Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην κάρτα γραφικών αλλάζουν λίγο τα πράγματα βέβαια, γιατί εκεί και Furmark να περνάς, στα παιχνίδια μπορεί να μην είσαι stable να βλέπεις artifacts κλπ.

Πιστεύω ότι O/C στην κάρτα θα κάνεις ή για Benchmark run ή για κάποιο πολύ βαρύ παιχνίδι όπως το Crysis 3, αλλιώς για τις κονσολιές σιγά μην καθίσεις να παιδεύεσαι για να κερδίσεις 5-10FPS στα 100..

Ενώ στο Crysis 3 ας πούμε, αν πας από 25-30, είναι διαφορά αρκετή..

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι είναι και άμα σ' αρέσει..

Τα PC έχουν ρίσκο, δεν είναι κονσόλα, βάζω παίζω.

βασικά οι κονσόλες με το hw της πλάκας και ψύξη της πλάκας (βλέπε 360) είναι πιο πολύ ρίσκο, στο pc έχεις πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει και μπορείς να επέμβεις

στις κονσόλες απλά ρίχνεις το μπαλάκι στο κατασκευαστή και κρέμεσαι από τα @@ του service τους

Δημοσ.

@qsis Ναι, απλά είναι εύκολο να παρεξηγηθεί το θέμα του "λογικού στόχου". Πχ η δικιά μου πάει σίγουρα πάνω από 1200 αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα για εμένα πχ, θεωρώ ότι το ρίσκο από την παραπάνω φθορά λόγω θερμοκρασιών κτλ δεν αξίζει για να μην πέφτουν λίγο τα fps όταν κάνει ζουμ η κάμερα στη Λάρα πχ :P

( και ναι παίζω TR με TressFX και πέφτει στα 50-55fps όταν ζουμάρει στην Λάρα την κουκλάρα)

Δημοσ.

ή δε παίρνεις τίποτα και περιμένεις τις επόμενες κάρτες :P

εγώ όσο είμαι σε 1080 δε ψήνομαι για αλλαγή 

Δημοσ.

Παίρνεις μια 9970 τώρα που θα βγει σε κάνα μήνα δηλαδή και παίζεις τα πάντα smooth as butter..Αν δεν πιάνει BF4 50FPS + σε MP 1080P/Ultra/4xMSAA θα περιμένω Maxwell :P

Ε αυτο στο προσφερει ηδη η 780..μιλω για την τελικη εκδοση και σωστους drivers φυσικα..(ας μην εχει βγει ακομα το παιγνιο..ετσι πιστευω..)

Δημοσ.

Καλά θα δούμε, αν δω κάτω από 50FPS σε 780/9970 θα πάνε για τσάι και αυτές..Και δεν είμαι απαιτητικός, πρώτον οι κάρτες είναι πανάκριβες και κανονικά θα πρέπει να έχουν 60άρια με τα settings που ανέφερα και δεύτερον το MP θέλει 50+ για να παίξεις σωστά..

Δημοσ.

Καλά θα δούμε, αν δω κάτω από 50FPS σε 780/9970 θα πάνε για τσάι και αυτές..Και δεν είμαι απαιτητικός, πρώτον οι κάρτες είναι πανάκριβες και κανονικά θα πρέπει να έχουν 60άρια με τα settings που ανέφερα και δεύτερον το MP θέλει 50+ για να παίξεις σωστά..

Αν και γενικα  βλεπεις καποια πραγματα με τον δικο σου τροπο(και καλα κανεις φυσικα)... αυτο που λες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σωστο..και καλο θα ηταν να το λαβουν υποψιν τους οσοι στηριζουν με κλειστα ματια εταιριες..

Οταν σκας 400αρες 500αρες και κατι 700αρες απαιτεις το 60αρι με ολα τερμα...εστω σε fhd αναλυση..

Δημοσ.

Ε οι εταιρίες δεν το βλέπουν έτσι ακριβώς, σου λέει θα την βγάλουμε λίγο πιο αδύναμη την κάρτα για να θέλει και δεύτερη για 60άρια και να κερδίζουμε και 'μεις φράγκα :)

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να παίρνουμε το Max του Hardware μας, εσύ για παράδειγμα πλήρωσες 2500Κ και O/C δεν κάνεις, γιατί δεν πήρες τον απλό 2500 τότε ;

Τζάμπα τα παραπάνω φράγκα έδωσες, μικρή η διαφορά οκ αλλά γιατί να δώσεις έστω αυτά τα +20Ε εφόσον δεν θα τον απογειώσεις ?

Γιατι οπως λες ειναι θεμα τιμης. Τον 2500κ παραδειγμα τον ειχα αγορασει στα 183 ευρω τη στιγμη που απλος 2500 κοστιζε κατι λιγα ευρω παρακατω. Σιγουρα οχι διαφορα 20+ ευρω αλλιως σιγουρα θα ειχα αγορασει τον απλο 2500. Το ιδιο και με την καρτα μου, την αγορασα 370 ευρω τη στιγμη που οι αλλες υλοποιησεις κοστιζαν πανω απο 400 και δεν μου εδιναν αναλογες επιδοσεις στην τιμη που ζητουσαν. Οι διαφορες των 5-6 καρε ετσι και αλλιως περνανε απαρατηρητες εκτος και αν μιλαμε για επιδοσεις επιπεδου 30-40 καρε οπου εκει ναι εχει διαφορα σιγουρα αλλα ποτε δεν χρειαστηκε να πεσω τοσο πολυ σε κανενα παιχνιδι ετσι και αλλιως. 

Για ποιο λογο λοιπον να μικρυνω την διαρκεια της ζωης του hardware μου για ελαχιστες και σιγουρα οχι υπολογισιμες διαφορες? Αν οι διαφορες ηταν επιπεδου stock πρωτες παρτιδες 7950 των 800 VS των OC 7950 των 1000+ Ghz τοτε σαφεστατα και θα εκανα το βημα για OC. Θελω να ξερω οτι με το OC θα κερδισω ενα σεβαστο ποσοστο επιδοσεων προκειμενου να ασχοληθω και ΜΟΝΟ αν θεωρω οτι οι επιδοσεις που εχω stock δεν μου φτανουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...