μάρκου-Ερμού,ρίξε μια ματιά στις προσφορές του footlocker!

είχα πάρει αυθεντικά jordan flight σε ρόζ γιατί όπως και να το κάνουμε είμαι κορίτσι μόνο 39 ευρώ από 99 που είναι η αρχική τιμή τους! B)

Δημοσ.

εδω καποιες δινουν 200αρες και 300αρες για να παρουν μαιμου τσαντες Louis Vuitton  ασε ..

Δημοσ.

Μια χαρουλα ειναι οι μουφες απο Santa Barbara οτι πρεπει για παραλία ή για χαλαρή βόλτα.

Άμα πας να παίξεις μπάλα τελείωσαν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εδω καποιες δινουν 200αρες και 300αρες για να παρουν μαιμου τσαντες Louis Vuitton  ασε ..

Δεν μας νοιάζει τι κάνουν με τις τσάντες και πόσα δίνουν. Εδώ μιλάμε για παπούτσια και αμα είναι προβληματικό το προϊόν μπορεί να έχεις πρόβλημα στο πόδι. Ένας θείος μου αγόρασε μαϊμού παπούτσια και τα φόρεσε ένα σαββατοκύριακο για να παίξει μπάσκετ, του μαύρισαν 4 νύχια, 2 από κάθε πόδι και είχε έντονο πόνο, πήγε σε γιατρό και του έδωσε μια αλοιφή και έκαναν μέρες να περάσουνε, επίσης απουσίασε από την δουλειά του 2 μέρες και παραλίγο να τον απολύσουν κιόλας.

Δημοσ.

βασιλακι αλλη φορα να γραφεις

Δεν με  νοιάζει τι κάνουν με τις τσάντες

και οχι

Δεν μας νοιάζει τι κάνουν με τις τσάντες

εκτος και αν νομιζεις οτι εισαι ολο το ινσομνια μονη σου !

και μη ξεχνας  - οχι στα βαθεια βασιλακι  :-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...