James365 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχω συνδεση με ΟΤΕ 24mbps στα χαρτια η οποια πρακτικα δεν ξεπερνα ποτε τα 4,3. Ενδιαφερομαι να βαλω Forthnet αλλα δεν εχω ιδεα πως παει στη περιοχη μου. Επισης λογω του οτι παιζω online με ενδιαφερει και το ping. Υπαρχει καποιος που να μενει κοντα στον ηλεκτρικο στη περιοχη του Ταυρου και να εχει forthnet να μου πει τι γινεται? Υπαρχει καποιος τροπος να δω γενικα τι ταχυτητες παιζουν απο τη συγκεκριμενη εταιρια στη περιοχη μου? Ευχαριστω εκ των προτερων
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ανεβασε εδω τα στατιστικά του ρουτερ σου αν με οτε εισαι 4 με forthnet σε βλέπω με 1
James365 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το ρουτερ ειναι Thomson TG585 V7. Τι εννοεις στατιστικα? Τη μετρηση της ταχυτητας μου την εκανα στο speedtest.net. Οριστε και τα στοιχεια της τελευταιας μετρησης : Αν θες κατι διαφορετικο απλα πες μου να το ψαξω
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τα στατιστικά του ρουτερ ειναι στην σελιδα του ρουτερ σου και εχουν σχέση με Attenuation, Noise Margin κλπ
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 θα παιξεις λιγο καλυτερα απο οτε λογω μικροτερου margin της forthnet.ο σταθμος του ταυρου νομιζω παιρνει ιντερνετ απο κεραμεικο νομιζω η κανω λαθος?οποτε μαλλον πρεπει να εισαι μακρυα.ο σταθμος της καλλιθεας παιρνει απο καλλιθεα του ταυρου αν θυμαμαι σωστα τους σταθμους πρεπε να παιρνει απο κεραμικο οπως ειπα.μπορεις να ζητησεις fast path αμα δεν σε καλυπτει το Ping.στον οτε δεν ξερω αν εχεις fast path η οχι.με το fast path κερδιζεις σε Ping χανεις λιγο σε ταχυτητα.
James365 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Link Information Uptime: 0 days, 3:17:47 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 440 / 4.168 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 0,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 22,5 / 41,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 10,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 412 / 0 FEC Errors (Up/Down): 2 / 35.825 CRC Errors (Up/Down): 2 / 88 HEC Errors (Up/Down): 2 / 85 Αυτα καταφερα να βρω. Οντως απο Κεραμεικο παιρνω ιντερνετ. Γενικα ηθελα να μαθω αν καποιος αλλος σε αυτη τη περιοχη εχει forthnet και ειναι ευχαριστημενος...
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 440 / 4.168 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 22,5 / 41,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 10,0 Αυτα καταφερα να βρω. Οντως απο Κεραμεικο παιρνω ιντερνετ. Γενικα ηθελα να μαθω αν καποιος αλλος σε αυτη τη περιοχη εχει forthnet και ειναι ευχαριστημενος... παιζεις αρκετα χαμηλα και αρκετα χαμηλα το Upload σου.σε forthnet Το καλο ειναι οτι θα σου βαλουν 6 margin οποτε θα παιξεις πιο ψηλα.εκτος αν βρεις τροπο με οτε να ριξεις το snr σου.κατα τα αλλα ναι εισαι 3 Km + μακρυα απο το κτιριο του οτε οποτε μην περιμενεις με τιποτα παραπανω απο 7-8 mbit με πιο χαμηλα margin.
James365 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Με margin 6 δεν θα εχω προβλημα σταθεροτητας? Ετσι και αλλιως 7-8 ειναι διπλασια απο αυτα που εχω τωρα....
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Με margin 6 δεν θα εχω προβλημα σταθεροτητας? Ετσι και αλλιως 7-8 ειναι διπλασια απο αυτα που εχω τωρα.... 7-8 ειναι το μεγιστο που θα μπορουσε να πιασει αυτη η γραμμη με τις καλυτερες συνθηκες.κανειςδεν μπορει να σου εγγυηθει αν η γραμμη θα παιξει καλα η οχι με 6 margin.αν εισαι καλα τωρα και βλεπεις το margin σταθερο και δεν εχεις αποσυνδεσεις λογικα και μετα θα εισαι οκ
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα ειναι αν αξίζει η ταλαιπωρία σου, με αμφίβολα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα να περιμενεις το vdsl, μονο ετσι θα λυσεις οριστικά το προβλημα της ταχυτητας.
James365 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι στον ΟΤΕ αυτη τη στιγμη μαζι με αναγνωριση κλησης δινω 77 ευρω το 2μηνο και στη forthnet θα δινω 50. 162 ευρω εξοικονομιση το χρονο δεν ειναι και λιγα. Ασε που το θεωρω κοροϊδια να τους πληρωνουμε τοσα λεφτα....
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα ειναι αν αξίζει η ταλαιπωρία σου, με αμφίβολα αποτελέσματα. Θα σου πρότεινα να περιμενεις το vdsl, μονο ετσι θα λυσεις οριστικά το προβλημα της ταχυτητας. αν ηταν σε αλλον παροχο και οχι σε οτε οκ.αλλα εφοσον ειναι σε οτε καλυτερα ας την κανει Το θεμα ειναι οτι στον ΟΤΕ αυτη τη στιγμη μαζι με αναγνωριση κλησης δινω 77 ευρω το 2μηνο και στη forthnet θα δινω 50. 162 ευρω εξοικονομιση το χρονο δεν ειναι και λιγα. Ασε που το θεωρω κοροϊδια να τους πληρωνουμε τοσα λεφτα.... +1 για το οικονομικο.ζητανε πολλα λεφτα και υπαρχουν απειροι εναλλακτικοι με καλυτερες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα