george g. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Η σύμβαση έχει κάποιους όρους και κάποιους συμβαλλόμενους. Αν τυχόν ένας συμβαλλόμενος κρίνει ότι ένας ή κάποιοι όροι της σύμβασης δεν τηρούνται, τότε μπορεί να την καταγγείλει, δηλαδή να προσβάλλει την ισχύ της (πολύ πολύ χονδρικά). Το ίδιο και με μια σύμβαση εργασίας, αν πχ. ο εργοδότης καταγγείλει τη σύμβαση, αυτή παύει να ισχύει.. δηλαδή γίνεται απόλυση (ενοχικό δίκαιο, αστικός κώδικας αρ. 669 - ...)
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ομως η μια ή η αλλη πλευρά εχει αντίθετη γνώμη-αποψη μπορει να καταφύγει στην δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της
george g. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥς ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ?
mary Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!! Γραφε με μικρά γράμματα. Οταν γραφεις με κεφαλαία στο ιντερνετ ειναι σα να φωναζεις
george g. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 sorry δεν το κάνω επειδή φωνάζω άπλα βαριέμαι να γράφω με τόνους.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σαφώς και η τράπεζα μπορει να προσφύγει στην δικαιοσύνη, ο καθε ενας και για οποιοδήποτε λογο μπορει να αναφέρετε στην δικαιοσύνη. να μην βαριέσαι, ειναι σαν να μας γράφεις, την στιγμή που θελεις και απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα