Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Θα αναλαβω την κατασκευη E-shop ενος καταστηματος με ρουχα. 

Οι ενδιασμοι μου ειναι δυο.

Το καταστημα εχει δυο υποκαταστηματα, και ενα eshop. Το Eshop θελουν να το αλλαξουν μιας και ειναι πολυ παλιο, οποτε θα το αναλαβω εγω. Το προβλημα που αντιμετωπιζουν ειναι οτι δν ξερουν τι στοκ εχουν ανα πασα στιγμη, δηλαδη στο Eshop για παραδειγμα εχουν μια μπλουζα στο ταδε μεγεθος , αλλα δεν ξερουν αν οντως υπαρχει αυτη η μπλουζα στην αποθηκη η σε καποιο απο τα καταστηματα τους. Και αμα γινει μια πωληση σε ενα καταστημα, δν ξερουν στο Eshop η στο αλλο καταστημα οτι εγινε αυτη η πωληση. 

Σε μια γρηγορη κουβεντα που ειχα μαζι τους, υπαρχει προγραμμα που θα επρεπε να το κανει αυτο αλλα η δεν δουλευει η αυτοι δεν το δουλευουν.

Οποτε εγω στην κατασκευη του νεου eshop σκεφτομουν αν υπαρχει κανενα προγραμμα που το εχετε τεσταρει, οπου θα μπορω να το συνδεσω με τα καταστηματα αλλα κ μεσω του eshop και να γινετε η ενημερωση, αλλα κ ποσες πωλησεις γινονται καθε μερα κλπ, η να το κανω εγω μεσω db κλπ

Αυτο που δεν εχω δουλεψει ποτε ειναι οι πωλησεις απο το καταστημα, λογικα θα φαινονται μεσω barcode και εκει θα ειναι λιγο μπερδεμα μιας κ δν μπορω να το τεσταρω , γιαυτο σκεφτομουν την λυση ενος προγραμματος ετοιμου για αυτη την δουλεια και να το εκανα integration με το eshop.

Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

Ουσιαστικά είτε θες σύδνεση με την ταμειακή τους εφαρμογή (μπα ε?) είτε έναν υπάλληλό τους να επικαιροποιεί το στοκ (εύκολο, το βγάζεις σαν βάρος και από πάνω σου και ηρέμησες). Οι πλατφόρμες για e-shop έχουν μέσα προδιαγραφές για στοκ πάντως, που αφαιρούν αυτόματα τα τεμάχια, αλλά μόνο από πωλήσεις μέσω e-shop. Πρόσεξε μην καταλήξεις να τους φτιάχνεις  ΚΑΙ πρόγραμμα για αποθήκη στο τέλος... 

Δημοσ.

Είναι 2 κομμάτια. Κομμάτι του eshop και το κομμάτι φυσικού καταστήματος-ων.

Δώσε λίγες πληροφορίες. Πιο πρόγραμμα έχουν στο μαγαζί τους; Τι εμπειρία έχεις απο eshop;

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιουν τα καταστήματα για να καταγράφουν τις πωλήσεις, την αποθήκη κτλ? Μια ιδεα ειναι να τους πρωτεινεις να διαγράφουν μονοί τους, στο τελος τη ημερας ,τα προιντα που πουληθηκαν απο το e-shop. Αλλιως ειναι μεγαλο μπλεξιμο ολο αυτο αν και να αναεωνεται μονο του το stock θα ηταν πολυ καλύτερο.

Δημοσ.

Το πιο εύκολο και για εσένα και γι'αυτούς είναι να φτιάξεις μια γέφυρα ανάμεσα στην εφαρμογή που χρησιμοποιούν στα καταστήματα και στο eshop και να γίνεται η ενημέρωση 3-4 φορές την ημέρα, ανάλογα με την δουλειά που έχουν.

Στο eshop θα βάλεις 2 αποθήκες, μία το ένα κατάστημα και η άλλη το υποκατάστημα και έτσι θα ξέρεις και που είναι διαθέσιμο το ρούχο που έγινε η παραγγελία.

Αν δεν χρησιμοποιούν εμπορική διαχείριση στα φυσικά καταστήματα και έχουν μόνο ταμειακή, καιρός να αρχίσουν να χρησιμοποιούν, ή μπορείς να τους φτιάξεις στο eshop μια φόρμα "quick order" που την ώρα που κόβουν την απόδειξη να περνάνε εκεί μέσα τον κωδικό του ρούχου σε έναν πελάτη "κατάστημα1" ή "κατάστημα2" και αυτόματα να το αφαιρεί από το stock και να κάνει εξόφληση. Έτσι θα έχεις σαν εμπορική διαχείριση το ίδιο το eshop, θα ξέρεις αμέσως το στόκ σου και την κίνηση του κάθε καταστήματος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...