Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα κανένας διαθέσιμος για κύριγμα σε εναν άθεο; πολύς κοσμος θα ήθελε να διαβάσει τις απόψεις σας και τα επιχειρηματα σας.υποθέτω σε χαλαρό κλίμα  πάντα εεε :-D

edit: επίσεις μπορείτε οι υπολοιποι για να μην βαριέστε μπορείτε να με πείσετε να συνεχίσω να μην πιστέυω στο θεό!

Δημοσ.

καλησπέρα κανένας διαθέσιμος για κύριγμα σε εναν άθεο; πολύς κοσμος θα ήθελε να διαβάσει τις απόψεις σας και τα επιχειρηματα σας.υποθέτω σε χαλαρό κλίμα  πάντα εεε :-D

Μπεσα δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης και δημιουργιας ενος τετοιου θεματος.

Δημοσ.

Μπεσα δεν καταλαβαινω τον λογο υπαρξης και δημιουργιας ενος τετοιου θεματος.

λίγο πράγμα είναι δηλαδή να σώσεις την ψυχή ενός συνανθρώπου σου φέρνοντας τον στον ισιο δρόμο μπας και γλυτώσω τα καζάνια..  (λέμε τώρα δεν νομίζω χαχαχα)

Δημοσ.

Ειναι δυσκολη η ορθοδοξη κατηχηση. Και γενικα αν αρχισεις να διαβαζεις καποια ειναι πιθανο να χασεις το ενδιαφερον σου γιατι υποθετω δε σε απασχολει πολυ αν ο Θεος ειναι τριαδικος η απο που προερχεται ο υιος. Καλητερα θεσε τις αποριες για τα θεματα που σε απασχολουν.

Δημοσ.

καλησπέρα κανένας διαθέσιμος για κύριγμα σε εναν άθεο; πολύς κοσμος θα ήθελε να διαβάσει τις απόψεις σας και τα επιχειρηματα σας.υποθέτω σε χαλαρό κλίμα  πάντα εεε

Ειναι απλο, πιστεψε γιατι αλλιως θα πας στην κολαση και θα κολαζεσαι. Βεβαια αν γινεις παρα πολυ πιστος εκ πειρας

θα γινεις σαν κατι μακροσταυριτες σκατοψυχους που καταριουνται ολο τον κοσμο. Τεσπα ειναι λιγο περιεργο να σε

πεισω να γινεις θρησκος μπορω να σε πεισω ομως να αρχισεις το ποτο και τα νακρωτικα!

Δημοσ.

edit: επίσεις μπορείτε οι υπολοιποι για να μην βαριέστε μπορείτε να με πείσετε να συνεχίσω να μην πιστέυω στο θεό!

Κοιτα δεν θα σου πω πολλα θα σου πιο το πιο απλο ο κοσμος εγινε ειτε απο τυχη ειτε απο μια ανωτερη δυναμη πεστην θεο.

Πιστευεις οτι δεν αλλα εγω δεν μπορω να φανταστω οτι ολα αυτα που εχουν φτιαχτει μεχρι τωρα ηταν απλα θεμα κωλοφαρδιας.

Ειναι απλο, πιστεψε γιατι αλλιως θα πας στην κολαση και θα κολαζεσαι.

Αυτο δεν ειναι και βεβαιο που λες αμα τελικα οντως υπαρχει κολαση και παραδεισος τοτε φθανει να εισαι καλος ανθρωπος και εισαι και αθεος.

Δημοσ.

το παρατραβάς τώρα τζον μετα την λέξη  "είμαι άθεος" χρησιμοποιεις

σε χριστιανικο thread την λεξη ναρκωτικά μα πόσο open mind crsitian να είναι κανεις ρε παιδι μου σιγά σιγά,.

Δημοσ.

το παρατραβάς τώρα τζον μετα την λέξη  "είμαι άθεος" χρησιμοποιεις

σε χριστιανικο thread την λεξη ναρκωτικά μα πόσο open mind crsitian να είναι κανεις ρε παιδι μου σιγά σιγά,.

Α δηλαδη να παιρνεις ναρκωτικα ειναι μαγκια και οι χριστιανοι που δεν παιρνουν ειναι οπισθοδρομικη ενα πραγμα ????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...