Nels Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χθες εντόπισα μωρό γατάκι σε διπλανό οικόπεδο, υπολογίζω περίπου 2 εβδομάδων, νιαούριζε όλη μέρα και δεν εμφανίστηκε η μαμά του. Δε μου πηγαινε η καρδια να το αφήσω και το βραδυ καθώς δε μπορεί ούτε γαλα να πιει χωρίς μπιμπερο και το φιλοξενω προσωρινά στο σπίτι μου. Αδυνατώ να το κρατήσω καθώς μένω σε γκαρσονιέρα με σκυλάκο που τον μετεφερα για λίγες μέρες στους δικους μου, μέχρι να πάρει λίγο τα πάνω του το γατάκι και να του βρω ένα μόνιμο σπίτι. Επειδή για κάποιες μέρες ακόμη χρειάζεται πολλή φροντίδα εφόσον κάποιος ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει μπορώ να του το παραδώσω όταν θα μπορει να εξυπηρετηθεί μόνο του, υγιές, αποπαρασιτωμένο και αναλαμβάνοντας τα έξοδα του πρώτου εμβολίου. Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται ή έχει κάποιον φίλο-η υπόψιν που θέλει γατάκι παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2013 από Nels 2
Nels Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 περιοχή δεν λες Όντως, Αθήνα μένω αλλά και εκτός αν είναι κάποιος θα βρω τρόπο να το παραδώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα