Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολη την παρεα

προσφατα αγορασα ενα λαπτοπ και συγκεκριμενα το fujitsu ah552 sl (Νο 2 pc της υπογραφης μου)

εκεινο που παρατηρησα σημερα ειναι οτι στο πισω μερος του εχει ενα σηματακι με μια μπαταρια και μεσα γραφει off. παιζει να ειναι κουμπι το οποιο απομονωνει την μπαταρια!!???? στο μανουαλ δεν βρηκα κατι!!!

υπαρχει καποιος κατοχος ή μη του εν λογο μηχανηματος να μου δωσει τα φωτα του?????

ευχαριστω!!

Επεξ/σία από ckdodis
Δημοσ.

Μπορεις να το βγαλεις φωτογραφια? Νομιζω οτι οπως το λες ειναι ο λεβιες που συγκρατει την μπαταρια.

Δημοσ.

Μπορεις να το βγαλεις φωτογραφια? Νομιζω οτι οπως το λες ειναι ο λεβιες που συγκρατει την μπαταρια.

θα ανεβασω φωτο τωρα!! αλλα δεν νομιζω οτι ειναι λεβιες στο συγγεκριμενο μοντελο ειναι 'θαμενη' στο σασι η μπαταρια!!! να και η φωτο!!

http://img856.imageshack.us/img856/4320/3rkt.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα και παλι σε ολην την παρεα!

για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα μπορουσε να μου πει καποιος τι θερμοκρασιες εχει το λαπτοπ αυτο σε κατασταση ασ πουμε ηρεμιας??? (με ενα μοζιλα ανοιχτο και δυο καρτελες μονο) γτ νομιζω οτι το ανεμηστιρακι το δουλευει πολυ συχνα και κατανταει εκνευριστικο!!! με το Hwmonitor μου δειχνει 49 εως 53 βαθμους με πολυ ανεβωκατεβαινοντας με πολυ γρηγορο ρυθμο!!!

μπορει να μου πει καποιος τι συμβαίνει??? εχει καποιο προβλημα η ετσι πρεπει να δουλευει???

ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...