Προς το περιεχόμενο

proficiency cambridge, michigan or bulats?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SB_1957 είπε

Δεν χρειάζεται πλέον να πω τίποτε, τα είπες όλα μόνος σου.

Μια θέση στο δημόσιο να τρέχει ο μισθός, αυτό είναι το όνειρο του Έλληνα διαχρονικά!

Θέση στο δημόσιο δεν κυνήγησα ποτέ, ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου γιατί δεν μας αρέσει αυτή η νοοτροπία του βολέματος.

Καλή σου επιτυχία και ελπίζω να γίνεις ένας υπεύθυνος και ευσυνείδητος δημόσιος υπάλληλος - υπάρχουν και αυτοί, ευτυχώς, και χάρη σ' αυτούς λειτουργεί ακόμη το κράτος.

Είναι όντως το όνειρο του Έλληνα διαχρονικά, ξέρεις γιατί; Γιατί στον ιδιωτικό τομέα δουλεύεις, σου βγάζουν το λάδι από την εκμετάλλευση και στο τέλος σου πετάνε το βασικό για 10ωρη εργασία και αύριο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πως να μην είναι λοιπόν;

Αν είμασταν καλύτεροι σαν λαός γενικά δεν θα συνέβαινε το "βόλεμα" που λες.

Προσωπικά, είτε δήμοσιος είτε ιδιωτικός υπάλληλος πάντα θα λειτουργώ ευσυνείδητα και υπεύθυνα. Ο λόγος που επιζητώ το δημόσιο ξέρεις ποιος είναι; Ότι θα αισθάνομαι μια σιγουρία για να μπορέσω να δημιουργήσω μια οικογένεια αύριο μεθαύριο και μια μέρα δεν θα μείνω ξεκρέμαστος και μάζι μου και η οικογένεια μου. Δεν επιζητώ ούτε τα πολλά χρήματα, ούτε την καριέρα. Νορμαλ απολαβές, νορμάλ ωράριο και μια σιγουρία αυτό θέλω εγώ και πολύ άλλοι σήμερα που καταφεύγουν όπως λες στη λύση του "βολέματος".

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να επανέλθουμε στο θέμα, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις το IELTS αν θέλεις την πιστοποίηση μόνο για ΑΣΕΠ. Όμως, για οποιαδήποτε πιστοποίηση χρειάζεσαι προετοιμασία ιδιαίτερα για το writing και το speaking. Δες τον τρόπο εξετάσης της κάθε πιστοποίησης και επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει.

Δημοσ.
Στις 18/2/2019 στις 6:31 ΜΜ, Sethiros είπε

Σίγουρα το Cambridge μετράει περισσότερο, ειδικά αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει σπουδές στο εξωτερικό. Το Michigan είναι μόνο για εγχώρια κατανάλωση. Προσωπικά Michigan έχω και διαβάζω απαιτητικά επιστημονικά κείμενα ενώ η ομιλία μου είναι ικανοποιητική επειδή συναναστρέφομαι με ξενόγλωσσους σε ανασκαφές και δεν έχω σκοπό να πάρω το Cambridge επειδή μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι αυτό φταίει που πάμε κατά διαόλου. 

Ας ξαναπουμε εδω οτι στο εξωτερικο ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ αυτα τα πτυχια παρα μονο πιστοποιηση IELTS και TOEFL. Οπως ειπε και ενας πιο πανω το ιδιο το πανεπιστημιο του Cambridge δεν δεχεται τα πτυχια cambridge...Michigan,Cambridge,Edexcel ειναι αχρηστα,χασιμο χρονου και χρηματων

Δημοσ.

Το μέλος που ρώτησε ξεκαθάρισε ότι το θέλει μόνο για προκηρύξεις ΑΣΕΠ. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει IELTS και το TOEFL δεν είναι αποδεκτό από το ΑΣΕΠ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...