shikabalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ψαχνομαι να ξεκινησω μαθηματα για να παρω επιτελους το proficiency αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει με φροντιστηρια,ωρες,τιμες κτλ.Υπαρχει καποιος που να ξερει καποια πραγματα για το χωρο να με προσανατολισει?Για κεντρο Θεσσαλονικης μιλαμε και αν υπαρχει και καποιο με φοιτητικα τμηματα ακομα καλυτερα. Επισης γενικα ξερει κανεις τι τιμες παιζουν για να τα βιβλια που εχουν ετοιμα τεστ?Γιατι λογικα θα φυγει και ενα σεβαστο ποσο εκει.
lary7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ειχα παει στην Βαφοπουλου στην Βογατσικου και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Τμημα μονο για φοιτητες ειχε. Επεισεις νομιζω ο χρηστης BritGreek εχει φροντιστηριο αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν Θεσσαλονικη.
alexzgt4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα. Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις για ιδιαίτερα. Πλέον οι τιμές έχουν πέσει και κάνεις πιο καλό μάθημα με ότι ώρες σε βολεύουν και όσες μπορείς.
shikabalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω για Βαφοπουλου ειχα ακουσει καλα λογια αλλα πηγα απο κει και μου ειπε 1650 ευρω.Ευτυχως δεν μου πεσαν τα μαλλια,κρατηθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα