Punker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο Κρήτης,δηλαδή θα γίνει αν αρχίσουν οι εγγραφές τελικά στο ΤΕΙ πληροφορικής!Ασχολούμαι με την πληροφορική(και hardware) 8-9 χρόνια σκληρά!Ο προγραμματισμός που γνωρίζω είναι πάνω στο exploitation μόνο (ήμουν κακό αγόρι,ξέρω :Ρ)Πραγματικά η οικονομική μου κατάσταση είναι χάλια!Πουλάω τα πάντα που έχω στην κατοχή μου για να μαζέψω χρήματα.. Είμαι διαθέσιμος να κάνω οποιαδήποτε εργασία,part-time,full-time,μέσω υπολογιστή,άσχετη με υπολογιστές..!Δεν έχω τεράστιο βιογραφικό.. Μία ξένη γλώσσα, γνωρίζω κιθάρα (Παίζω Μπαλάντες-Κρητικά-Metal-Rock) Η γνώση υπολογιστών που προανέφερα ... Επαναλαμβάνω,θα έκανα πραγματικά ότι μπορώ να κάνω παράλληλα με το ωράριο της σχολης μου!Είτε προτείνετε μου κάτι από εδώ είτε πείτε μου που μπορώ να ψάξω,μεγάλη ανάγκη,τεράστιες οικονομικές στερότητες! (Ξέρω,ακούγεται σαν να κλαίγομαι,δεν θέλω να κλαίγομαι,δεν μου αρέσει να κλαίγομαι,δεν θα αποδείξω ότι δεν κλαίγομαι,ίσως να κλαίγομαι αλλά η κατάσταση στην οποία είμαι είναι τραγική...και τι να πουν άλλοι βέβαια...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Βασίλης,Ηράκλειο Κρήτης Επεξεργασία:Παράθεση Βιογραφικού (Γνωρίζω δεν είναι σπουδαίο,αλλά κάτι είναι) http://www.mediafire.com/?l834ml2p3501gkc Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2013 από Punker
panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Οι κλασσικές δουλειές των φοιτητών είναι σερβιτόρος, μπαρμαν, υποδοχή και υπάλληλος νετκαφε. Αν είχες και μηχανάκι θα μπορούσες και delivey. Το θέμα είναι να βρεις κάτι από αυτά γιατί γενικά υπάρχει νέκρα.
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Από netcafe στο ηράκλειο μόνο το "web" και το gnet... οπότε δύσκολο. Τα υπόλοιπα part-time επαγγέλματα τον χειμώνα είναι δύσκολα. Το καλύτερο από όλα θα ήταν να κάτσεις να μάθεις προγραμματισμό(τις γλώσσες στην σχολή σας) ώστε από το 2ο έτος και πέρα να κάνεις εργασίες των άλλων. Ξέρω είναι παράνομο και τι επιστήμονες θα βγουν οι άλλοι κτλ....Το θέμα όμως είναι ότι έχεις ανάγκη τα χρήματα. Είχα γνωστό καλό στον προγραμματισμό όπου έπαιρνε 20 ευρώ για κάθε εργαστηριακή που ήταν κώδικας 50 σειρών στην c...τραγικά πράγματα.Πήγαν 20 άτομα σε ένα εξάμηνο.Το μάθημα είχε 4 εργαστηριακές.Όπως καταλαβαίνεις έβγαλε 1600 ευρώ έτσι.Α και έδωσε και σχεδόν ίδιες ασκήσεις σε όλους.... Μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά... Τώρα για δουλειά part -time είναι πολύ ζόρικα για όλους ...όχι μόνο για τους φοιτητές.Good Luck.
Punker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Οι κλασσικές δουλειές των φοιτητών είναι σερβιτόρος, μπαρμαν, υποδοχή και υπάλληλος νετκαφε. Αν είχες και μηχανάκι θα μπορούσες και delivey. Το θέμα είναι να βρεις κάτι από αυτά γιατί γενικά υπάρχει νέκρα. Πως θα τα βρω?Δεν έχω μέσω και δεν θέλω να μπω σε κάποια παράταξη για να βρω πιο εύκολα εργασία.. Έχω στείλει e-mail και τα σχετικά σε ότι αγγελία έχω βρει,φυλλάδια και τα σχετικά...τίποτα ακόμα.. Από netcafe στο ηράκλειο μόνο το "web" και το gnet... οπότε δύσκολο. Τα υπόλοιπα part-time επαγγέλματα τον χειμώνα είναι δύσκολα. Το καλύτερο από όλα θα ήταν να κάτσεις να μάθεις προγραμματισμό(τις γλώσσες στην σχολή σας) ώστε από το 2ο έτος και πέρα να κάνεις εργασίες των άλλων. Ξέρω είναι παράνομο και τι επιστήμονες θα βγουν οι άλλοι κτλ....Το θέμα όμως είναι ότι έχεις ανάγκη τα χρήματα. Είχα γνωστό καλό στον προγραμματισμό όπου έπαιρνε 20 ευρώ για κάθε εργαστηριακή που ήταν κώδικας 50 σειρών στην c...τραγικά πράγματα.Πήγαν 20 άτομα σε ένα εξάμηνο.Το μάθημα είχε 4 εργαστηριακές.Όπως καταλαβαίνεις έβγαλε 1600 ευρώ έτσι.Α και έδωσε και σχεδόν ίδιες ασκήσεις σε όλους.... Μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά... Τώρα για δουλειά part -time είναι πολύ ζόρικα για όλους ...όχι μόνο για τους φοιτητές.Good Luck. κατάλαβα τι λες,όντως 20 € για 50 σειρές κώδικα είναι πολύ κομπλέ αλλά ενδιαφέρομαι για κάτι πολύ άμεσο... Ναι όντως έχω σκοπό να μάθω καλό προγραμματισμό και αρχίζω ήδη απλά ενδιαφέρομαι για το άμεσο μέλλον..
panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πως θα τα βρω?Δεν έχω μέσω και δεν θέλω να μπω σε κάποια παράταξη για να βρω πιο εύκολα εργασία.. Έχω στείλει e-mail και τα σχετικά σε ότι αγγελία έχω βρει,φυλλάδια και τα σχετικά...τίποτα ακόμα.. Πας και ρωτάς. Με mail μην περιμένεις και πολλά. 1
Punker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πας και ρωτάς. Με mail μην περιμένεις και πολλά. Έχεις δίκιο,αλλά που να αρχίσω?Να μπαίνω ξεκάρφωτος σε μαγαζιά?
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 σκεψου να κανεις και το ζιγκολο Ανετοτατα την εκανα αυτη την δουλεια... Για ενα εξτρα μεροκαματο....
Punker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι,δεν ενδιαφέρομαι για Ζιγκολό -.-.. Ενημερώθηκε το θέμα με το βιογραφικό μου,δώστε καμιά πρόταση ρε μάγκες.. :/
bilakos10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε μεγάλε σε τρολ-O-φόρουμ είσαι. Μην περιμένεις να σου βρούμε δουλειά...
Punker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε μεγάλε σε τρολ-O-φόρουμ είσαι. Μην περιμένεις να σου βρούμε δουλειά... 1oν)Ούτε καν δεν το θεωρώ τρολλοφόρουμ 2ον)Δεν είπα να μου βρείτε δουλειά,είπα να πέσουν ιδέες για το που μπορώ να βρω δουλειά. Συγγνώμη αν δεν άφησα να εννοηθούν τα παραπάνω. Σε ευχαριστώ που σχολίασες, Βασίλης
tritonas00 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 άψογη γνώση γενικότερης νοοτροπίας προγραμμάτων Δηλαδη?
Muchacho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο με το νετ καφε το ξεχνας,3-4 εχει το Ηρακλειο και δεν ειναι και στα πανω τους.Punker ξεχνα τα e-mail,ξεχνα τους υπολογιστες και προσγειωσου και ξεκινα το πορτα με πορτα,στομα με στομα.. Αν είχες και μηχανάκι θα μπορούσες και delivey. Φοιτητης ειναι,καλα καλα τους δρομους δεν θα ξερει,αλλα ακομα και να τους ηξερε τι μαγαζια ειναι αυτα που σου ζητανε να βαλεις το μηχανακι σου.. Ποιος δεχεται να το κανει αυτο?
panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Φοιτητης ειναι,καλα καλα τους δρομους δεν θα ξερει,αλλα ακομα και να τους ηξερε τι μαγαζια ειναι αυτα που σου ζητανε να βαλεις το μηχανακι σου.. Ποιος δεχεται να το κανει αυτο? Θεσσαλονίκη τουλάχιστον έτσι λειτουργούν. Δικό σου μηχανάκι για να μην έχουν το άγχος της ζημιάς και να γλιτώνουν τη συντήρηση. Μόνο το καλάθι σου δίνουν.
aris2025 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το βιογραφικό θέλει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αλλαγή απ την αρχή.. πάνε googlare βιογραφικά - templates και βάλε πράγματα που θελουν να δουν οι εργοδότες, όχι ότι έχεις κάνει στην όλη ζωή σου..και αν σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός και ασχολείσαι με κάτι συγκεκριμένο..εστω και αν δεν το πολυ-έχεις, βάλτο στο βιογραφικό και σε μια συνέντευξη τους το αναλύεις. Γνώμη μου..σκέψου απ τη μεριά των εργοδοτών..τώρα αν θες για χειρονακτική δουλειά, η προυπηρεσία μετράει οπότε κοίτα πως θα το γράψεις..εχει καταντήσει ><><> το γεγονός που όλοι έχουν ενα βιογραφικό για ΟΛΕΣ τις δουλειές..φιλικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα