Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ενδιαφερομε να αγορασω το iPhone 5 θα περιμενω βεβαια να δω και την τιμη του 5s αλλα μαλον για το 5 παω.Και θελω να σας ρωτισω κατι σχετικα με το skroutz.

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

Γιατι στα αρχικα καταστηματα κανει 550 και στα αλλα 740 αξιζει να το παρω 550 η θα μου βγαλει καπιο προβλημα?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει θεμα με το 550 που λες. Αν και κατα την γνωμη μου δεν αξιζεινα δωσεις 550 να παρεις το παλιο iphone.Ειναι πολυ πισω στην τεχνολογια...καλυτερα δες τι θα παρουσιασει στις 10 του μηνος και μετα ξανασκεψου το.

Αλλιως σ4.

Δημοσ.

<p>εντα3ει σε αυτο σας ειπα θα περιμενω μεχρι το 5s αλλα μπορει να μου εξηγησει κανει την διαφορα?200ευρω λιγοτερα??</p>

Ο,τι δεν έχουν εισαχθεί επίσημα στην ελληνική αγορά.

Ο,τι μπορεί να είναι μοντέλα που δεν υποστηρίζουν LTE.

Εσύ ψάχνεις για το Α1429.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Sent from my iPhone

Ολα στο skroutz ειναι Α1429 δεν νομιζω πως υπαρχει μαγαζι να φερνει αλλα πρεπει να ειναι χαζοι.

Θα σου πουμε εμεις απο που να το παρεις αν ειναι να παρεις 5αρι τλκ.

Αλλα κατσε να δουμε τι θα μας δειξει παλι η μαμα apple.

Δημοσ.

Sent from my iPhone

Ολα στο skroutz ειναι Α1429 δεν νομιζω πως υπαρχει μαγαζι να φερνει αλλα πρεπει να ειναι χαζοι.

Θα σου πουμε εμεις απο που να το παρεις αν ειναι να παρεις 5αρι τλκ.

Αλλα κατσε να δουμε τι θα μας δειξει παλι η μαμα apple.

Το "δε νομίζω" από το "σίγουρα δεν υπάρχει", απέχει. Sent from my iPhone
Δημοσ.

Γιαυτο του ειπα αν ειναι να το παρει θα του προτεινω 2-3 μαγαζια που ειμαι σιγουρος οτι ειναι Α1429.

Αλλα δεν παιζει αυτο το που λες δεν το εχω ακουσει ποτε απο κανεναν οτι πηρε 5αρι απο σκρουτζ και ηταν locked.

Δημοσ.

Γιαυτο του ειπα αν ειναι να το παρει θα του προτεινω 2-3 μαγαζια που ειμαι σιγουρος οτι ειναι Α1429.

Αλλα δεν παιζει αυτο το που λες δεν το εχω ακουσει ποτε απο κανεναν οτι πηρε 5αρι απο σκρουτζ και ηταν locked.

Ποιός μίλησε για "locked";Sent from my iPhone
Δημοσ.

Ποιός μίλησε για "locked";Sent from my iPhone

Εχεις δικιο ημουν βιαστικος οταν το εγραφα και εγραωα οτι νανε.

Δεν βλεπω το λογο ενα ελληνικο μαγαζι που πουλαει Ελλαδα να φερει αλλο μοντελο απο το ελληνικο.

Σκεψου το λιγο...Θα ειχα γινει χαμος.

Δημοσ.

ρε παιδια 120 φορες τα εχουμε πει στο κανονικο νήμα του 5 και σε δεκαδες που ανοιγουν καθε εβδομάδα τριγυρω... ιδια τηλεφωνα είναι των 550 και του πλαισίου/βονταφον κλπ με 730...

Οι μόνες διαφορες βρίσκονται στο γεγονός ότι το ένα ειναι παραλληλη εισαγωγή και το άλλο "επισημη" αλλα μην ξεχνάμε οτι το καλύτερο support δεν το εχουν τα "επισημης εισαγωγής" αλλα οι "παραεισαγωγές" αλλα και στην πιθανότητα κάποια από αυτά να έχουν αγγλικό φορτιστή (που μαζι θα σου δώσουν και τον ανταπτορα οποτε κλαιν)...

Ουτε κλειδωμένα υπάρχουν ούτε τιποτα, κοψτε τις μπουρδες αν δεν ξέρετε και πάρτε κανένα android...

υ.γ. περίμενε να δουμε τι θα δείξει το 5s

Δημοσ.

Δεν υπαρχει θεμα με το 550 που λες. Αν και κατα την γνωμη μου δεν αξιζεινα δωσεις 550 να παρεις το παλιο iphone.Ειναι πολυ πισω στην τεχνολογια...καλυτερα δες τι θα παρουσιασει στις 10 του μηνος και μετα ξανασκεψου το.

Αλλιως σ4.

Πολυ πισω σε σχεση με ποιον??

Δημοσ.

Πολυ πισω σε σχεση με ποιον??

Επειδη ειχα ολα τα iphone μεχρι τωρα εχοντας δοκιμασει και το 5αρι, ναι οκ ειναι καλυτερο απο το 4σ ναι η οθονη ειναι μεγαλυτερη αλλα

για μενα ειναι πισω στην τεχνολογια οταν ολα τα high end ειναι στα 4.8+inches .

Πολυ βασικο θεμα η οθονη σε ενα smartphone οταν το 5αρι  εχει αναλυση 640 x 1136  στα 326 ppi ενω ολα τα high end οπως και το σ4

ειναι 1080 x 1920 στα 441ppi.

Αλλη διαφορα ειναι η καμερα 8αρα με 13αρα που στο σ4 ειναι κλασεις ανωτερη ουτε λογος.

Καλα για sd card δεν κανω συζητηση.Μαλλον στο Cupertino δεν πουλανε κατι τετοιο γιαυτο και οι ανθρωποι δεν το ξερουν.

Για hardware δεν κανω λογο τρεχουν διαφορετικα OS δεν εχει να πει κατι αν το ενα ειναι 20σαπυρινο και το αλλο 2πυρινο.

Η apple λανσαρει το οικοσυστημα της σαν βασικο στοιχειο του μαρκετινγκ που κανει σε καθε προιον που βγαζει. Ετσι και στο Iphone ειναι σχεδιασμενο να λειτουργει απλα οχι πολλες επιλογες ευχρηστο, icloud, imessege , itunes κτλ.

Προς Θεου δεν ειπα οτι το Iphone ειναι για πεταμα κινηταρα ειναι  και κανει καποια πραγματα που δεν τα κανουν αλλα,

απλα ειναι θεμα τι το θες , αν εχεις macbook mac ipad ε ναι τοτε πρεπει να σκεφτεις να παρεις iphone για λογος οικοσυστηματος.

Ειπα τα υπερ και τα κατα που καποια ηταν γνωστα σε ολους. Οπως ειπα ειχα ολα τα Iphone και δεν λεω οτι δεν θα ξαναπαρω μπορει ποιος ξερει να δοκιμασω το 5s αν μου την βαρεσει απλα ζυγιζω τα πραγματα με το συμφερον μου.

Υ.Γ. Δεν υποστηριζω καμια εταιρια πραγματικα εγω κοιταω μονο πως θα κερδισω κατι απο αυτες οπως το να εχω καλυτερη καμερα ή μεγαλυτερη οθονη σε καλυτερη τιμη.

Δημοσ.

ρε παιδια 120 φορες τα εχουμε πει στο κανονικο νήμα του 5 και σε δεκαδες που ανοιγουν καθε εβδομάδα τριγυρω... ιδια τηλεφωνα είναι των 550 και του πλαισίου/βονταφον κλπ με 730...

Οι μόνες διαφορες βρίσκονται στο γεγονός ότι το ένα ειναι παραλληλη εισαγωγή και το άλλο "επισημη" αλλα μην ξεχνάμε οτι το καλύτερο support δεν το εχουν τα "επισημης εισαγωγής" αλλα οι "παραεισαγωγές" αλλα και στην πιθανότητα κάποια από αυτά να έχουν αγγλικό φορτιστή (που μαζι θα σου δώσουν και τον ανταπτορα οποτε κλαιν)...

Ουτε κλειδωμένα υπάρχουν ούτε τιποτα, κοψτε τις μπουρδες αν δεν ξέρετε και πάρτε κανένα android...

υ.γ. περίμενε να δουμε τι θα δείξει το 5s

Μπούρδες;

Υπάρχουν στην ελληνική αγορά iPhone 5 εισηγμένα από Ολλανδία που δεν υποστηρίζουν LTE λόγω διαφορετικής ζώνης. (Band 1 έναντι 2)

Συνεπώς όχι, δεν είναι όλα ίδια.

Ούτε έβαλα όλα τα σκρουτζομάγαζα στο ίδιο τσουβάλι.

Το intetnet & τα forums δεν θα έπρεπε να μας κάνουν αγανακτισμένους παντογνώστες.

Hyphen, με την λογική σου τα Android είναι πολύ πίσω λόγω λογισμικού σε σχέση με το iPhone (iOS).

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Μπούρδες;

Υπάρχουν στην ελληνική αγορά iPhone 5 εισηγμένα από Ολλανδία που δεν υποστηρίζουν LTE λόγω διαφορετικής ζώνης. (Band 1 έναντι 2)

Συνεπώς όχι, δεν είναι όλα ίδια.

Ούτε έβαλα όλα τα σκρουτζομάγαζα στο ίδιο τσουβάλι.

Το intetnet & τα forums δεν θα έπρεπε να μας κάνουν αγανακτισμένους παντογνώστες.

Hyphen, με την λογική σου τα Android είναι πολύ πίσω λόγω λογισμικού σε σχέση με το iPhone (iOS).

Sent from my iPhone

Δηλαδη τι εννοεις? Ας πουμε οτι για να εχεις 5 διακοπες θες jb sbsettings κτλ

Ενω στο android ειναι μαμα? και οχι 5 αλλα 45.

Μην αρχιζουμε τετοια θεματα τωρα.Το ios ειναι σταθεροτατο ευχρηστο πολυ αρμονικα δεμενα ολα μεταξυ τους αλλα και αυτο θελει τις διορθωσεις του οπως και το android το ιδιο.Δεν ξερω πολλα απο android ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...