kgrod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 εχω κανει αιτηση για μετακομιση απο τις 19/07 στο 3play.Ημερομηνία Περιγραφή Κατάστασης19/07/2013 12:41:41 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet19/07/2013 12:42:40 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση19/07/2013 12:42:40 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ22/07/2013 16:47:39 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕστις 7/08/2013 περασε ο ΟΤΕ απο το σπιτι και απο τοτε εχω πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης οπως μου λενε αλλα ακομα δεν εχω υπηρεσια.απο την φορθνετ ισχυριζονται οτι ο οτε δεν τους εχει δωσει ουτε ακυρο αλλα ουτε και οτι η γραμμη ειναι ετοιμη οποτε δεν μπορουν ακομα να στειλουν τεχνικο τους και οτι περιμενουν ακομα απαντηση απο τον οτε στα αιτηματα τους.σημερα ειπαν οτι θα με παρει τηλ υπευθηνος να μου πει για πιθανη ενεργοποιηση.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΣΧΟΣ δηλαδη εγω τωρα τι πρεπει να κανω αν δεν εχω νεα τους ουτε σημερα?
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλα αν ειναι θέμα του ote δεν υπάρχουν ports στο dslam η απλα ο ote αργεί να κανει ολη την διαδικασία και η forthnet δεν μπορει να κανει κατι , δυστηχώς ειμαστε όμηροι του ote ακομα
kgrod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλα αν ειναι θέμα του ote δεν υπάρχουν ports στο dslam η απλα ο ote αργεί να κανει ολη την διαδικασία και η forthnet δεν μπορει να κανει κατι , δυστηχώς ειμαστε όμηροι του ote ακομα φταινε και οι 2 το ιδιο.......ο οτε γιατι καθυστερει και η φορθνετ γιατι δεν παρεχει ενημερωση στον πελατη της.........δεν ξερω αν κανεις ειχε αναλογη εμπειρια καθυστερησης και τι εκανε........σκεφτομαι σοβαρα να διακοψω απο φορθνετ και να παω στον οτε μηπως και φιλοτιμηθουν και εστω μου κατασκευασουν την γραμμη συντομα
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι να σε ενημερωσει?να σε παρει να σου πει οτι ο οτε δεν εχει δωσει πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης?η λες ο οτε να αγχωθει.ποσα τετοια γινονται επιτηδες με σκοπο να παει καποιος στον οτε.γιατι αραγε.γιατι ο οτε κανει απο 20 ημερες μεχρι δεν ξερω ποσο για να δωσει μια γραμμη παροχου αλλα οταν ειναι δικια του σε 2 μερες την εχει δωσει.αν βιαζεσαι ακυρωσε την αιτηση ζητα γραμμη τηλεφωνου απο οτε και καπακια κανε αιτηση μεταφορας ενεργης γραμμης στην forthnet η καπου αλλου.welcome to greece κατα τα αλλα.
kgrod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 τι να σε ενημερωσει?να σε παρει να σου πει οτι ο οτε δεν εχει δωσει πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης?η λες ο οτε να αγχωθει.ποσα τετοια γινονται επιτηδες με σκοπο να παει καποιος στον οτε.γιατι αραγε.γιατι ο οτε κανει απο 20 ημερες μεχρι δεν ξερω ποσο για να δωσει μια γραμμη παροχου αλλα οταν ειναι δικια του σε 2 μερες την εχει δωσει.αν βιαζεσαι ακυρωσε την αιτηση ζητα γραμμη τηλεφωνου απο οτε και καπακια κανε αιτηση μεταφορας ενεργης γραμμης στην forthnet η καπου αλλου.welcome to greece κατα τα αλλα. Δηλαδη θες να μου πεις οτι ο οτε γραφει τοσο πολυ και την φορθνετ που δεν απανταει καν στα αιτηματα που του κανει η φορθνετ εδω και 20 μερες?και αν την γραφει να με παρουν ενα τηλ να μου το πουνε οχι να τους κυνηγαω και αυτους και να μου εχουν σπασει τα νευρα.συγνωμη κιολας που βιαζομαι ρε φιλαρακο και ειμαι 40 μερες το 2013 χωρις γραμμη τηλεφωνου σε καινουργιο σπιτι με παιδια.......θα τρελαθουμε ρε σε λιγο θα βγουμε οτι φταιμε κ απο πανω.......
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη θες να μου πεις οτι ο οτε γραφει τοσο πολυ και την φορθνετ που δεν απανταει καν στα αιτηματα που του κανει η φορθνετ εδω και 20 μερες?και αν την γραφει να με παρουν ενα τηλ να μου το πουνε οχι να τους κυνηγαω και αυτους και να μου εχουν σπασει τα νευρα.συγνωμη κιολας που βιαζομαι ρε φιλαρακο και ειμαι 40 μερες το 2013 χωρις γραμμη τηλεφωνου σε καινουργιο σπιτι με παιδια.......θα τρελαθουμε ρε σε λιγο θα βγουμε οτι φταιμε κ απο πανω....... γιατι αν δεν απαντησει θα το κανουν ντα η θα του ριξουν προστιμο μετα απο 10 χρονια.γνωστα πραγματα αλλα αφου δεν εχει κανει κατι η εεττ ... εγω το ξερω οτι ζητας κατι νορμαλ και να δεις και αλλα ατομα που περιμεναν 3-4 μηνες επειδη δεν υπηρχε απερχομενο και περιμεναν ποτε θα φιλοτιμηθει ο οτε να βγαλει εργολαβο να κανει επαυξηση.δεν με εκπλησει καθολου.απλα οπως λεω ο καταναλωτης βλεπει μεμονομενα καποια προβληματα.αμα τα δεις απο την αλλη πλευρα θα δεις οτι το δικο σου προβλημα ειναι ενα απο τα απειρα που αντιμετωπιζει ο κοσμος καθε μερα.δεν ειπα οτι φταις εσυ αλλα ειναι γνωστα ολα αυτα με τον οτε.
kgrod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι αν δεν απαντησει θα το κανουν ντα η θα του ριξουν προστιμο μετα απο 10 χρονια.γνωστα πραγματα αλλα αφου δεν εχει κανει κατι η εεττ ... εγω το ξερω οτι ζητας κατι νορμαλ και να δεις και αλλα ατομα που περιμεναν 3-4 μηνες επειδη δεν υπηρχε απερχομενο και περιμεναν ποτε θα φιλοτιμηθει ο οτε να βγαλει εργολαβο να κανει επαυξηση.δεν με εκπλησει καθολου.απλα οπως λεω ο καταναλωτης βλεπει μεμονομενα καποια προβληματα.αμα τα δεις απο την αλλη πλευρα θα δεις οτι το δικο σου προβλημα ειναι ενα απο τα απειρα που αντιμετωπιζει ο κοσμος καθε μερα.δεν ειπα οτι φταις εσυ αλλα ειναι γνωστα ολα αυτα με τον οτε. Ακριβως επειδη ο οτε ειναι γνωστος θα επρεπε οι παροχοι να ειχαν μεριμνησει για αυτα τα θεματα.σοβαρες εταιρειες υποτιθεται πως ειναι δεν μπορει να μην εχουν προσβαση στον οτε οταν η κατασταση φτανει στο απροχωρητο.αν κανω διακοπη και ζητησω γραμμη απο τον οτε θα αλλαξω και νουμερο?
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς η κακώς αν ο ote δεν κανει / δεν μεριμνήσει για την δουλειά που του αναλογεί οι υπόλοιπο θα κρέμονται απο αυτον και μονο και δεν μπορούν να κανουν τιποτα αλλο απο το να πιέσουν. Νομίζω πως μπορεις να διατηρήσεις το ιδιο νούμερο αλλα μην σου κανει εντύπωση αν πας στον οτε και περιμένεις το ίδιο χρόνο για το internet οπως με την forthnet που εκεινη απο μεριά της περιμένει τον οτε
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβως επειδη ο οτε ειναι γνωστος θα επρεπε οι παροχοι να ειχαν μεριμνησει για αυτα τα θεματα.σοβαρες εταιρειες υποτιθεται πως ειναι δεν μπορει να μην εχουν προσβαση στον οτε οταν η κατασταση φτανει στο απροχωρητο.αν κανω διακοπη και ζητησω γραμμη απο τον οτε θα αλλαξω και νουμερο? ολοι μα ολοι αυτο λενε.μα γιατι ο παροχος δεν πιεζει τον οτε.ειναι η κλασσικη ατακα που ακουω χωρις παρεξηγηση.υπαρχει και η εεττ στην μεση.νομιζεις οι παροχοι δεν μιλαω για την forthnet αλλα για οποιονδηποτε του αρεσει να χανει πελατες που με κοπο κραταει λογω ανταγωνισμου.αν δεν αλλαξει πραγματα και η εεττ τα οποια αλλαζουν αλλα σιγα σιγα σιγα αυτα θα υπαρχουν.και τωρα ειναι καλυτερα.που να εβλεπες πριν απο χρονιαπως ηταν η κατασταση.εβγαιναν 10 βλαβες για τον καθε πελατη για να παιξει ενω μετα απο χρονια περαστηκε σαν διαδικασια το συνδυαστικο. ναι μπορεις να κρατησεις το ιδιο νουμερο.εχω δει πελατη που εκανε αιτηση στον παροχο.ο οτε ριχνει ακυρο με αιτιολογια δεν υπαρχει απερχομενο.ο ιδιος πελατης καπακια κανει αιτηση στον οτε και ως δια μαγειας βρεθηκε απερχομενο.τον ενεργοποιησε ο οτε και μετα ξαναπηγε στον παροχο με υφισταμενη γραμμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα