Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η δουλεια στα netcafe δεν εχει καμια σχεση με την πληροφορικη,στην ουσια τασακια,ποντικια,πληκτρολογια θα σκουπιζεις,καρεκλες θα πηγαινοφερνεις και το χειροτερο θα μαζευεις τα σκουπιδια-αποφαγια που εχει αφησει ο καθε κατσιβελος.Τον υπολογιστη θα τον ακουμπας μονο για να ανοιξεις,κλεισεις,μεταφερεις κτλ υπολογιστες και οταν σε φωναξουν για τους βοηθησεις  με το facebook,skype και οτι αλλη βλακεια σου ζητησουν.

Δημοσ.

και την τεχνικη υποστηριξη των πισι ποιος την κανει στα νετκαφε? αμα χαλασει κατι κλπ ?  :)

το θεμα ειναι οτι τα νετκαφε φθεινουν σαν θεσμος....

Δημοσ.

και την τεχνικη υποστηριξη των πισι ποιος την κανει στα νετκαφε? αμα χαλασει κατι κλπ ?   :)

το θεμα ειναι οτι τα νετκαφε φθεινουν σαν θεσμος....

Προφανώς....ποιος έχει πλέον να δίνει 1-2 ευρώ την ώρα όταν μπορείς από το σπίτι σου να μιλάς μέσω skype με τον άλλον και να παίζετε σαν lan... Tώρα τελευταία βέβαια έχουν μειώσει δραστικά τις τιμές..

Δημοσ.

Κανονικα δεν επιτρεπεται μπορει αν θελει μετα να μην σου αναγνωρισει το πτυχιο.

Αν μου βρεις το νόμο που το λέει αυτό θα συμφωνήσω. Εμένα για να μου κάνουν πρόσληψη ήθελαν κάρτα ανεργίας ενώ ακόμη σπούδαζα. Ο εργοδοτης μου είχε πει να μην αναφέρω τίποτα και αν μου κάνουν τους δύσκολους να επιμείνω γιατί αυτό είναι ράδιο αρβύλα προκειμένου να μην γεμίζουν οι λίστες με ανέργους και ανεβαίνει το ποσοστό τους.

Η δουλεια στα netcafe δεν εχει καμια σχεση με την πληροφορικη,στην ουσια τασακια,ποντικια,πληκτρολογια θα σκουπιζεις,καρεκλες θα πηγαινοφερνεις και το χειροτερο θα μαζευεις τα σκουπιδια-αποφαγια που εχει αφησει ο καθε κατσιβελος.Τον υπολογιστη θα τον ακουμπας μονο για να ανοιξεις,κλεισεις,μεταφερεις κτλ υπολογιστες και οταν σε φωναξουν για τους βοηθησεις  με το facebook,skype και οτι αλλη βλακεια σου ζητησουν.

+1

Δε χρειάζεται να έχεις τις γνώσεις ενός πληροφορικάριου για να δουλέψεις εκεί. Αν ξέρεις να χειρίζεσαι καλά κάποια βασικά προγράμματα και ψιλοασχολήσαι με online gaming, όχι απαραίτητα να παίζεις αλλά να γνωρίζεις τι και πως κάνεις άνετα γι αυτή τη δουλειά.

Προσωπικά έχω δουλέψει σε 2 μαγαζιά, στο ένα ήμουν και τεχνικός γιατί τα άλλα παιδιά δεν ήξεραν τίποτα από hardware ενώ εγώ γνωρίζω απλά επειδή ασχολούμαι, φιλοσοφική τελείωσα οπότε καμία σχέση. Στα νετ καφε πάντως μπαίνεις μέσω γνωστού συνήθως αλλά είναι η καλύτερη δουλειά για φοιτητή λόγω του ότι φτιάχνεις το πρόγραμμα στα μέτρα σου.

Δημοσ.

Το βιογραφικό θέλει φτιάξιμο από την αρχή. Πρέπει να βάλεις πράγματα για την δουλειά και όχι άσχετα πράγματα.

Επίσης, μπορεις να βάζεις χαρτάκια με το τηλέφωνο σου και μια σύντομη αγγελία για τεχνική υποστήριξη σε διάφορα σημεία στο Πανεπιστήμιο, σε στάσεις λεωφορείου και γενικά σε κομβικά σημεία που θα τα δει κόσμος.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα μπορουσες να κανεις μαθηματα πληροφορικης σε παιδια γυμνασιου και λυκειου στον τομεα σου! αν βαλεις αγγελιες σε εφημεριδες της κρητης, στο ιντερνετ, στο facebook, η ακομα και σε στασεις! αν αποκτησεις ενα μαθητη σιγα σιγα θα αποκτησεις και φημη! καλη τυχη! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...