Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά το βύσμα ζει και βασιλεύει ακόμη και σήμερα;

:blink: :blink:

Ζει και βασιλεύει και το κόσμο κυριεύει. Έχω ένα φίλο με βύσμα υπουργό και έχει κάνει παπάδες, σε κάθε πεδίο που μπορεί να γίνει χρήση βύσματος και με ιδιαίτερη άνεση. Δε λέω λεπτομέρειες για να μην καρφωθούμε κιόλας.

Εντάξει, το εύρος των βυσματιών μπορεί να έχει μικρύνει εντυπωσιακά, αλλά οι λίγοι που έχουν δύναμη κόβουν και ραβουν και το έχουν και καμάρι. Δηλαδή υπουργοί, πρόεδρος της Δημοκρατίας, υψηλόβαθμοι ΔΕΚΟ και οργανισμών...

Για αστυνομία, επειδή έχω ένα γνωστό ζευγάρι αστυνομικών με παιδιά, καθώς και άλλους φίλους, είναι σχεδόν αδύνατο να φύγεις από Αθήνα μόνιμα, αν δεν είσαι αριστεύων. Αλλά για την πρακτική μετά τη σχολή νομίζω μπορείς να πας πιο εύκολα στην επαρχία.

• Like 1
Δημοσ.

Στο στρατό κόψαν κοπέλα στη σφαίρα για ένα εκατοστό. Είναι ανάλογα τα κέφια τους, υπάρχουν παραδείγματα που δώσαν σε κοπέλα επιπλέον ευκαιρία στο ύψος, επίσης περάσαν τύπο ο οποίος δεν ήταν 1.70. Παραδείγματα αυστηρότητας και χαλαρότητας υπάρχουν πολλά κάθε χρόνο.

Βύσματα υπάρχουν πολλά, αλλά άλλο πράγμα να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στα αγωνίσματα στα μουλωχτά και άλλο να περάσουν τύπο με ύψος που είναι μικρότερο από το κατώτατο επιτρεπτό. Το πρώτο πώς θα το ανακαλύψουν, ok, το δεύτερο όμως δύσκολο να έγινε, είναι καραμπινάτη παρανομία γιατί αποδεικνύεται πάρα πολύ εύκολα. Όποιος το έκανε, αν το έκανε, πήρε μεγάλο ρίσκο.

Δημοσ.

Ρίσκο για ποιον; Τον υπεύθυνο για τη μέτρηση ή τον υποψήφιο; Για 1, 2 εκ. πάντως δε νομίζω να είναι τόσο καραμπινάτο, ούτε νομίζω να σε πειράζε κανένας, εκτός και αν στην έκανε κανένας στην διαδικασία της επιλογής.

Στο στρατόπεδο πάντως είχαμε δύο άτομα που έπαιζαν κοντά στο 1.60, σίγουρα κάτω από 1.65. Ο ένας ήταν ΕΠΟΠ και ο άλλος υπαξιωματικός. Ο ΕΠΟΠ σίγουρα είχε βύσμα γιατί ήταν αεροπορία και δίπλα στο σπίτι του, εκτός και αν ίσχυαν άλλα όρια παλιότερα.

Δημοσ.

Ρίσκο για ποιον; Τον υπεύθυνο για τη μέτρηση ή τον υποψήφιο; Για 1, 2 εκ. πάντως δε νομίζω να είναι τόσο καραμπινάτο, ούτε νομίζω να σε πειράζε κανένας, εκτός και αν στην έκανε κανένας στην διαδικασία της επιλογής.

Στο στρατόπεδο πάντως είχαμε δύο άτομα που έπαιζαν κοντά στο 1.60, σίγουρα κάτω από 1.65. Ο ένας ήταν ΕΠΟΠ και ο άλλος υπαξιωματικός. Ο ΕΠΟΠ σίγουρα είχε βύσμα γιατί ήταν αεροπορία και δίπλα στο σπίτι του, εκτός και αν ίσχυαν άλλα όρια παλιότερα.

Απο τιποτα χωρια προερχονται αυτοι τυπου ανω κωλοπετινιτσας κτλπ.

Εχουν εναν βουλευτη σοϊ ή κατι τετοιο φτασανε 25 και δεν ηξεραν τι να κανουν στην ζωη τους, μπηκε η μαμα και υποσχεθηκε τραπεζοματα και ψηφους και γιναν ΕΠ.ΟΠ.

Και ζησανε αυτοι καλα και μεις καλύτερα.

-THE END-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...