NINJA_MOUSE Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 oσο για αυτο που ειπα με την τεχνικη με το οπλο...δες την ταινια "sucker punch"... εχει σχολιαστει οτι η τεχνικη που εφαρμοζουν οταν κινουνται με τα αυτοματα τα κοριτσααα στην ταινια αυτη...ειναι απο τις ειδικες δυναμεις .... σωμα και οπλο...ενα ενιαιο συνολο που κινειται μαζι....οχι αλλου κοιταει το κεφαλι αλλου το οπλο τεσπα...κουβεντα να γινεται ναι σίγουρα κουβέντα να γίνεται απλά το να παραθέτουμε γνώσεις απο κάποια ταινία που είδαμε δεν ακούγετε και τόσο σωστό. ¨Όπως και να έχει όμως δεν είμαι ειδικός και δεν είσαι ειδικός.Αν και τώρα που το ξαναβλέπω, το να εκθέσεις ολόκληρο σου το σώμα απο μία γωνία για να κοιτάξεις 180 μοίρες πίσω δεν φαίνεται καλή ιδέα, το check με το κεφαλάκι που κάνει είναι πολύ ποιο safe. Αλλά μιας και είμαστε και οι δύο άσχετοι δεν έχει και πολύ νόημα όλο αυτό. Εγώ ήθελα να δω αν αρέσει το βίντεο όπως είναι δομημένο. Και όσο για τις αγκωνιές και γονατιές, θα πω οτι τα παιδιά στο βίντεο (οι περισσότεροι) εκπαιδεύονται μόνο 6 μήνες. οπότε η γκάμα των τεχνικών είναι περιορισμένη ακόμα. Γόνατα-αγκώνες-χτυπήματα ευθεία, λακτίσματα σε ευαίσθητες περιοχές κτλ. και κάποιες βασικές τεχνικές judo και πάλης προσαρμοσμένες για αυτοπροστασία και επιβίωση όταν κάποιος βρεθεί στριμωγμένος και κινδυνεύει να χάσει την ζωή του. Είναι πολεμική τέχνη και όχι άθλημα . Οπότε κάποια φαίνονται πολύ βρώμικα σαν χτυπήματα.
NINJA_MOUSE Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 άλλο ένα βίντεο που έφτιαξα για την σχολή μου. Πρόκειται για εκπαίδευση maritime security 2
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ωραίο βίντεοαν έρθω στη σχολή σας πόσος καιρός χρειάζεται για να γίνω πολεμική μηχανή ? ξέρω απο μάχη του δρόμου και έχω προπονηθεί με ματσέτες και τόξα για κανα μήνα εντελός ερασιτεχνικά οπότε όπως καταλαβαίνεις χρειάζομαι εκπαίδευση απ την αρχή.
NINJA_MOUSE Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 χαχαχαχαχα! καταρχήν ευχαριστώ. Το να γίνεις πολεμική μηχανή είναι πραγματικά δύσκολο! Αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μπορείς να γυρνάς σπίτι σου με περισσότερη ασφάλεια απο ότι πριν. Τώρα πόσο καιρό θα πάρει...χμ. Δύσκολο να απαντηθεί. Πάντως αν σκεφτείς οτι ο Fairbairn που έφτιαξε το σύστημα το κράτησε όσο πιο απλό γίνεται μπορώ να σου πω οτι γενικά μπορείς να φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο αρκετά σύντομα. Το παραπάνω βίντεο φυσικά απευθύνεται σε επαγγελματίες καθαρά που ψάχνουν δουλειά σαν σεκιούριτι σε πλοία. 1
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Γιατί συγκεκριμένα σε πλοία ; Και οχι πχ σε βίπς; Sent from my iPhone using Insomnia
NINJA_MOUSE Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 η συγκεκριμένη εταιρία ειναι καθαρά για πλοία. Η εκπαίδευση για ενοπλο σε πλοία δεν εχει καμία σχεση σχεδον με εκπαίδευση για VIP. η τεχνογνωσία φυσικά υπάρχει και για τα δυο. απλα επιχειρηματικα ασχολήθηκε καθαρά με αυτο το κομμάτι. τους λογους δεν τους γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα