Προς το περιεχόμενο

iOS 7 διαθέσιμο για όλες τις συμβατές συσκευές στις 18 Σεπτεμβρίου


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η σουιτα ilife για ios θα ειναι δωρεαν με τις νεες συσκευες η με το νεολειτουργικο;

 

Μόνο για όσες συσκευές ενεργοποιηθούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 33
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

αραγε θα μπορεις να φορτωνεις μουσικη απο το αιρντροπ?

Τα πλήρωσα γιατί τα χρησιμοποιούσα, οπότε τα λεφτά τους τα έβγαλαν!

τοτε θα ζητησω δημοσια συγνωμη   

  • Super Moderators

Γνωριζει κανεις το συνολικο κοστος των εφαρμογων που πλεον παρεχονται δωρεαν ;iwork etc.

 

Sent from my ipad4 using Insomnia

 

Κάπου στα 40 ευρώ από όσο θυμάμαι όλα μαζί (απο 10euros τα pages, numbers, keynote, 5-6euros το iMovie & iPhoto). Και τα έχω πληρώσει όλα αυτά... :P

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Γνωριζει κανεις το συνολικο κοστος των εφαρμογων που πλεον παρεχονται δωρεαν ;iwork etc.

 

Sent from my ipad4 using Insomnia

Κάπου στα 40 ευρώ από όσο θυμάμαι όλα μαζί (απο 10euros τα pages, numbers, keynote, 5-6euros το iMovie & iPhoto). Και τα έχω πληρώσει όλα αυτά... :P

Ναι δυστυχως για εσας που τα εχετε πληρωσει ειναι λιγο αδικο , για εμενα που εχω πληρωσει μονο το iphoto ειναι ευκαιρια.Sent from my ipad4 using Insomnia
  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

Ναι δυστυχως για εσας που τα εχετε πληρωσει ειναι λιγο αδικο , για εμενα που εχω πληρωσει μονο το iphoto ειναι ευκαιρια.Sent from my ipad4 using Insomnia

 

Τα πλήρωσα γιατί τα χρησιμοποιούσα, οπότε τα λεφτά τους τα έβγαλαν! :)

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στο 4 το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει πως δουλεύει?
πολυ καλα φίλε...έλεγα να αλλάξω iPhone αλλα με την gm εχω εντυπωσιαστει με τον τριων χρόνων iPhone 4 παρότι είχα ξενερωσει με τις beta....οποτε μάλλον άλλη μια χρονια θα μείνω με το 4...

Επίσης την εχω δοκιμάσει σε iPad 3 και πραγματικα πετάει....

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλα φίλε...έλεγα να αλλάξω iPhone αλλα με την gm εχω εντυπωσιαστει με τον τριων χρόνων iPhone 4 παρότι είχα ξενερωσει με τις beta....οποτε μάλλον άλλη μια χρονια θα μείνω με το 4... Επίσης την εχω δοκιμάσει σε iPad 3 και πραγματικα πετάει....

ωραία τότε...όντως από κατι video με τις beta είχα αρχίσει να ανησυχώ αλλά τελικά φαίνεται πως είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Moderators

Τι ώρα το περιμένουμε σήμερα το update?Ξέρει κανείς?

Here is the iOS 7 release time for your time zone.

  • Eastern – 1 PM
  • Central – 12 PM
  • Mountain – 11 AM
  • London – 6 PM
  • Moscow – 9 PM
  • New Dehli – 10:30 PM
  • Shanghai – 1 AM Thursday
  • Tokyo – 2 AM Thursday
  • Melbourne – 3 AM Thursday
  • Auckland – 5 AM Thursday
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

Πάντως επειδή προβλέπω να γίνει χαμός με τους servers εκείνη την ώρα και ειδικά το σύστημα της επαλήθευσης της εγκατάστασης, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγες ώρες για να μη μείνετε χωρίς τηλέφωνο κατά τo update!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως επειδή προβλέπω να γίνει χαμός με τους servers εκείνη την ώρα και ειδικά το σύστημα της επαλήθευσης της εγκατάστασης, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγες ώρες για να μη μείνετε χωρίς τηλέφωνο κατά τo update!

 

και κανα 2 ημερες δε θα ηταν κακη ιδεα!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.