Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ρωτήσω...μμμ...θα το κάνω.

Αποφάσισα να πάρω το pc μου, με τα εξαρτήματα που θέλω + εγκατάσταση απο digital master και ψάχνω κάποια άτομα που έχουν αγοράσει απο εκεί αν είχαν κανένα πρόβλημα.

Επίσης, στους υπολογιστές που στήνουν βάζουν λειτουργικό, γιατί είναι το μόνο που δεν βλέπω να επιλέξω.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Έλεγα eshop διότι όταν παίρνω κάτι το δοκιμάζω πρώτα, αλλά τώρα με ολόκληρο υπολογιστή θα είναι λίγο γελοίο...

Δημοσ.

Βασικά δεν με ενδιαφέρει η καθυστέρηση αλλά να είναι τα σωστά προϊόντα , να μην είναι ελαττωματικά και σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να εξηπηρετηθώ όπως μου αξίζει... Όπως καταλάβατε δεν θα πάω στο πλαίσιο!!!!!!

To Vision Studio πάντων έχει όντως καλές τιμές. Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

digital master έχει να πω τα χειρότερα. Είχα παραγγείλει μητρική και κάρτα γραφικών που έλεγαν παραδόση 4-7 ημέρες κάτι τέτοιο. Κατέθεσα τα λεφτά την επομένη.Δε ήρθαν πότε, με είχαν στο περίμενε ένα μήνα και τελικά μετά από πολλαααα τηλεφωνήματα (μεχρί και φίλο να κάνει το δικηγόρο έβαλα) μου επέστρεψαν τα λεφτά και 2 παιχνίδια δώρο να με γλυκάνουν.Παιχνιδάρες assasigns 1 και μια άλλη μούφα.

msystems τούμπανη εξυπηρέτηση. Ευγενικοί , παράδοση την επομένη της παραγγελείας ενώ μένω επαρχεία ( έπαθα πλάκα) .Δουλεύει πολύ σωστά. Ααα και σε αντικατάστηση ελλατωματικής μητρικής. Μετά από 3 μέρες είχα καινούργια.

http://www.insomnia.gr/topic/473419-sapphire-radeon-hd-6870/

Δημοσ.

digital master έχει να πω τα χειρότερα. Είχα παραγγείλει μητρική και κάρτα γραφικών που έλεγαν παραδόση 4-7 ημέρες κάτι τέτοιο. Κατέθεσα τα λεφτά την επομένη.Δε ήρθαν πότε, με είχαν στο περίμενε ένα μήνα και τελικά μετά από πολλαααα τηλεφωνήματα (μεχρί και φίλο να κάνει το δικηγόρο έβαλα) μου επέστρεψαν τα λεφτά και 2 παιχνίδια δώρο να με γλυκάνουν.Παιχνιδάρες assasigns 1 και μια άλλη μούφα.

msystems τούμπανη εξυπηρέτηση. Ευγενικοί , παράδοση την επομένη της παραγγελείας ενώ μένω επαρχεία ( έπαθα πλάκα) .Δουλεύει πολύ σωστά. Ααα και σε αντικατάστηση ελλατωματικής μητρικής. Μετά από 3 μέρες είχα καινούργια.

http://www.insomnia.gr/topic/473419-sapphire-radeon-hd-6870/

Σοβαρά; πωπω είναι μη σου τύχει...

οκ τότε το βλέπω για msystems.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημοσ.

Βασικά απ'οτι κατάλαβα πρέπει να κοιτάμε μαγαζιά που σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος θα αποκατασταθεί χωρίς πολλά πολλά. Απλά πολλοί βάζουν κάτι κλιπάκια που όταν ανοίγεις το κουτί χάνεις την εγγύηση, όχι άδικα βέβαια...την τελευταία φορά που άνοιξα το pc μου είπα να καθαρίσω ένα ανεμιστιράκι...τότε έμαθα την ύπαρξη της ψύκτρας (αφού είχα στραβώσει 4 πινάκια :cry:).

Και κάτι άλλο, εκτός απο το cpu-z, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να βρίσκει τα εξαρτήματά σου ή απο το manager είμαι κομπλέ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...