powerdin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Από ΟΤΕ μου είπαν το εξής: Στο ab2 την τηλεφωνική γραμμή (που ξέρει αυτός τι αριθμό έχω στην ab2?) να πληκτρολογήσω τα εξής: ανοίγω ακουστικό **91*2ο αριθμό τηλ# ακούω συνεχόμενο ήχο κλείνω ξανανοίγω **92*# ακούω συνεχόμενο ήχο κλείνω ξανανοίγω **93*# ακούω συνεχόμενο ήχο κλείνω ξανανοίγω **90*1ο αριθμο τηλ.# ακούω συνεχόμενο ήχο ΤΕΛΟΣ Ποίος θεωρείται πρώτος και δεύτερος αριθμός? Επίσης που ξέρω εγώ αν πέρασε η ομιλία και στα 2 νούμερα αφού δεν βγάζει κάποιο σαφές μήνυμα πέρα του συνεχόμενου τούτ? (Αυτοί δεν μπορούν να μου πουν ή να μου το κάνουν!!!)
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 πιο σωστη ερωτηση ειναι: μπορω να περασω το πακετο ομιλιας και σε δευτερο νουμερο περαν του κεφαλικου; η απαντηση, οσο ειχα εγω isdn οτε (δηλαδη μπολικα χρονια) ηταν οχι. μονο το κεφαλικο νουμερο ειχε το πακετο ομιλιας, τα υπολοιπα (μιας και ειχα msn με αλλα 3 νουμερα νουμερα) αν οριζονταν σαν πρωτα του δευτερου καναλιου, χρεωνονταν κανονικα. γι αυτο και στη δευτερη γραμμη σαν πρωτο νουμερο ειχα ορισει το κεφαλικο. αλλαξε κατι; μπορεις πλεον να περνας το πακετο και σε νουμερο περαν του κεφαλικου; η μηπως ακομα δεν γινεται και γι αυτο δεν μπορουν να στο κανουν;
powerdin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 !!ADD AS STICKY!! Λοιπον μετά απο 133535 τηλέφωνα το πρόβλημα λύθηκε και έχει ως εξής για ISDN ΠΑΝΤΑ: Mπόρεις να έχεις το πακέτο ομιλίας και στα 2 τηλέφωνα ΕΙΚΟΝΙΚΑ δηλαδή: οταν καλέις απο τον δεύτερο αριθμό (msn) θα πρέπει να φαινεται ο πρώτος αριθμός (κεφαλικός) π.χ. έχεις ως κεφαλικό τον αριθμο 2104444444 και ώς msn τον 2105555555 θα πρέπει όταν κάνεις εξερχόμενη κλήση απο τον 2105555555 στο κινητό σου (λ.χ) θα πρέπει να εμφανίζεται στην αναγνώριση κλήσης ώς 2104444444. Ετσι χρεώνεται ο 2104444444 και οτι πακέτο ομιλίας έχεις εκεί!!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!! απο το κεφαλικό (2104444444) 1. ανοίγω ακουστικό **91*2104444444# ακούω συνεχόμενο ήχο 2. κλείνω ξανανοίγω **92*# ακούω συνεχόμενο ήχο 3. κλείνω ξανανοίγω **93*# ακούω συνεχόμενο ήχο απο το MSN (2105555555) 1. ανοίγω ακουστικό **91*2105555555# ακούω συνεχόμενο ήχο 2. κλείνω ξανανοίγω **92*# ακούω συνεχόμενο ήχο 3. κλείνω ξανανοίγω **93*# ακούω συνεχόμενο ήχο 4. κλείνω ξανανοίγω **90*21044444444# ακούω συνεχόμενο ήχο ΤΕΛΟΣ!!!!
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 αρα ουσιαστικα κανεις αυτο που σου ειπα πριν, οριζεις σαν κυριο αριθμο (δηλαδη ο αριθμος που θα φαινεται οταν καλεις απο καθε γραμμη) και στις δυο γραμμες τον κεφαλικο. χαιρω πολυ. αν ορισεις ομως καποιον msn αριθμο να φαινεται οτι καλει...δεν εχει πακετο. ακομα το ιδιο παραμενει δηλαδη στον οτε, εξελιξη μηδεν!
powerdin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αρα ουσιαστικα κανεις αυτο που σου ειπα πριν, οριζεις σαν κυριο αριθμο (δηλαδη ο αριθμος που θα φαινεται οταν καλεις απο καθε γραμμη) και στις δυο γραμμες τον κεφαλικο. χαιρω πολυ. αν ορισεις ομως καποιον msn αριθμο να φαινεται οτι καλει...δεν εχει πακετο. ακομα το ιδιο παραμενει δηλαδη στον οτε, εξελιξη μηδεν! Ναι. Αλλά το πακέτο ισχύει και στα 2 νούμερα ουσιαστικά οπότε η μόνη διαφορά είναι οτι δεν φαίνεται ο δεύτερος αριθμός αλλά ο πρώτος, σιγά την διαφορά!!!! Αλλά αν θες σόνι και καλά να φαίνεται κανονικά ο κάθε αριθμός τότε έχουμε ψωμί ακόμη!!!! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2013 από powerdin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα