Alchemist` Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρες... Με ενδιαφέρει το θέμα και εδώ και καιρό ασχολούμε μόνος μου ζωγραφίζοντας εικόνες και σχέδια που βρίσκω μέσω ίντερνετ. Επειδή θέλω να βελτιωθώ πιστεύω πως καλό θα ήταν να παρακολουθήσω κάνα ολιγόωρο μάθημα ή κάτι τέτοιο. Έχετε υπόψη σας που μπορώ να απευθυνθώ? Γίνονται ποτέ/πουθενά τέτοιου είδους σεμινάρια ή αδίκως κάθομαι και τσεκάρω τόσες βδομάδες σχετικές σελίδες σεμιναρίων? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Ασχολείται κανείς άλλος εδώ με manga drawing κλπ? 1
skar1983 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γνωριζω για σεμιναρια αλλα παλιοτερα οταν ζωγραφιζα αρκετα θυμαμαι το how to draw manga και αν διαβαζεις manga θα την βρεις την ακρη μονος σου. Περιττα τα σεμιναρια... και ισως και πεταμενα τα λεφτα κατ'εμε αν γινονται 1
gamanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.shutdown.gr/ΕναλλακτικάΣεμινάρια/ΠλήρηςΚατάλογοςΣεμιναρίων/ΣεμινάριαΕικαστικώνΤεχνών/ΕισαγωγήστοMangaIαπωνέζικοComic.aspx Από τυχαία αναζητηση στο google
nickarmy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 σίγουρα θα βοηθάγανε , πάντως στο youtube υπάρχουν πολύ καλή σχεδιαστές που δείχνουν πολλά πράγματα επίσης υπάρχουν και βιβλία (στην αγγλική φυσικά)
Alchemist` Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως και να είναι πεταμένα λεφτά, δεν αντιλέγω, αλλά θα ξεκινήσει από τα βασικά όπως ένα οποιοδήποτε μάθημα. Στα περισσότερα βίντεο στο yt/tutorials παίρνουν μια εικόνα και την ζωγραφίζει ο εκάστοτε uploader με μερικά tips. Δεν ξεκινάει από το 0, αναφερόμενος π.χ. σε βάθος σε αναλογίες κτλπ. Είμαι subscribed πάντως σε σχετικά channel που μου αρέσουν (π.χ. markcrilley) http://www.shutdown.gr/ΕναλλακτικάΣεμινάρια/ΠλήρηςΚατάλογοςΣεμιναρίων/ΣεμινάριαΕικαστικώνΤεχνών/ΕισαγωγήστοMangaIαπωνέζικοComic.aspxΑπό τυχαία αναζητηση στο google Το έχω δει το συγκεκριμένο, αλλά κρίνοντας από την ημερομηνία διεξαγωγής (Απρίλιος-ιούνιος χωρίς έτος) φαντάζομαι ότι είναι κάτι παλιότερο. Δεν νομίζω να ανακοινώθηκε από τώρα για τον Απρίλιο του 2014...
nickarmy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 πάρε το βιβλίο του το έχω , σε κάποιο βίντεο νομίζω το δείχνει κιολας εσωτερικά είναι οτι χρειάζεσαι απο αυτό το επίπεδο έφτασα σε αυτό μεσα σε 2 εβδομάδες (ειχα όρεξη βέβαια) πρώτο σχέδιο μουμετα και ως καλύτερο μου θεωρώ το
viper2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα ενδιαφερεστε πραγματικά, τότε επενδύστε σε μια καλή ταμπλετα. 1
gamanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως και να είναι πεταμένα λεφτά, δεν αντιλέγω, αλλά θα ξεκινήσει από τα βασικά όπως ένα οποιοδήποτε μάθημα. Στα περισσότερα βίντεο στο yt/tutorials παίρνουν μια εικόνα και την ζωγραφίζει ο εκάστοτε uploader με μερικά tips. Δεν ξεκινάει από το 0, αναφερόμενος π.χ. σε βάθος σε αναλογίες κτλπ. Είμαι subscribed πάντως σε σχετικά channel που μου αρέσουν (π.χ. markcrilley) Το έχω δει το συγκεκριμένο, αλλά κρίνοντας από την ημερομηνία διεξαγωγής (Απρίλιος-ιούνιος χωρίς έτος) φαντάζομαι ότι είναι κάτι παλιότερο. Δεν νομίζω να ανακοινώθηκε από τώρα για τον Απρίλιο του 2014... Ναι αλλά φαντάζομαι θα είναι μια καλή αφετηρία, ρωτάς αν θα ξανακάνουν, το τηλεφωνο του δάσκαλου κλπ...
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ίσως και να είναι πεταμένα λεφτά, δεν αντιλέγω, αλλά θα ξεκινήσει από τα βασικά όπως ένα οποιοδήποτε μάθημα. Στα περισσότερα βίντεο στο yt/tutorials παίρνουν μια εικόνα και την ζωγραφίζει ο εκάστοτε uploader με μερικά tips. Δεν ξεκινάει από το 0, αναφερόμενος π.χ. σε βάθος σε αναλογίες κτλπ. Είμαι subscribed πάντως σε σχετικά channel που μου αρέσουν (π.χ. markcrilley) νομιζω για να μαθεις να ζωγραφιζεις με προοπτικη και αναλογιες χρειαζεσαι μαθηματα ζωγραφικης γενικα. η τεχνικη για αυτα τα πραματα ειναι ιδια οτιδηποτε και να ζωγραφισεις.
nickarmy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα ενδιαφερεστε πραγματικά, τότε επενδύστε σε μια καλή ταμπλετα. όνειρο http://www.wacom.com/us/en/creative/cintiq-24-hd-touch αλλα προφανώς για επαγγελματίες ... σορρυ για το οφφ τοπικ επίσης κατάλαβα τι λες για το διαστάσεις στον χώρο (πράγμα που ούτε εγω εχω μπορέσει να βρώ ιδικότερα οταν θέλω να κάνω κάτι στον υπολογιστη) νομιζω για να μαθεις να ζωγραφιζεις με προοπτικη και αναλογιες χρειαζεσαι μαθηματα ζωγραφικης γενικα. η τεχνικη για αυτα τα πραματα ειναι ιδια οτιδηποτε και να ζωγραφισεις. μου είχαν πει (φίλοι μου) να παρακολουθήσω μαθηματα σε τει σχεδιου , γενικότερα ότι και αν θέλεις να ζωγραφίσεις κάποιες αρχές ειναι ίδιες είτε ανιμε είτε γλυπτά
viper2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μάθεις drawing χρειάζεσαι πρώτα να καταλάβεις το perspective και να κανεις μαθήματα πάνω σε αυτό. Επίσης Υπάρχουνε και πιο φθηνές λύσεις απο τα 3,5κ δολάρια XD
nickarmy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 προσωπικά δοκίμασα με γραφίδα που να τα μεταφέρει στον υπολογιστή (πολύ ποιο οικονομική λύση) αλλα δεν με βόλευε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα