Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Δημοσ.

Η σύμβαση έχει κάποιους όρους και κάποιους συμβαλλόμενους. Αν τυχόν ένας συμβαλλόμενος κρίνει ότι ένας ή κάποιοι όροι της σύμβασης δεν τηρούνται, τότε μπορεί να την καταγγείλει, δηλαδή να προσβάλλει την ισχύ της (πολύ πολύ χονδρικά). Το ίδιο και με μια σύμβαση εργασίας, αν πχ. ο εργοδότης καταγγείλει τη σύμβαση, αυτή παύει να ισχύει.. δηλαδή γίνεται απόλυση (ενοχικό δίκαιο, αστικός κώδικας αρ. 669 - ...)

Δημοσ.

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥς ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ?

Δημοσ.

ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!

Γραφε με μικρά γράμματα. Οταν γραφεις με κεφαλαία στο ιντερνετ ειναι σα να φωναζεις

Δημοσ.

Σαφώς και η τράπεζα μπορει να προσφύγει στην δικαιοσύνη, ο καθε ενας και για οποιοδήποτε λογο μπορει να αναφέρετε στην δικαιοσύνη.

να μην βαριέσαι, ειναι σαν να μας γράφεις, την στιγμή που θελεις και απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...